Чиле му се намести на Бразил и лани на СП во осмина финале (мразам кога фаворитите ќе ми се сретнат во рана фаза).На Бразил му се мести Чиле
Ќе видиме денес..
Чиле е и подобар сега, многу зрела екипа се. Проблем е комплексот, овие репрезентации имаат толку губено од Бразил што некогаш сами против себе играат. И на Светско не ми се веруваше колку лесно пукнаа, иако Бразил не покажуваше којзнае што нив ги победи како на тренинг.Чиле му се намести на Бразил и лани на СП во осмина финале (мразам кога фаворитите ќе ми се сретнат во рана фаза).
Тогаш го попија 3-0. Али сеа кариокиве се катастрофа со пола сменет тим, а Чиле е истиот. Можеби се спрема одмазда.
Добро бе знаеме, на секоја страна го имаш напишаноЧиле е и подобар сега, многу зрела екипа се. Проблем е комплексот, овие репрезентации имаат толку губено од Бразил што некогаш сами против себе играат. И на Светско не ми се веруваше колку лесно пукнаа, иако Бразил не покажуваше којзнае што нив ги победи како на тренинг.
Се надевам барем еден од Чиле/Уругвај да помине.
Ги немам гледано, ме потсетуваат на лоши работи.Добро бе знаеме, на секоја страна го имаш напишано
Него, зашо бе не си за Колумбија? Јас ги заборавив нив, тој Армеро е играчиште, само на лоша позиција игра во Колумбија.