Chelsea 2-0 Arsenal

Конечен епилог ?

• Вкупно гласачи
    154

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Епа ајде сега ќе ги откажат сите утакмици до крај на сезона и ќе плачат дома. Или викаш после поразот со Челзи беа многу среќни па имаа висок морал за да ги победат наредните утакмици.
А кај виде ти дека ја го реков тоа што ти го тврдиш сега...

Ја пак мислам дека ќе изгубите...:helou:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
А кај виде ти дека ја го реков тоа што ти го тврдиш сега...

Ја пак мислам дека ќе изгубите...:helou:
Тоа е друго ако така мислиш;) Али сепак за причина на поразот да се бара низок морал ради поразот од Манчестер е малку...баш напротив моралот треба да им биде зголемен.

F

fantomX

Гостин
Па не многу се среќни што изгубија од Манчестер :uvo:
Па и Челзи колку да се лажи дека освоил бод во Хул, јасно е дека доживеа срамотен дебакл. :toe:

Не, МАНЧЕСТЕР треба да држи чекор со Челзи.
Ние сме на 1во место:smir:
:bravo:

Фала богу дека е така, јас не знам колку е тешко да се сфати дека кога си прв притисокот е врз другите да те стигнат, не врз тебе. Ова сфаќање мислам дека е сосема коректно, иако многумина вртат инаку. :toe:

Ок де сепак мора да победите :wink:
Мораме, мора и Арсенал. Тоа не го прави Челзи фаворит.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Тоа е друго ако така мислиш;) Али сепак за причина на поразот да се бара низок морал ради поразот од Манчестер е малку...баш напротив моралот треба да им биде зголемен.
Моралот игра многу важна улога.

F

fantomX

Гостин
Епа најверојатно ќе има. Не верувам дека нашиве нешто се поасални. Баш напротив во некои кладилници како Арена може ќе најдеш и 1.65 :)
http://www.betexplorer.com/soccer/england/english-premier-league-2009-2010/nextmatch.php?matchid=6496449
Ау, страшно. Пак, дебили.
Нема, утре серозно барам кај е највисок коефициент за Арсенал. :toe:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Сега не е? Со 17 победи и 2 нерешени во сите конкуренции?
ехх чекај де, сеуште овој престој на Карлито неможе да се дефинира како време :wink:
али веројатно и него му годи домачи...

Ако има кај нас такви коефициенти кажувајте, одамна не сум наминал до кладилница, ама ако има 4,50 за Арсенал би одел сингл 2ка. Ако изгуби Челзи бар финансиски да се обогатиме.
you've got a point here

не ми е јасно на кој друг начин се обогатува :tv:
да да, знам шо ќе пишеш, заеби :)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Па и Челзи колку да се лажи дека освоил бод во Хул, јасно е дека доживеа срамотен дебакл. :toe:

Фала богу дека е така, јас не знам колку е тешко да се сфати дека кога си прв притисокот е врз другите да те стигнат, не врз тебе. Ова сфаќање мислам дека е сосема коректно, иако многумина вртат инаку. :toe:

Јас пак мислам дека притисокот е скоро еднаков на двете страни. Едните бркаат за да стигнат а другите бегаат за да не ги стигнат. Ниту едните ниту другите немаат многу простор за киксови. Затоа мислам дека е тешко да се процени кој има поголем притисок (според мене):toe:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237

Друго е да изгубиш во дерби натпревар и друго е да изгубиш бодови од некоја второкласна екипа.

И не реков дека Челзи е фаворит туку јас мислам дека ќе победат тие...и вие и тие морате да победите но како и што реков за мене Челзи е во подобра ситуација!

F

fantomX

Гостин
ехх чекај де, сеуште овој престој на Карлито неможе да се дефинира како време :wink:
али веројатно и него му годи домачи...

you've got a point here

не ми е јасно на кој друг начин се обогатува :tv:
да да, знам шо ќе пишеш, заеби :)
Зависи, за мене време не е се ни три години на Мурињо во Челзи. За мене време на менаџерство е еден минимум од 6 или 7 години;Мојс во Евртон кој е 9 години мислам таму, една солидна бројка.

Другото се вика лично задоволство. :smir:

Јас пак мислам дека притисокот е скоро еднаков на двете страни. Едните бркаат за да стигнат а другите бегаат за да не ги стигнат. Ниту едните ниту другите немаат многу простор за киксови. Затоа мислам дека е тешко да се процени кој има поголем притисок (според мене):toe:
Кога еден играч ќе се обврзи на настапи за клубови како Челзи, Арсенал, Јунајтед....треба да му е јасно дека проторот за киксови е сведен на максимум едноцифрена бројка.
Од таа страна гледано, притисокот е секојдневие. Сепак не е исто да бркаш, и да бидиш бркан. Не е исто да јадиш гомна ко фанојве на Јунајтед овде, кои се очајни за успех на Арсенал до таа мера што ги надминуваат фанојте на Арсенал. Е тоа би била разликата. :smir:

Друго е да изгубиш во дерби натпревар и друго е да изгубиш бодови од некоја второкласна екипа.

И не реков дека Челзи е фаворит туку јас мислам дека ќе победат тие...и вие и тие морате да победите но како и што реков за мене Челзи е во подобра ситуација!

Сосема е друго, баш така. Размонтирањето од директен конкурент те треснува од земја, после тоа си цврсто на земја, особено со тренер ко Венгер. Додека дебаклот кај една екипа со квалитет меѓу прва и втора лига те прави да се чуствуваш само мизерно.
Не е ништо забрането да мислиш дека Челзи е во подобра ситуација, но околностите го негираат тоа. :smir:

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Имам некои симпатии кон Челзи по доаѓањето на Анчелоти. :)

Тип: КЕЦ со мадиња, вишок на искуство + не гледам играч во Арсенал шо може да му даде гол на Чех, немаат пораз на Стемфорд Бриџ бааги утакмици.:toe:

За титулата во ПЛ мислам ќе се борат Челзи и Ман.утд

Kajgana Shop

На врв Bottom