Чудо од дете! Чудо од менаџер!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе луѓе видете вака. Кој што сака може да си праи, така? Денес се е могуче, и педер да си, и прасе да си, и пак да не си критичен и да мислиш дека шема си... Дека најубав и најпопуларен си. Околу мене има еден куп луѓе што мислат врни, а уствари луѓето ги плукаат...Се, се ама не знам што се замараме ние тука со него? Па дури и 12 страни сме испишуеле, брејјј.Па не вреди и крај, не знам што се замараме, што сеир бркаме, глуп е,изрод е, дегенерик е - и дај кажете некоја поинтересна тема... Бојан одамна и не е некој јак фол... Се дури повеќе и повеќе пишуеме му ги дигаме акциите и он сега ако чита гарант се филма дека е се попопуларен. мислам но сенс...
Дај некој нека стави катанче на темата...

АуРоРа напиша:
Околу мене има еден куп луѓе што мислат врни, а уствари луѓето ги плукаат...

мудра реч..

а и за катанчето, права си.

%7B7524FBE0-E110-4D88-9357-E7B3B5D3D973%7D_bojan-2.jpg

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Ова бре карикатура на векот бил дечково!!!

Заклучена беше темава, ама Боки пак стана актуелен - па ја отклучувам. :pos:

сликава е сликана на санос фешн вик! Многу ме нервира човече, да го чуете говорот што го одржа......отров луѓе!

Од цел негов стил, гушата најмногу ме иритира.
Инаку, тоа другото, нека си прави што сака.

Дечкото е типичен пример на разгалено богато дете шо не знае како да ги троши парите на мама и тато.Иначе до лани учеше кај мене у карев, беше прогласен за наша маскота.

MSV(support) напиша:
Дечкото е типичен пример на разгалено богато дете шо не знае како да ги троши парите на мама и тато.Иначе до лани учеше кај мене у карев, беше прогласен за наша маскота.
da samo sho deteto ne e bogato :wink: posho lichno go znam i mama i tato ne mu daavaat pari sam si gi pravi

da toa si uptavo mozebi no mislam deka nekako preteravme so navredi kon nego ajde ako sakate zakluchete ja temava mislam :locked: ako moze se iznakazavme seee sea moze eden a administratori ili ushe ima nesho da se kaze

i jas mislam taka, sega preminav vo edna faza kaj sho nemam zhivci ni da zborvam za nego..

МаРиНа`Ох напиша:
i jas mislam taka, sega preminav vo edna faza kaj sho nemam zhivci ni da zborvam za nego..
Требаше порано да ти текне, сеа џабе отидоа живците.:wink:

Дали затоа што не сум тука - дали затоа што не ми паднал во око, ја врска неам кој е типацов и што и како се однесува, што работи, каков е во приватен живот... Знам само дека се ебе со шрафцигер оти не може со друго...

Ама ме изненадува што некои од вас не можат да го поднесат. Дали може некој да ми даде одговор зошто не го поднесувате?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom