- Член од
- 6 февруари 2005
- Мислења
- 9.722
- Поени од реакции
- 248
Dimitarc напиша:сликава е сликана на санос фешн вик! Многу ме нервира човече, да го чуете говорот што го одржа......отров луѓе!
Затни ги очите и не го слушај

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dimitarc напиша:сликава е сликана на санос фешн вик! Многу ме нервира човече, да го чуете говорот што го одржа......отров луѓе!
МаРиНа`Ох напиша:i jas mislam taka, sega preminav vo edna faza kaj sho nemam zhivci ni da zborvam za nego..
Goddess of Chaos напиша:маринчееее...не ги арчи живците на кретенов мор :wink:
Dimitarc напиша:Јас не го поднесувам од кога минатото лето во охрид ми кажа бегај дечко за он да може да седне на шанк. Пцуев едно 20 минути и си отидов
Ја на твое место толку многу би го тепал, што дваесет минути не ќе можеше од патос да стане.Dimitarc напиша:Јас не го поднесувам од кога минатото лето во охрид ми кажа бегај дечко за он да може да седне на шанк. Пцуев едно 20 минути и си отидов
Allita напиша:ova e navistina sramota...takov debil da vodi emisija i toa na nacionalna televizija...sramota e navistina jas navistina ne znam koj mu dozvolil voopshto da se pojavuva na tv...abe luge treba da se pravi razlika ponekogash shto cini, a shto ne cini...deckoto nema voopsto opsta kultura, a za manirite da ne zborime...toj i ovoj vucik dragan treba da se cenzuriraat!
StormAngel напиша:Тоа у прва рунда само.![]()
Acid напиша:Не ти доаѓа да земеш безбол палица и да му ја р'снеш у заби?
Каде може да се прочита?MSV напиша:Знам дека е богохулие да рекламирам банирани членови.....
Ама дали некој го прочита Офчарот на Он Нет...во врска со оваа тема????:wink: