Copa America 2011, Argentina

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Уругвај заслужија да победат со 3-4 гола разлика..Ако играат вака со Аргентина,мислам дека не ги спасуваат ни Меси ни Агуеро домашните..

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Не е мерило ни Аргентина - Костарика ни Уругвај - Мексико... Во секој случај Уругвај ќе биде најтешкиот противник на Аргентина до сега, ако сакаат да победат ќе мора да одиграат одличен натпревар. Очекувам голови, затоа што и двете имаат одлични напади, се надевам дека бројките ќе се свртат на страната на Уругвај.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.713
Поени од реакции
11.960
Уругвај - Аргентина а?
Ќе видиме би требало да е неизвесен дуел. А и Аргентинциве имаат слаба одбрана наспроти силниот напад на Уругвај.
Само да не им се случи на уругвајциве тоа што и се случи на Хрватска на светско мислам беше во ракомет. Победија во групите се живо и диво и последно коло можеа комотно да изгубат за да ја одбегнат Франција. Арно ама сакаа да покажат дека не се плашат победија и после поштено си го примија.
Ќе видиме ова погоре е само банален пример :D
Очекувам добар натпревар

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
На Бразил му се мести Чиле :D
Ќе видиме денес..
Чиле му се намести на Бразил и лани на СП во осмина финале (мразам кога фаворитите ќе ми се сретнат во рана фаза:X3:).

Тогаш го попија 3-0. Али сеа кариокиве се катастрофа со пола сменет тим, а Чиле е истиот. Можеби се спрема одмазда. :D

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
До сега на цело првенство најдобра игра има Колумбија според мене !

2 победи и нерешено со Аргентина ,се изнапромашија таа утакмица ,плус сега мислам дека се вкрстуваат со Венецуела или Парагвај каде што ќе бидат фаворити,за разлика од Аргентина,Уругвај,Чиле и ваљда Бразил уште одма во 1/4 финале ќе се сретнат,Колумбија може највеќе да профитира од ова,како фаворит од втор план.

Јас сакам само Уругвај да ја помине Аргентина,навивам за нив ,играат супер фудбал, прават многу шанси,вчера не сакаше ништо да влезе ама затоа Ромеро се надевам едно 2-3 пати ќе ја вади топката од позади гол :)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Чиле му се намести на Бразил и лани на СП во осмина финале (мразам кога фаворитите ќе ми се сретнат во рана фаза:X3:).

Тогаш го попија 3-0. Али сеа кариокиве се катастрофа со пола сменет тим, а Чиле е истиот. Можеби се спрема одмазда. :D
Чиле е и подобар сега, многу зрела екипа се. Проблем е комплексот, овие репрезентации имаат толку губено од Бразил што некогаш сами против себе играат. И на Светско не ми се веруваше колку лесно пукнаа, иако Бразил не покажуваше којзнае што нив ги победи како на тренинг.

Се надевам барем еден од Чиле/Уругвај да помине.

П

Паспарту

Гостин
А Венецуела беа најголемата светска фудбалска вукојебина пред неколку години, сега ние им го земавме тоа место...

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
E Paragvaj ke ja zaebe ako izgubi mesto niv Kosta Rika ke vleze :mad:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
ауу каков гол на Парагвај :D

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.577
Чиле е и подобар сега, многу зрела екипа се. Проблем е комплексот, овие репрезентации имаат толку губено од Бразил што некогаш сами против себе играат. И на Светско не ми се веруваше колку лесно пукнаа, иако Бразил не покажуваше којзнае што нив ги победи како на тренинг.

Се надевам барем еден од Чиле/Уругвај да помине.
Добро бе знаеме, на секоја страна го имаш напишано :D
Него, зашо бе не си за Колумбија? Јас ги заборавив нив, тој Армеро е играчиште, само на лоша позиција игра во Колумбија.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ме нервираат полувремињава, како примадони да се.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Добро бе знаеме, на секоја страна го имаш напишано :D
Него, зашо бе не си за Колумбија? Јас ги заборавив нив, тој Армеро е играчиште, само на лоша позиција игра во Колумбија.
Ги немам гледано, ме потсетуваат на лоши работи.

Уругвај ги симпатишам од Ел Чињо наваму, уште срце ме боли кога ќе се сетам на утакмицава:
и на слободниот удар во последните моменти кога Да Силва (мислам така се викаше тој со белата коса) не му даде на Рекоба да го изведе. Мислам дека е една од најдобрите утакмици на Светските првенства, а и на минатово имаа одлични натпревари во серија. Им фали малку за да се вратат на победничките патеки од минатото.​

Кон Чиле немам којзнае какви симпатии, тие се нешто како вечни лузери, но сега имаат навистина добар тим и баш ме интересира колку можат...​

Kajgana Shop

На врв Bottom