Чудо од дете! Чудо од менаџер!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
E bre mamiceto negovo kako se spasil! Deckovo treba da se ubie pod hitno. Nagrada dva hamburgera i eden kombiniran od SEDMICA! Nego da go videvte letovo na straza samo sto iskoci od kola si go namesti toa kaisot da mu visne mevot golem i deckoto se natrti na bagaznikot na toa grdiot megan i koga go vidov cela tanga mu iskocila nadvor eeeejjj. Majkata negova posle toa 2 dena kosmari imav!! Peder glup:bip:

Acid напиша:
Bojan-13.jpg

Бојан 13 изеде околу десетина крупни јагоди и испи две-три чаши шампањско на отворањето на новите простории на салонот за убави на "Силуете". Облечен во бело палто, многу накит, стреч кошула и припиени фармерки ексцентричниот Бојан и овој пат привлече големо внимание.

Свесен дека гостите зјапаат во него Бојан 13 мртов ладен зеде една од јагодите и почна провокативно да ја јаде. За малку ќе се задавеше да не беше неговата верна другарка тв водителката Лила М. Стојановска која набрзина му ја извади од уста.

Штета... :(
аман бе господе кај ја стави лила до него си требал да го оставиш да помодри малку и да стане „Мртов Ладен“ :) :) :) :lud::lud::lud:

Аман бе луѓе па дајте согледајте ја и позитивната страна на личноста на Бојан Јовановски:pishtoldz ...Ма дааааај:bip:

види му ја фацана на сликана само, абе да го искршиш од мавање маме му е*ам :nerv: :nerv:

Dzver напиша:
Аман бе луѓе па дајте согледајте ја и позитивната страна на личноста на Бојан Јовановски:pishtoldz ...Ма дааааај:bip:
Зарем има нешо позитивно кај него?
а да Сите машки го сакаат (за да му акната еден добар ќотек)

Шо не се задави да се задавеше. Дебил.:nerv:

Да даде господ да го гази дупла деветнаеска со задно тркало !!!
ПОЗДРАВ ДО БОЈАН ОД ЦЕЛА ШУТКА И ТОПАНА И ЦЕЛА ИНДИЈА

мислам дека не заслужил да се отвори тема за него на форумов,ви го срами полот!за греота е

RealGirL напиша:
мислам дека не заслужил да се отвори тема за него на форумов,ви го срами полот!за греота е
Хермофродит е... Ги срами и двата пола.

Не добивал доволно плески по газето од мама...уствари не е она крива,ќе се утепала од мавање на толкав газ :icon_lol::bip:

Acid напиша:
Свесен дека гостите зјапаат во него Бојан 13 мртов ладен зеде една од јагодите и почна провокативно да ја јаде. За малку ќе се задавеше да не беше неговата верна другарка тв водителката Лила М. Стојановска која набрзина му ја извади од уста.
Ако некој успее да привлече и испровоцира.... Можете да ја замислите сцената како Лила му ја вади јагодата.

Задача: Најдете 10 разлики и добивате 20 денари како награда. Наградата јас лично ќе ви ја донесам до вашиот дом:):):):):):)
files

Мене нешто ми е нејасно : ако до толку ве нервира и ве иритира, зошто дискутирате за него и му придавате толкаво значење? Како треба да се сфати тоа? Дека сте мазохисти и си го пикате газот таму кадешто се перат qr-ови?

Интересно :raz:

Ако не ви е стало до Бојан (а, верувајте, ви значи многу штом толку го дискутирате), не ја отварајте темава и ”банирајте” го од вашиот живот :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom