Copa America 2011, Argentina

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.577
Да. :LOL:

Ќе се навива за Уругвај, а Бене !? :D

Него овие Алваро и Макси Переира, ко Фил и Гери Невил се... :pos: Знам дека не се браќа, али whatever... :)
Абе, Занети игра во Аргентина, не може да не сакам да поминат, али ќе ми биде мило и Уругвај да поминат/освојат, исто и Чиле.
Ма сеедно ми е, си го гледам првенствово релаксирано, не навивам за ниедна репрезентација.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
А не го земаш фактот дека Аргентина ќе биде помотивирана бидејќи игра на домашен терен + фактот што единствена цел им е трофејот и ништо помалку ...
Не знам зошто би биле помотивирани, на сите им е цел трофејот... Уругвај беа во полуфинале на Светско и на цел турнир играа подобро и од Бразил и од Аргентина... зошто па оваа генерација да не се бори за трофејот?
--- надополнето: Jul 13, 2011 1:49 AM ---
Абе, Занети игра во Аргентина, не може да не сакам да поминат, али ќе ми биде мило и Уругвај да поминат/освојат, исто и Чиле.
Ма сеедно ми е, си го гледам првенствово релаксирано, не навивам за ниедна репрезентација.
Ја и ти навиваме за Уругвај и Чиле, заеби ти тоа „за никој не навивам“ :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.577
Не знам зошто би биле помотивирани, на сите им е цел трофејот... Уругвај беа во полуфинале на Светско и на цел турнир играа подобро и од Бразил и од Аргентина... зошто па оваа генерација да не се бори за трофејот?
--- надополнето: Jul 13, 2011 1:49 AM ---

Ја и ти навиваме за Уругвај и Чиле, заеби ти тоа „за никој не навивам“ :)
Затоа што сите забораваат на двата катастрофални натпревари на Аргентина, го памтат само последниов против Коста Рика што играше со вториот тим и со деца до 21 година. Натпревар кој воопшто не треба да биде никаква слика за јачината на Аргентина. Аргентина играше со 4ца играчи што не се враќаат назад, знаете што може да се деси на една таква формација со некоја екипа што може да растури на контри или што колку толку повеќе знае да игра од една Костарика?

:)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Мене ми се чини дека Чиле е во подобра форма од Уругвај ама ќе видиме... ја би сакал да гледам финале Чиле - Уругвај, нивната утакмица беше супер, со многу темпо... Ќе видиме, мислам дека нокаут фазата ќе биде она вистинското.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Затоа што сите забораваат на двата катастрофални натпревари на Аргентина, го памтат само последниов против Коста Рика што играше со вториот тим и со деца до 21 година. Натпревар кој воопшто не треба да биде никаква слика за јачината на Аргентина. Аргентина играше со 4ца играчи што не се враќаат назад, знаете што може да се деси на една таква формација со некоја екипа што може да растури на контри или што колку толку повеќе знае да игра од една Костарика?

Па еве ништо посебно ни Уругвај не прикажува во натпреваров и во ништо нема да ме убеди дека би ја победил Аргентина ...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.577
Па еве ништо посебно ни Уругвај не прикажува во натпреваров и во ништо нема да ме убеди дека би ја победил Аргентина ...
Покрај толку 100% шанси? Па толку шанси немаше Аргентина на првите 2 натпревари заедно :D

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Не те убедуваме дека ќе ја победи туку дека има реални шанси да ја победи. Во натпреваров Уругвај контролира се, ако сака да победи ќе победи...
--- надополнето: Jul 13, 2011 2:25 AM ---
Го слушате ли коментаторов? Уругвајците го гаѓале дирекот намерно :pos::pos::pos:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.766
Го слушате ли коментаторов? Уругвајците го гаѓале дирекот намерно :pos::pos::pos:
Да да, и не сакаат да дадат уште еден гол, ама тоа го правеле за да изгледа атрактивно, демек сакаат ...
Него да ти еам линискиот, милиметарски офсајд виде, алал нека му е.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Локо на мексикански значи луд .. Не знаев дека има мексикански јазик ... :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Му се спие на Зоки :icon_mrgr:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036

фала богу реален пост ги победиле Коста Рика У22 и којзнае што да било.
Знаеме види што се деси на светското

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.577
Потврдено: Маикон место Алвеш, Робињо место Џадсон

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
За денес во игра се повеќе комбинации. Парагвај мора да ја победи Венецуела за сигурен пласман или со нерешено да чека да биде една оддве најдобро третопласирани екипи. Во случај на победа на Венецуела тогаш Коста Рика ќе биде третопласирана додека Мексико веќе е испаднат. Бразил победа и нерешено е во игра за Еквадор само победа ги враќа на евентуалната трета позиција.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
И јас мислам дека Уругвај ќе ги помини Аргентина. Не дека навивам за Уругвај, туку некако Аргентина имаат преслаба одбрана за Форлан, Суарез и Кавани наполитанката

Kajgana Shop

На врв Bottom