Чудо од дете! Чудо од менаџер!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Dimitarc напиша:
сликава е сликана на санос фешн вик! Многу ме нервира човече, да го чуете говорот што го одржа......отров луѓе!

Затни ги очите и не го слушај :pos:

Јас не го поднесувам од кога минатото лето во охрид ми кажа бегај дечко за он да може да седне на шанк. Пцуев едно 20 минути и си отидов

ova e navistina sramota...takov debil da vodi emisija i toa na nacionalna televizija...sramota e navistina jas navistina ne znam koj mu dozvolil voopshto da se pojavuva na tv...abe luge treba da se pravi razlika ponekogash shto cini, a shto ne cini...deckoto nema voopsto opsta kultura, a za manirite da ne zborime...toj i ovoj vucik dragan treba da se cenzuriraat!

Dimitarc напиша:
Јас не го поднесувам од кога минатото лето во охрид ми кажа бегај дечко за он да може да седне на шанк. Пцуев едно 20 минути и си отидов

и ти ништо не му кажа? :)))

Dimitarc напиша:
Ја на твое место толку многу би го тепал, што дваесет минути не ќе можеше од патос да стане.

Allita напиша:
ova e navistina sramota...takov debil da vodi emisija i toa na nacionalna televizija...sramota e navistina jas navistina ne znam koj mu dozvolil voopshto da se pojavuva na tv...abe luge treba da se pravi razlika ponekogash shto cini, a shto ne cini...deckoto nema voopsto opsta kultura, a za manirite da ne zborime...toj i ovoj vucik dragan treba da se cenzuriraat!

Навистина е така!:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

StormAngel напиша:
Тоа у прва рунда само. :pos::pos::pos:

Мислиш дека после 20 минути тепање ќе може да стане?:pos:

Знам дека е богохулие да рекламирам банирани членови.....
Ама дали некој го прочита Офчарот на Он Нет...во врска со оваа тема????:wink:

MSV напиша:
Знам дека е богохулие да рекламирам банирани членови.....
Ама дали некој го прочита Офчарот на Он Нет...во врска со оваа тема????:wink:
Каде може да се прочита?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom