Chelsea 2-0 Arsenal

Конечен епилог ?

• Вкупно гласачи
    154
F

fantomX

Гостин
Челзи се фаворити но сепак ова е дерби и не се знае многу. Еден кикс може да смени многу работи. И ливерпул го отпишаа против манчестер па победи иако неможе две победи да врзи.
Јас не гледам и како Челзи е фаворит во дерби-дуел на две екипи со проблеми на грб моментално.
Можебо заради домашниот терен би рекол 51 - 49 за Челзи, ама теренот не е никаква гаранција. :toe:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.783
Поени од реакции
11.339
Уф какво дерби ќе биде ова...ако им се држат децата и се концентрирани цел меч, има шанси за нерешено, е ако чуда се случат, Манчестер е прв следно коло :icon_lol:
Нема да навивам за никој, само мерак ќе ми биде ганерсите да победат во ова дерби, ама ќе видиме...да не им влезат плавиве со по 4-5 комада во мрежа.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Јас не гледам и како Челзи е фаворит во дерби-дуел на две екипи со проблеми на грб моментално.
Можебо заради домашниот терен би рекол 51 - 49 за Челзи, ама теренот не е никаква гаранција. :toe:

Јас разбирам дека Челзи е фаворит и сите тие работи, поради големата успешност на домашниот терен и физички поспремни и искусни играчи, само се чудам на кладилнициве со коефициентот. 1.80. ВТФ. На еден сличен коефициент ми текнува кога играа Реал-Арсенал.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Стемфорд играше улога за тренерите едино во времето на Жозе.

а Тери нека не бере гајле, Фабио и Карло заеднички ќе му наместат некоја амазонка а не ко оваа калаштурава :tv:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Па затоа реков дека не се знае ништо, а тоа дека Челзи е фаворит е заради теренот, иако самиот кажа дека не е пресудно.

Како и да е двете екипи ќе дадат се од себе.

Арсенал за да се врати во игра, а челзи за да ја задржи позицијата на која се наоѓа

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.719
Поени од реакции
43.763
Со оглед што 90% титулата е изгубена , незнам не би типувал ... секако јас страсно посакувам Арсенал да биде победникот но ... Челзи им требаат поени ... повеќе отколку нам .. па ќе видиме што како:toe:
А по која логика титулата 90% е изгубена?? Со победа на Арсенал,разликата може да биде само 3-4 поени од првиот до третиот,така да ништо не е изгубено за вас сеуште..А ако ја загубите и оваа во недела,е тогаш веќе може да биде многу тешко,но оваа сезона премногу кикснаа и Манчестер и Челзи и Арсенал,така да ништо не се знае..На кој ќе му текнеше дека овие екипи ќе изгубат поени од екипите шо се 15-20 место?

F

fantomX

Гостин
Јас разбирам дека Челзи е фаворит и сите тие работи, поради големата успешност на домашниот терен и физички поспремни и искусни играчи, само се чудам на кладилнициве со коефициентот. 1.80. ВТФ. На еден сличен коефициент ми текнува кога играа Реал-Арсенал.
Ако има кај нас такви коефициенти кажувајте, одамна не сум наминал до кладилница, ама ако има 4,50 за Арсенал би одел сингл 2ка. Ако изгуби Челзи бар финансиски да се обогатиме. :icon_mrgr

Букмејкери, дебили сте, поздрав од мене! :toe:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Боби[Мкд];3287481 напиша:
Сеа демек не сте лузери, не е тајна тоа.:icon_lol:

Не бе, се насмеа дека ти беше многу симпатичен постот.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Но по поразот Манчестер моралот на играчите на Арсенал отпаднал....Челзи ако ја сака титулата мора да држи чекор со Манчестер...
Не, МАНЧЕСТЕР треба да држи чекор со Челзи.
Ние сме на 1во место:smir:
Домашниот терен може да биде предност ако гостите патуваат илјадници километри и има разлика во клима, температура или сл. Ништо повеќе

Шо се однесува до натпреварот, прееска мислев Тери и Иванович нема да играат но сепак не се суспендирани и сеа сум поголем оптимист. Тери или (поради проблемите) нема да знае кај му е главата, или ќе изигра како никогаш досега (3то нема)
Есиен ни е повреден, и сварно незнам кој ќе ги чува Фабрегас и Аршавин, ама се надевам ќе имаат нашите колективитет во средниот ред и ќе го неутрализираме нивниот.
Предност ни е нападот, т.е. нивните напаѓачи скоро сите се повредени (барем оние побитните) и воглавно ќе се потпираат на Цеск и Андреј.

Типувам на наша победа иако според коеф. во обложувалниците, Арсенал се доста потценети!

П.С. Овие од Манчестер повеќе :drk: од навивачите на Арсенал

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.719
Поени од реакции
43.763
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Па не многу се среќни што изгубија од Манчестер :uvo:
Епа ајде сега ќе ги откажат сите утакмици до крај на сезона и ќе плачат дома. Или викаш после поразот со Челзи беа многу среќни па имаа висок морал за да ги победат наредните утакмици.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Не, МАНЧЕСТЕР треба да држи чекор со Челзи.
Ние сме на 1во место:smir:

Домашниот терен може да биде предност ако гостите патуваат илјадници километри и има разлика во клима, температура или сл. Ништо повеќе

Шо се однесува до натпреварот, прееска мислев Тери и Иванович нема да играат но сепак не се суспендирани и сеа сум поголем оптимист. Тери или (поради проблемите) нема да знае кај му е главата, или ќе изигра како никогаш досега (3то нема)
Есиен ни е повреден, и сварно незнам кој ќе ги чува Фабрегас и Аршавин, ама се надевам ќе имаат нашите колективитет во средниот ред и ќе го неутрализираме нивниот.
Предност ни е нападот, т.е. нивните напаѓачи скоро сите се повредени (барем оние побитните) и воглавно ќе се потпираат на Цеск и Андреј.

Типувам на наша победа иако според коеф. во обложувалниците, Арсенал се доста потценети!

П.С. Овие од Манчестер повеќе :drk: од навивачите на Арсенал
Ок де сепак мора да победите :wink:

F

fantomX

Гостин
Стемфорд играше улога за тренерите едино во времето на Жозе.

а Тери нека не бере гајле, Фабио и Карло заеднички ќе му наместат некоја амазонка а не ко оваа калаштурава :tv:
Сега не е? Со 17 победи и 2 нерешени во сите конкуренции? Ау, се расонив вечерва... :icon_mrgr
Ма на Тери му треба една бомба под автомобил, да му експлодира пред очи, и само малку да го повреди. Глупоста негова е непроценлива на теренот (ко клава глава на ногата на Диаби на пример, пред некоја година), ама малку памет не е на одмет.

А по која логика титулата 90% е изгубена?? Со победа да Арсенал,разликата може да биде само 3-4 поени од првиот до третиот,така да ништо не е изгубено за вас сеуште..А ако ја загубите и оваа во недела,е тогаш веќе може да биде многу тешко,но оваа сезона премногу кикснаа и Манчестер и Челзи и Арсенал,така да ништо не се знае..На кој ќе ми текнеше дека овие екипи ќе изгубат поени од екипите шо се 15-20 место?
Ова е очајна по квалитет сезона, хаос е секаде, така да гледајќи ја табелата пред малку, не го отпишувам ни Манчестер Сити, блиску биле племе нивно.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ако има кај нас такви коефициенти кажувајте, одамна не сум наминал до кладилница, ама ако има 4,50 за Арсенал би одел сингл 2ка. Ако изгуби Челзи бар финансиски да се обогатиме. :icon_mrgr

Букмејкери, дебили сте, поздрав од мене! :toe:
Епа најверојатно ќе има. Не верувам дека нашиве нешто се поасални. Баш напротив во некои кладилници како Арена може ќе најдеш и 1.65 :)
http://www.betexplorer.com/soccer/england/english-premier-league-2009-2010/nextmatch.php?matchid=6496449

Kajgana Shop

На врв Bottom