Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лешпери.Ние пред неколку години имавме освоено 6 маици, но ни дадоа само една пошо немале повеќе и како замена добивме две столчиња
Прегледај го приврзокот 12174
FAIL!Вистина е еве некои од вчера што биле.
Дејан од Виница.
![]()
Марко од Скопје.
![]()
Наташа од Струмица
![]()
Стојан од Облешево
![]()
![]()
Лол и мене исто...и тоа собрав 9 за 3 чаши, и со точак до пивара веслав на жешкото...и ми вика “нема -_-“...Кока кола курррррррррррррррр... ојдов со капачиња за да земам чаши во претходната награда игра и ми рекоа дека се потрошиле ?! Па да ви ебам мамата, произведувате 300.000 сокови со капаче, прати во промет 100.000 чаши, да има за секој. Таа кока кола ја плаќам толку пари само заради тие чаши или награди, и кога ке ги соберам ми викаат нема. На што личи тоа? Сигурно не на мултимилионска компанија.
Појке не се лажам со такви игри.
Лешпери.
Мене пред незнам колку години (одамна беше, наградната игра со поени од капачиња) ме поебаа, имав собрано катаљарда капачиња за да добијам од оние големите фотељи на надувување и не ми ја дадоа, демек им се потрошиле, да оставам податоци и капачињата да им ги оставам и демек ќе ми ја прателе по пошта. И брада, ни фотеља, ни бутур, години пројдоа - Кока Кола се посрамоти. Ме излажаа само, да беа искрени дека нема да имаат фотељи, со купот собрани капачиња ќе си земев други награди.
Бедни наградни игри со бедни фондови на добивки.
:pos2:Подобро што не си земал фотеља
Ние земавме и ја дувавме цеeeeeл дени бевме ептен среќни. И утредента стануваме фотељата издишана.
Тоа е квалитет, дупнати фотељи даваат. Подобро и да не ми дадоа, бар немаше да се мачиме да ја дуваме со саати![]()
Кока кола курррррррррррррррр... ојдов со капачиња за да земам чаши во претходната награда игра и ми рекоа дека се потрошиле ?! Па да ви ебам мамата, произведувате 300.000 сокови со капаче, прати во промет 100.000 чаши, да има за секој. Таа кока кола ја плаќам толку пари само заради тие чаши или награди, и кога ке ги соберам ми викаат нема. На што личи тоа? Сигурно не на мултимилионска компанија.
Појке не се лажам со такви игри.
Лешпери.
Мене пред незнам колку години (одамна беше, наградната игра со поени од капачиња) ме поебаа, имав собрано катаљарда капачиња за да добијам од оние големите фотељи на надувување и не ми ја дадоа, демек им се потрошиле, да оставам податоци и капачињата да им ги оставам и демек ќе ми ја прателе по пошта. И брада, ни фотеља, ни бутур, години пројдоа - Кока Кола се посрамоти. Ме излажаа само, да беа искрени дека нема да имаат фотељи, со купот собрани капачиња ќе си земев други награди.
Бедни наградни игри со бедни фондови на добивки.
Ајфон звучи привлечно, али не си трошам парите за да ги испраќам кодовите, и така не се надевам дека ќе ме извлечат, или пак ќе ми кажат дека нема више :pos2::pos2:
Јас сите 4 чаши ги земавЕх.. ја на таа наградна игра со чашите им зедов една чаша..ги собравв некако тие капачиња ама за таа една чаша како порше да купував... матичен бр. ми побараа, лична карта, број, адреса....:uvo: (си реков сеа да не ми речат уше...120ден.:icon_bigg)