Copa America 2011, Argentina

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И јас преферирам катанаџо. Најдобар лек за заспивање, заеби апчиња за спиење :D
Ко шах, не смееш да задремеш да не направи некој потег а да не видиш, исто и ова, кога ќе отидеш до ВЦ гол паднал :) Тоа е, ама денес скоро сите спортови полека ко шах стануваат, со тактизирање и со најмала можна победа, да нема трошење.

Добро, овие од преку океанот се исклучок, на пенали одат. xD

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ко шах, не смееш да задремеш да не направи некој потег а да не видиш, исто и ова, кога ќе отидеш до ВЦ гол паднал :) Тоа е, ама денес скоро сите спортови полека ко шах стануваат, со тактизирање и со најмала можна победа, да нема трошење.

Добро, овие од преку океанот се исклучок, на пенали одат. xD
Па скоро ист спорт стана фудбалов со шахов. Коњи и у едниот спорт и у другиот. Понекоаш некој ќе испали некоја топка како топ, пиуни малку потешко...е за крал и кралица, пизда му матер неможе да биде :D

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Не знам јас како очекувате да игра Парагвај, или било која друга репрезентација од тој ранг против Бразил. Ама ОК, кога го прават тоа „другите“ не чини.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Пред тоа ти конкретизираше дека било „класично катанаџо“. да ти го најдам и тој пост?
Ок ајде ќе се повторам.
Со тоа катанаџо само го кажав целиот пост на Дарк со еден збор,а потоа и објаснив зошто го кажав тоа т.е за да го кажам постот на Дарк со еден збор.Нигде не напишав дека Парагвај играше катанаџо само го прецизирав постот на Дарк.

Од мене толку имаш објаснување да знаев да цртам и ќе ти нацртав али јебешга ...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ок ајде ќе се повторам.
Со тоа катанаџо само го кажав целиот пост на Дарк со еден збор,а потоа и објаснив зошто го кажав тоа т.е за да го кажам постот на Дарк со еден збор.Нигде не напишав дека Парагвај играше катанаџо само го прецизирав постот на Дарк.

Од мене толку имаш објаснување да знаев да цртам и ќе ти нацртав али јебешга ...
Нека ти даде мсн, имаш за цртање таму. Па пробајте разберите се. :)

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Ок ајде ќе се повторам.

Епа џабе. Не знам да читам „мореее“. Јас типкам по ова тастатуриштево, и не знам што е напишано.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.090
Ми се допаѓа ова испаѓањево на "двата најголеми фаворити" за освојување на трофејот.
Добредојдено е приземјување на "ѕвездите".

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.908
Поени од реакции
6.998
Ова значи дека нема веќе слаби-јаки репрезентации. Се игра храбро, без разлика на противникот. Ова е доказ дека оние досега (условно речено)послабите репрезентации напреднаа, се подобрија и сега скоро сите репрезентации се изедначени. Без разлика што ова е Копа Америка, случајот е ист во цел свет.
Е, сега да прашам: Кога ние ќе направиме вакво нешто на ЕП???? Уствари, што зборувам јас бе, ние неможеме ни 4то место во квалификации да фатиме, а недај Боже па И ДА СЕ КВАЛИФИКУВАМЕ на ЕП! :tapp:
Кога ние во ЕП, ќе одземеме бодови на една Германија на пример или Франција, кога ќе ја елиминираме една Италија или Англија или ај да не претерувам, ама барем една Португалија или Ирска???? Кога?
Ние не можеме ни една Ерменија на домашен терен да ја победиме.. :tapp:
Ние губиме од кој ќе стигнеме. Од репрезентација со среден квалитет(ваљда вакви бевме некогаш) стигнавме до национален тим за потсмев.... Се радуваме единствено кога ќе ја победиме Андора со 1-2 гола разлика или кога на пријателски натпревар ќе постигнеме гол против Азербејџан, а и кога нема да примиме повеќе од 3 гола од Шпанија...
Точно и јас сакав истово да го напишам. Нека учат нашите како е игра со срце, душа, со максимална концентрација, па и со малку среќа да направиш голем резултат. А среќа секако нема да те прати ако и сам не се потрудиш, ако не стигнеш до противничкиот гол, ако добро не го браниш својот....

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Чиле бе, вечити лузери, разочарали сте ме... :pos:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Точно и јас сакав истово да го напишам. Нека учат нашите како е игра со срце, душа, со максимална концентрација, па и со малку среќа да направиш голем резултат. А среќа секако нема да те прати ако и сам не се потрудиш, ако не стигнеш до противничкиот гол, ако добро не го браниш својот....
Нашите како прво не се физички кондиционо подготвени за да можат да направат нешто на натрпеварот а камоли да извадат добар резултат...вас ви се гледа како нашите играчи не играат воопшто со желба и со срце а всушност толку му е капацитетот и едвај се движат односно го даваат маскимумот колку што треба и не треба барем на квалификационите натпревари...е сега вие што ги гледате вашите омилени странски клубови како Барселона,Манчестер,Мадрид,Челзи,Милан..... кои играатфудбал на повисоко ниво е друга работа...

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.908
Поени од реакции
6.998
Нашите како прво не се физички кондиционо подготвени за да можат да направат нешто на натрпеварот а камоли да извадат добар резултат...вас ви се гледа како нашите играчи не играат воопшто со желба и со срце а всушност толку му е капацитетот и едвај се движат односно го даваат маскимумот колку што треба и не треба барем на квалификационите натпревари...е сега вие што ги гледате вашите омилени странски клубови како Барселона,Манчестер,Мадрид,Челзи,Милан..... кои играатфудбал на повисоко ниво е друга работа...
Па нека се подготват пичка му матерна, шо овие од Премиер лига, Примера или Копа Либертадорес не се луѓе со две нозе, две раце и една глава??!? И овие тренираат и тие тренираат. Ако клубот им е слаб не значи дека не треба самостојно да си се подготват барем за репрезентацијата? Само дали сакаат...?

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ете и Чиле и Колумбија го јадоа иако импресионираа во групите.Тоа ти е кога ќе потцениш некого.Можеби не атрактивни двојки ама барем заслужено и од срцено оодиграно стигнаа до полуфинале.Ја би играл на Уругвај....

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Се натпреваруваат која повеќе ќе покаже.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
И јас преферирам катанаџо. Најдобар лек за заспивање, заеби апчиња за спиење :D
Целта ги оправдува средствата,а ако целта е титула на светско/европско тогаш гајле им е на нив дали тебе и мене ќе не фати дремка пред ТВ.

п.с за џенцкиве од погоре ноу комент едноставно си грмат :D

Kajgana Shop

На врв Bottom