- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.494
- Поени од реакции
- 26.859
Ако судијата не свирне, не е офсајд.ИГРАЧОТ АКО СТОИ ПОЗАДИ ГОЛМАНОТ НЕ Е ОФСАЈД?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако судијата не свирне, не е офсајд.ИГРАЧОТ АКО СТОИ ПОЗАДИ ГОЛМАНОТ НЕ Е ОФСАЈД?
Не, фала, ќе ви ја земеме во 37мо колоНа ви ја титулата радувајте се уште од сега!
Џабе, пак ќе ви ебеме пички мајчини во дербињата
Meне ми пиша "cela familija da ti umre". Ама не вреди за таков очаен тип да правам скриншот. Најочајниот член на формумов, смени 300 ника, ама уште има ИСТА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА.
Ај сеа вака. Одиме со ред.
Првиот црвен - ЧИСТ!
Вториот - дискутабилно, контактот беше минимален.
Голот - Мислам дека ако играчот е зад голманот нема офсајд. Ilumious нека почепка по правилата, јас неам време. А може и Џони Вајсмилер да ни каже.
И уште една грешка - ЧИСТ ПЕНАЛ ЗА Јунајтед.
![]()
Една Барселона неможеше да одбрани титула Челзи ќе одбрани.
Кенгур пишав после дека е офсајд.Прегледај го приврзокот 51442
НЕМАЛО ОФСАЈД
И кој беше глупердата што кажа дека ако си бил зад голманот офсајд немало нека си ја сече главата...
На цел фан клуб,му се гледа нивото на интелегенција.И мене ми пишуваше да..
Хахаха дефинитивно најочајниот член![]()
![]()
Судијава тотално се изгуби на утакмицава и упропасти супер дерби.На Манчестер им скрати пенал,а за возврат го исклучи Торес место да досуди прекршок врз него и призна гол од офсајд.Сума сумарум Челзи е екипата која што го изеде повеќе од судијата...
Играчот ако има одврзана патика и е зад одбранбената линија не во офсајд пошто трча со хендикеп и нема смисла да се суди офсајдИГРАЧОТ АКО СТОИ ПОЗАДИ ГОЛМАНОТ НЕ Е ОФСАЈД?
КОЈ СТРУЧНАЦИ ГИ ИМАМЕ ОВДЕ, ПА ПОСЛЕ ВИЕ КЕ ГЛЕДАТЕ ФУДБАЛ ? МАРШ У ПМ СИТЕ БЕ ДА ГЛУПЕРДИ..НЕЗНАЕТЕ ЕДНО ПРАВИЛО У ФУДБАЛ, ПА КЕ МИ СОЛАТ ПАМЕТ ОВДЕ, ПОИШЕ НЕ КОМЕНТИРАМ И НЕ ВЛЕГУВАМ НА ОВОЈ ПРОФИЛ, САМО ПОРАДИ ВАС, КОЈ СЕ ПРАИТЕ МНОГУ ПАМЕТНИ А НЕ ЗНАЕТЕ 2 ЧИСТИ ЗА ФУДБАЛ.![]()
Секоја чест за коментарот , алал нека ти е.Што е Барселона бе пријатељ, марсовци да не се да не имаат две нозе? Сите тимови кои ја прифаќаат играта на Барса т.е и дозволуваат да ја играат нивната игра со мн додавања си губат. Се виде 2010 и минатата година Челзи дека Барселона не е непобедлива. Башка Челзи има тим и поединци кои и те како може да и парира на Барса и нејзините поединци и не само на Барса. Башка Ди Матео е менаџер со муда, не е некој мекуш и пичка. Челзи доста го смени пристапот на игра, сега игра напаѓачки фудбал кој вродува со плод.
Кој муда ги има бе, ќе го видиш кога ќе играт 8минафинале/4финале ЛШ со посилна екипи кога сите во одбрана ќе ги постави.Што е Барселона бе пријатељ, марсовци да не се да не имаат две нозе? Сите тимови кои ја прифаќаат играта на Барса т.е и дозволуваат да ја играат нивната игра со мн додавања си губат. Се виде 2010 и минатата година Челзи дека Барселона не е непобедлива. Башка Челзи има тим и поединци кои и те како може да и парира на Барса и нејзините поединци и не само на Барса. Башка Ди Матео е менаџер со муда, не е некој мекуш и пичка. Челзи доста го смени пристапот на игра, сега игра напаѓачки фудбал кој вродува со плод.