Челзи - Манчестер Јунајтед | 28.10.2012 | 17:00

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Ваш тип за натпреварот?

• Победа на Челзи

Гласови: 85 41,3%
  • Победа на Јунајтед

Гласови: 90 43,7%
  • Нерешено

Гласови: 31 15,0%

• Вкупно гласачи
    206
Статус
Затворена за нови мислења.
Нека им е честито победата на навивачите на Јунајтед,сепак против немам ништо.
Не ми е јасно само како можат да се радуваат на вакви победи.
Добро па и вие! Не се радуваат, како што гледате ги нема никаде. Ја уништи утакмицата. Искрено не гледав по вториот црвен.

Ако слушнам дека Валенсија не бил лимитиран играч,в лице на некого ќе му речам дека е глуп.И со двајца играчи помалце,лева нога,само за точак возење користит..мутајца

Само едно ќе кажам, ваков Челзи ќе биде првиот тим што одбранил титула у ЛШ. Секоја чест. Mark my words.
Нема шанса.
Теоретска.
Букмаркирај го постов и во мај ако испадне точно те частам авион.
До толку сум сигурен дека нема шанса.

Ова е втора мегапедерска победа на МАН УТД во деррбите. Против Ливерпул 90 минути се криеа по теренот, Ливерпул со 10 играчи пресинг им играше, а ова не е ни за коментирање...
Не се игра на спортска против Фергусон. Особено не на дерби во Англија. :D

Сака некој утре да дојде со мене у црква да запалиме свеќа за чудата што стално им се дешаваат на оваа екипа? Пошто ова го нема нигде на друго место, ова може да се нарече само чудо и така е редот да се запали свеќа.

9 против 12 не бидува.

Арно кажа фантомот: Манчестер тепа, милум или силум.

Нека ви е честито победата

Ај сеа вака. Одиме со ред.

Првиот црвен - ЧИСТ!
Вториот - дискутабилно, контактот беше минимален.
Голот - Мислам дека ако играчот е зад голманот нема офсајд. Ilumious нека почепка по правилата, јас неам време :D. А може и Џони Вајсмилер да ни каже.
И уште една грешка - ЧИСТ ПЕНАЛ ЗА Јунајтед.

Честитки победата за Манчетер Јунајтед, продолжува Трката тесна во Најинтересната Најквалитетна и Највозбудлива фудбалска лига во Светот - Англиската Премиер Лига ! :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom