Чудо од дете! Чудо од менаџер!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
yin yang напиша:
Абе ајде, барем ти по хомосексуална основа брани го. :)

Друшке - ти уште немаш разбрано дека ја луѓето ги делам на луѓе и нелуѓе м? :wink: Би те замолил да не тресиш зелени и покрај црно-белиот аватар!!!

А ти другар, не знаеш за зафрканција?

Како што јас се зафркавам со тоа што ти ме зафркаваш мене, пробај го и ти истото обратно.

Не мораш да бидеш буквалист, другар. :)

epa vaka 'bojana" go znam vishe 4 godini posho zavrshi osnovno so devojka mi imam sedeno so nego na kafe i mozam deka dechkoto e klasichen peder ama ja naiskrajno ne go osuduvam takov zivot si izbral jebiga inache mene mi e drugar i super se ponasha so mene mislam neprobal da mi se pushta ili nesho posho ke bide nokautiran smesta :):) inache dechkoto e peder ama mamu mu ebam go biva so menadzerstvo ama peder e be facata bleda da mu ja e.am

dajdo напиша:
epa vaka 'bojana" go znam vishe 4 godini posho zavrshi osnovno so devojka mi imam sedeno so nego na kafe i mozam deka dechkoto e klasichen peder ama ja naiskrajno ne go osuduvam takov zivot si izbral jebiga inache mene mi e drugar i super se ponasha so mene mislam neprobal da mi se pushta ili nesho posho ke bide nokautiran smesta :):) inache dechkoto e peder ama mamu mu ebam go biva so menadzerstvo ama peder e be facata bleda da mu ja e.am

признава ли дека е педер?

Дали е педер или не најмалку е важно. Сексуалната ориентација не смета баш многу, тоа ти иди нешто како болен човек едноставно така размислува. То шо ме нервира кај овај грдио е шо тој се понаша како жена. Сега би го оправдал само доколку е хормонално пореметен и тоа ти е дијагноза, ама од друга страна не ги оправдувам неговите родители да е син ми таков травестито-дегенерик има да го напукам со машки хормони да му пораснат мадиња како преспански јаболка.

Не го познавам јас Bојан лично, знам некои работи за него од кажувања. Не се движи по gay местата и журките...
Али мислам дека е изрод и во gay svetot....

Може е само феминизиран човекот.

Најдобрите и најреспектираните стилисти и модни дизајнери во светот се феминизирани, па тоа не ги прави ни малку полоши во својата работа.

Уеј ту го Бојан!

Тоа е бре фрик.
Треба да се покажува по циркуси, ко Човекот-Слон.

yin yang напиша:
Може е само феминизиран човекот.

Најдобрите и најреспектираните стилисти и модни дизајнери во светот се феминизирани, па тоа не ги прави ни малку полоши во својата работа.

Уеј ту го Бојан!

За феминизиран точно дека е, а што е gay, gay е и тоа ,педер со тапија,!

:pop:

И што ако е „педер со тапија„?

Да не тебе лично у животот ти влијае неговата сексуална ориентација.

И плус тоа и ти си лезбејка. Види си го аватарот што си го ставила :)

yin yang напиша:
И што ако е „педер со тапија„?

Да не тебе лично у животот ти влијае неговата сексуална ориентација.

И плус тоа и ти си лезбејка. Види си го аватарот што си го ставила :)

Сакав само да ти доловам дека не е само обичен феминизиран дечко, точно дека е педер со тапија, всушност педер уште од утроба....

Најмалку неговата сексуална ориентација би ме занимала..

И уште нешто, ДА ЛЕЗБЕЈКА сум! Зар кријам?? Горда сум, што сум...
Имам 6 годишна врска и живееме заедно... Супер ни е...

п.с. Што те дирнува тебе кај Бојан,..Машкоста што ја нема или виде сјај во неговите очи...

le_leaa напиша:
Машкоста што ја нема или виде сјај во неговите очи...

:pos: :pos: :pos:
Море тоа сјајот е прича у себи. Унатрешна сијалица, срце распара.
:pos: :pos: :pos:

le_leaa напиша:

Маче, така кажи... Па ти си најповикана да даеш мислење на една прастара тема во Љубов и Секс! Ние се искршивме полемизирајќи таму, а никој од прва рака да каже!!!

le_leaa напиша:

нешо да не треба гумици да се сменат, ролетни да се попраат, бушон да се среди? да се стегнат шарки, да се отпушат цевки? уље на кола да се мења?

ако нешо треба, викај..

пс. маце, си му се настрвил ти на газот дебел.. ај ај..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom