Coca Cola : Брррррррррррр!

• Креатор на темата Креатор на темата Nemorosus
  • Време на започнување Време на започнување
И јас добив еве, ме имаше и во весник. Само малце ми е утнато името, не сум Natalie туку сум Nataly :tapp:
iProngMagazine082508cover280.jpg

Ние пред неколку години имавме освоено 6 маици, но ни дадоа само една пошо немале повеќе и како замена добивме две столчиња
Прегледај го приврзокот 12174
Лешпери.

Мене пред незнам колку години (одамна беше, наградната игра со поени од капачиња) ме поебаа, имав собрано катаљарда капачиња за да добијам од оние големите фотељи на надувување и не ми ја дадоа, демек им се потрошиле, да оставам податоци и капачињата да им ги оставам и демек ќе ми ја прателе по пошта. И брада, ни фотеља, ни бутур, години пројдоа - Кока Кола се посрамоти. Ме излажаа само, да беа искрени дека нема да имаат фотељи, со купот собрани капачиња ќе си земев други награди.

Бедни наградни игри со бедни фондови на добивки.

Вистина е еве некои од вчера што биле.

Дејан од Виница.
dejan.jpg

Марко од Скопје.
marko.jpg

Наташа од Струмица
natasa.jpg

Стојан од Облешево
stojko.jpg

:pos:
FAIL!

Првите двајца држат iPod Classic (2th Generation) а вторите држат iPod Nano (4th generation). XD

Кока кола курррррррррррррррр... ојдов со капачиња за да земам чаши во претходната награда игра и ми рекоа дека се потрошиле ?! Па да ви ебам мамата, произведувате 300.000 сокови со капаче, прати во промет 100.000 чаши, да има за секој. Таа кока кола ја плаќам толку пари само заради тие чаши или награди, и кога ке ги соберам ми викаат нема. На што личи тоа? Сигурно не на мултимилионска компанија.

Појке не се лажам со такви игри.

Кока кола курррррррррррррррр... ојдов со капачиња за да земам чаши во претходната награда игра и ми рекоа дека се потрошиле ?! Па да ви ебам мамата, произведувате 300.000 сокови со капаче, прати во промет 100.000 чаши, да има за секој. Таа кока кола ја плаќам толку пари само заради тие чаши или награди, и кога ке ги соберам ми викаат нема. На што личи тоа? Сигурно не на мултимилионска компанија.

Лол и мене исто...и тоа собрав 9 за 3 чаши, и со точак до пивара веслав на жешкото...и ми вика “нема -_-“...

Лешпери.

Мене пред незнам колку години (одамна беше, наградната игра со поени од капачиња) ме поебаа, имав собрано катаљарда капачиња за да добијам од оние големите фотељи на надувување и не ми ја дадоа, демек им се потрошиле, да оставам податоци и капачињата да им ги оставам и демек ќе ми ја прателе по пошта. И брада, ни фотеља, ни бутур, години пројдоа - Кока Кола се посрамоти. Ме излажаа само, да беа искрени дека нема да имаат фотељи, со купот собрани капачиња ќе си земев други награди.

Подобро што не си земал фотеља :pos:
Ние земавме и ја дувавме цеeeeeл ден :icon_lol: и бевме ептен среќни. И утредента стануваме фотељата издишана.
Тоа е квалитет, дупнати фотељи даваат. Подобро и да не ми дадоа, бар немаше да се мачиме да ја дуваме со саати :)

Подобро што не си земал фотеља :pos:
Ние земавме и ја дувавме цеeeeeл ден :icon_lol: и бевме ептен среќни. И утредента стануваме фотељата издишана.
Тоа е квалитет, дупнати фотељи даваат. Подобро и да не ми дадоа, бар немаше да се мачиме да ја дуваме со саати :)
:pos2:

Ех.. ја на таа наградна игра со чашите им зедов една чаша..ги собравв некако тие капачиња ама за таа една чаша како порше да купував... матичен бр. ми побараа, лична карта, број, адреса....:uvo: (си реков сеа да не ми речат уше...120ден.:icon_bigg)

Од чашите само една зедов, за 2 дена идам да земам друга ми викат се итрошиле... што е работава незнам, 100% имат земено за своите таму па да се „трошат„ како алва...
Маици ми се имат паѓано еден куп, првиот пат ја зедов ја исправ(не јас хехе) и оваа се стесна:pos2: Од тогаш не се ни замарав да идам да ги подигнам маиците.

Ајфон звучи привлечно, али не си трошам парите за да ги испраќам кодовите, и така не се надевам дека ќе ме извлечат, или пак ќе ми кажат дека нема више :pos2::pos2:

Лешпери.

Ова што го напиша Мистичен ме потсети на нешто што ми го кажуваа за некој човек кој пред две години отишол во МекДоналдс со 5 капачиња барајќи одреден красулко (оние за Нова година што ги даваат), а овие му кажале дека нема од тој што го избрал и требало да си избере некој друг... Овој бил упорен, велејќи дека во рекламата што ја има никаде нема наведено што би било во случаи на недостаток... И после отишол во Агенција за заштита на потрошувачи и не знам што правеле натаму, но по одредено време тој човек го доби тоа што го барал директно од Пивара Скопје, кои донеле едно специјално такво од Кина. :pos:

А за оваа Нова година на МекДоналдс & Пивара им дојде памет и додадоа една ѕвездичка на рекламата кај што велат дека количините се ограничени.

Инаку од Кока Кола имам собрано двајца Красулковци и три чаши од Happiness Factorу што ги даваа со 3 капачиња (четвртата не ја добив оти задоцнив со датумот :().

И да, не го добив iPod-от во петокот. :pos:

Ајфон звучи привлечно, али не си трошам парите за да ги испраќам кодовите, и така не се надевам дека ќе ме извлечат, или пак ќе ми кажат дека нема више :pos2::pos2:

Да беше ајФон добро ке беше. ама не е ни ајПод тач како шо пишува, туку ајПод обичен. :)))

е ја си иам ајпод тач. друго нешо дават ли ??
и на кој број да го пратам вај кодо? баш преска си купи кока

едит: а бе па на шишето пишувало мухаха

Ех.. ја на таа наградна игра со чашите им зедов една чаша..ги собравв некако тие капачиња ама за таа една чаша како порше да купував... матичен бр. ми побараа, лична карта, број, адреса....:uvo: (си реков сеа да не ми речат уше...120ден.:icon_bigg)
Јас сите 4 чаши ги земав :pipi:

Баш утре ке пробам, на работа секој месец носат кока-коли 5-6пакета. Утре треба да донесат, ке ги видам кодовите и ке ги пратам за 2саати сите колку ги има.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom