Ако немаат објавено дека ќе дојде транс диџеј, не значи дека е лоша. Јас лично не сум фан на хаус музика (дури и ми е одбивна), али знам дека диџеите што ќе доаѓаат, во таа област се доста добри.Што е финтава оваа година со Колосеум ? Дали ради здружувањето со 69 и Б2 па нема најавена асална журка ? У најмала рака направете реприза на лани
Реприза од ланската сезона би било премијаШто е финтава оваа година со Колосеум ? Дали ради здружувањето со 69 и Б2 па нема најавена асална журка ? У најмала рака направете реприза на лани
Па тоа го бара публикав од погоре!Брат боље да ме убедуваат као хаус музиката смрди отколку да ме убедуваат дека не сум клабер ако слушам траки шо не се на топ 5 диџеите у свет :p и дека сум ФЕЈКЕР тежок .
Just saying ))
Баш напротив не ги сакаме тие ти што ги спомна (не дека ке ми пречи доколку пак ги донесат) има еден тон други квалитетни имиња што гостуваат во соседните држави што не биле ниту еднаш во колосеум, ранк 1 што ги одложија итн...Значи еднаш нема да ви дојдат тоа гомната транЦерски и одма да се ќењало. Ете Ви ги донесоа сите до еден од АВБ,Фери,Маркус,Тиесто,Абоув енд Бијонд....не знам шо сакате повеќе. Редно време е малце хауфче да свири,има разновидна публика,не слушаат сите дач транс.
Баш оваа година идат имиња кои немаат стапнато до сега...Баги Бегович, Џери Роперо,сега за Том Нови и јас сум против,преку курца е и тој,ама па за натаму искрено се надевам дека ќе слушам пјур хаус мјузик. Ви помина времето транцери!
Ај сега да видам сите да ми стисните дислјк и да се соберите организирано во чопор и да ме убедувате како хаус музиката е за педери,буљаши и слично. Фала,4ао,тоб сте,кисс4е,Mwaaah!
Ако се фаќаш директно и конкретно за имиња шо сакам да дојдат,поаро немој....Колосеум ќе ги донесат ко ќе си го видам тилов (без огледало) :smir:Баш напротив не ги сакаме тие ти што ги спомна (не дека ке ми пречи доколку пак ги донесат) има еден тон други квалитетни имиња што гостуваат во соседните држави што не биле ниту еднаш во колосеум, ранк 1 што ги одложија итн...
Викаш оваа година носат имиња што не стапнале до сега, па и лани исто носеа нови имиња..
За вкусови не се дискутира затоа што до утре може да го тераме муабетот и пак да не се убедиме што е боље...
пс. Овој Tиесто во моментов е далеку од транс
Ти се нафати прв да спомнуваш имиња и тоа како ни ги донесле 'гомната трансерски' и дека нема потреба веке да носат транс артисти, тоа ти е исто ко да ти речам ви го донесоа роџер санчез и том нови доста ви е од хаусАко се фаќаш директно и конкретно за имиња шо сакам да дојдат,поаро немој....Колосеум ќе ги донесат ко ќе си го видам тилов (без огледало) :smir:
има 500 прави во скопје, уште 500 кои идат кон тоа, но само пола се на прав пат, и уште 1000 надвор од скопје, со слично сценарио...коа ќе видиш дека нив им е тешко да дојдат на журка во скопје, остануе на секоја права журка на прав артист да бидеме 1000 души, од кои 30% се фејкеримеѓутоа колку има такви во мкд ?
За првото се слагам апсолутнo,они се сите со диплома од Ибица,Туморoуленд,Сонар,WMC,за Егзит да не праиме муабет,во рака им е :pнема ништо лошо да зборам и да напаѓам, да не случајно се убаци некој клаберсгајд фан, и да почне да ме просветлува....чунки они се' знаат.
ке го видам колосеум кој ќар ке го направи со имиња со претставка ДИЏЕЈ, на кои публиката ке биде со просек од 16 ипол години, во споредба со ланската сезона....
- ако ништо друго, постарава публика повеќе ке испие него дечиштата, ете ти разлика одма
Мило ми е шо сваќаш дека се работи до вкус и џабе е инатот,ама ко шо читам на темава најголем е бројот на членови кои сакаат БАРЕМ реприза да им се случи од лани. Зошто!? Има еден куп квалитетни имиња кои го заслужуваат пултот на Колосеум. Не го сваќам штосов зашто некој не сака да дојдат некои нови имиња кои до сега не стапнале кај нас. Ќе почнам да мислам дека со душа го чекаат Метју Дикеј и им е супер чувството ко да идат прв пат ))) :smir:Ти се нафати прв да спомнуваш имиња и тоа како ни ги донесле 'гомната трансерски' и дека нема потреба веке да носат транс артисти, тоа ти е исто ко да ти речам ви го донесоа роџер санчез и том нови доста ви е од хаус
Муабетов џабе го праиме ниту ние одлучуваме за тоа кој ке гостува во колосеум ниту ништо :p
Не се сомневам дека имаш долга листа на дји кои што сакаш да ги донесат во колосеум иста е ситуацијата и кај мене затоа не ни спомнував имиња само дадов 1 пример, кои што требаше да ги донесат ама ги одложија ...
Факт е дека од колосеум неможе да се очекува да донесат по-непознат дј (читај немал пауер плеј на радио кај нас) затоа што ке биде полу-празен, иако и за тоа има начин да се надокнади со поскапи карти кои што радо би ги платиле вистинските фанови, меѓутоа колку има такви во мкд ?
Да не ја тераме офтопик, секој со својот вкус
Колосеум искрено нека се радува од "провинцијалци" (како шо милуваат да не наречат Скопјанишчана )има 500 прави во скопје, уште 500 кои идат кон тоа, но само пола се на прав пат, и уште 1000 надвор од скопје, со слично сценарио...коа ќе видиш дека нив им е тешко да дојдат на журка во скопје, остануе на секоја права журка на прав артист да бидеме 1000 души, од кои 30% се фејкери
Мене не ми пречи дали се малолетни или не, доколку се доени за журкање а не за да прават гужва и колку да се испосликаат и испофалат дека биле на Армин, меѓутоа од таквите опстојува клубот да не се лажеме..СЕ КЛАДАМ дека лани вријаше од малолетници баш на тие "најјаките". За АВБ на пример едно 70% беше позери шо освен In and out of love не знаеја нити една друга песМа! Можам да ти гарантирам дека многу поубаво можиш да си поминеш на некој неизвикан Дј,одколку на ИМЕ/БРЕНД! :smir:
--- надополнето: Jun 20, 2011 12:38 PM ---
Мило ми е шо сваќаш дека се работи до вкус и џабе е инатот,ама ко шо читам на темава најголем е бројот на членови кои сакаат БАРЕМ реприза да им се случи од лани. Зошто!? Има еден куп квалитетни имиња кои го заслужуваат пултот на Колосеум. Не го сваќам штосов зашто некој не сака да дојдат некои нови имиња кои до сега не стапнале кај нас. Ќе почнам да мислам дека со душа го чекаат Метју Дикеј и им е супер чувството ко да идат прв пат ))) :smir:
--- надополнето: Jun 20, 2011 12:42 PM ---