Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
Никоја како Лариса
Уругвај е двоен светски првак, не е било која репрезентација ))) Работата е што испуваниве репрезентации изгледа влагаат како фаворити и мислат од респект другиве репрезентации ќе им ја дадат победата. Таков впечаток се добива. Уругвајците склопија добра генерација фудбалери со селектор со мозок (најбитното) и искрено баш ќе ми е мило ако освојат после 4тото место на СП. А најмило за Диего, еден од најфер играчите што постојатДобро бе,кој се овие репрезентации освен(Уругвај)да влезат во 1/2 финале,срамота голема срамота,посебно за Бразил... репрезентацијата на Бразил да не реализира ни еден пенал,Бразил ... го нема оној Бразил на генерацијата на Роналдо,Ривалдо,Карлос,Кафу,и сите други звезди...
Larissa.Vamos Larrisa,vamos...
Paraguay !!
Грешка во пишувањето,важно знаеме сите на која се мислиLarissa.
Немој да ми ја прекрстуваш ќе се караме
абе се ми мириса дека господ уплатил сите 1/4 финалиња наопаку да излезат . не зафркавај , чиле две стативи , колумбија 2 стативи и промашен пенал , на парагвај голманот го дотепа топката .
се надевам само дека уругвај-парагвај ќе е финалето , да личи на финале колку - толку . а таму мислам дека форлан ќе ја заебе работата , ќе им донесе победа на уругвај и ќе го спречи лезбо-двдто на лариса и плавава "f*ck me , we are champions' .