Coca Cola : Брррррррррррр!

• Креатор на темата Креатор на темата Nemorosus
  • Време на започнување Време на започнување
од 18 кода ниту еден ајподм,лажги со опашки

Да беше ајФон добро ке беше. ама не е ни ајПод тач како шо пишува, туку ајПод обичен. :)))

Ма остај ги овие што пишуваат бе. iPod тач си е :) Гледаш дека се зезаат, ебаго. И плус тие сликите од кузнај кој се :)

добро,а дали добива оној кој испратил најмногу кодови или може да добие и некој што испратил еден код...?

добро,а дали добива оној кој испратил најмногу кодови или може да добие и некој што испратил еден код...?
Не бе,се е ова местена работа,некој ке испрати 1000 кода,ниту еден телефон,а некој со врски ке си добие од 1 код

Не бе,се е ова местена работа,некој ке испрати 1000 кода,ниту еден телефон,а некој со врски ке си добие од 1 код

Јас два пуштив...вториот ми беше добитен...
Така да тврдам дека не е местено :)
Сега ке одам да си го земам ipodot :)

Аеееее ако добијам iPod Touch нека имаат среќа да ми дадат обичен ајпод има да ги пријавам кај Обама. Разликата од iPod Touch до обичен iPod е огромна. Прво тачот има wifi, ги фаќа истите апликации од iPhone и поголем е.

Едит: Ај кој не праќа капачиња а пие кока кола нека го прати кодот по пп. Фала однапред.

и ако си пратил 18 и не добиеш местено е право ?

Јас еднаш со 1 пробав и добив, ама еднаш со 5 пробав и не добив. Откако ја сменив контрацепцијата сега, се` е океј, си добивам секој месец.

Јас никад неам учествувано на наградна игра зашо сметам дека е местенка.поз:helou:

И што награди даваат само ајпот или и цуцли?

Баш утре ке пробам, на работа секој месец носат кока-коли 5-6пакета. Утре треба да донесат, ке ги видам кодовите и ке ги пратам за 2саати сите колку ги има.

45кодови пратив од 12:00 до 14:00 часот, и ништо. :toe:

Пратив 20 во 8 сабајле и ништо, јебига неможат да имаат толку iPod-ови колку ја можам кока коли да испијам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom