- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 4.245
cinedays.mk

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мојот омилен период од годината доаѓа!cinedays.mk
![]()
За точно две недели почнува новово издание..ќе отвара некој тема ?![]()
Не ми е јасно, во 2015 да не си во тренд со социјалниве мрежи и да за таков голем фестивал не му направиш асална промоција треба да си шупак невиден. Баш ги имам Загреб Филм Фестивал што е далеку помал од Синедејс имаат профили и се активни на Инстраграм, ФБ и Твитер. Очигледно ништо нема и годинава да биде појака промоцијата, недела дена пред стартот а уште нема никакви кампањи е многу лош потег.него зошто шупциве немаат фб страна? Се мислам дека имаа порано, или ја бришат после фестивалот.![]()
ЕХО фестивалчево на планински филм има профил на фб, Синедејс немаНе ми е јасно, во 2015 да не си во тренд со социјалниве мрежи и да за таков голем фестивал не му направиш асална промоција треба да си шупак невиден. Баш ги имам Загреб Филм Фестивал што е далеку помал од Синедејс имаат профили и се активни на Инстраграм, ФБ и Твитер. Очигледно ништо нема и годинава да биде појака промоцијата, недела дена пред стартот а уште нема никакви кампањи е многу лош потег.
Значи треба да се тепаат за карти за сите проекции луѓето, а не само за вечерните термини и “извиканите“ филмови, бар јас така мислам, да се издигне културата за неанглиски и поквалитетен филм на едно високо ниво.