Casi Angeles

• Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување
Член од
12 април 2008
Мислења
240
Поени од реакции
7
Серијата може да биде се што сакате али не е досадна,и далеку е боља од сите хрватски серии кои идат по телевизииве заедно со Маѓепсани,и не провоцирам,само кажувам факти:tv:
Vo pravo si,prekrasna e serijava.

Член од
3 јули 2008
Мислења
248
Поени од реакции
8
Поглупа серија немам гледано.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
abe dali vie ste gledale samo kasandra pa ne znaete koi se serii od tipot na kasandra, a koi se poinakvi serii?
i bas Mladi buntovnici, angeli se mnogu poinakvi serii, argentinskite nemaat vrska so tie serii spasnki so placenje
ovie serii se dosta poucni i moze mnogu da naucis, i ne samo toa, ke se utepas od smeenje i ke se relaksiras, odlicni se ANGELI, plus mislam deka a1 veke ne dava kalsicni spanski serii od tipot na kasandra , esmeralda,
Што бре можеш да научиш?Што?Како не треба да ги гледаш тие неквалитетни серии?

Да се утепаш од смеење?Да,дефинитивно ќе се утепаш од смеење од фактот колку не знаат да глумат актерите.

Серијата е уште една обична телевизиска фекалија.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
epa zasto ne e ubava i zsto ne xznaat da glumat, zatoa site MLADI Ja gledaat, a tie sto predvreme ostarele, neka ne ja gleaat, ne mozam i drugo da im preporacam
ANGELI e super, preubava serija!!!! terba da se sledi, a ne od 1 epizoda da se sudi

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Е добро де ќе следиме ама што има поучно во таа серија? Јас не видов ништо поучно... :toe:

Ај нешто едукативно кажете па може ќе се вратиме по нашиот пат иако предвреме сме остареле...

Член од
3 јули 2008
Мислења
248
Поени од реакции
8
Мене ме интересират Дијаманте колку години имат... Иначе ако планирате самоубиство најлош начин е да ја гледате серијава!:tapp:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
imam 18 godini, pa serijava ja sakam najmnogu, i site moi srugari i drugarki ja gledaat, a normalno deka iu oni u pocetokot kogane ja gledaa, a videle edna scena KAZUVAA deka serijata e detska i debilna!!!
a za poucni raboti, ima, primer za sonistata na decata, deka sekoe dete zasluzuva da ima sonista i da go sledi patoto do nivno ostvaruvanje, a vo serijata toa e dadeno direktno so BARTO koj goi maltretira i eksloatira decata i indirektno so nadzeta vo naoganje na ostrovot na sonistata
se nadevam deka me sfativte, i ne zboram na prazno za ova, pokraj ova, serijata me smee neverojatno tokmu poradi GLUPOSTITE koi postojano se slucuvaat

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
И Гоце Делчев ако го знаеш уште на времето кој бил дете имал соништа и се стремел кон нивно остварување... кога воопшто не ни постоеле шпански серии...
Не ми изгледа многу поучно ова...друго нешто...

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
imam 18 godini, pa serijava ja sakam najmnogu, i site moi srugari i drugarki ja gledaat, a normalno deka iu oni u pocetokot kogane ja gledaa, a videle edna scena KAZUVAA deka serijata e detska i debilna!!!
a za poucni raboti, ima, primer za sonistata na decata, deka sekoe dete zasluzuva da ima sonista i da go sledi patoto do nivno ostvaruvanje, a vo serijata toa e dadeno direktno so BARTO koj goi maltretira i eksloatira decata i indirektno so nadzeta vo naoganje na ostrovot na sonistata
se nadevam deka me sfativte, i ne zboram na prazno za ova, pokraj ova, serijata me smee neverojatno tokmu poradi GLUPOSTITE koi postojano se slucuvaat
Ма дај те молам од оваа серија да научиш нешто?
Само глупости... срање како и сите останати серии од овој тип. Ама сепак имаат добра гледаност.
Серијава е само губење време, од неа нема ништо да добиеш ниту да научиш, само очи можеш да поквариш.
И во последна епизода сите ќе се смират ќе прават свадби, оние злобните во затвор ќе плачат... Ништо посебно нема во серијава.

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Ја имав таа среќа сабајлево да се разбудам со уклучен телевизор, на А1, и конечно да фатам епизода од серијава.

Очајно. Бедна глума, аматери од актери, мислиш од нива ги собрале. Алогична костимографија + сценарио нула. Мислам, саат време гледав глупи деца во вреќи како се бркаат по канализација. Ѓубре.

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Добивам нагони. :pipi:

Море дете, 18 години си се сторил и уште со вакви мизерикордични изговори?
Прво, нема поента серијата. А штом нема поента значи дека е типично тинејџерско срање шо ги брка тинејџерите од реалноста и ги мотивира да пишат постови ко горенаведениот.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.399
Поени од реакции
25.248
Ова болдираново не ми е јасно,
На 18 години се сметаш за дете? На мојот 13 годишен брат серијава му е срање, неможам да те замислам пак тебе.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Ова болдираново не ми е јасно,
На 18 години се сметаш за дете? На мојот 13 годишен брат серијава му е срање, неможам да те замислам пак тебе.
Абе остај ја .. лалола ја сака она ... ке помогнела со се лалола.. уживајте не се замарајте со неа:coffee:

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
е добро де не ги критикувајте лугето толку..секој си има различен вкус:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom