Casi Angeles

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
Серијата може да биде се што сакате али не е досадна,и далеку е боља од сите хрватски серии кои идат по телевизииве заедно со Маѓепсани,и не провоцирам,само кажувам факти:tv:
Vo pravo si,prekrasna e serijava.

Поглупа серија немам гледано.

abe dali vie ste gledale samo kasandra pa ne znaete koi se serii od tipot na kasandra, a koi se poinakvi serii?
i bas Mladi buntovnici, angeli se mnogu poinakvi serii, argentinskite nemaat vrska so tie serii spasnki so placenje
ovie serii se dosta poucni i moze mnogu da naucis, i ne samo toa, ke se utepas od smeenje i ke se relaksiras, odlicni se ANGELI, plus mislam deka a1 veke ne dava kalsicni spanski serii od tipot na kasandra , esmeralda,

Што бре можеш да научиш?Што?Како не треба да ги гледаш тие неквалитетни серии?

Да се утепаш од смеење?Да,дефинитивно ќе се утепаш од смеење од фактот колку не знаат да глумат актерите.

Серијата е уште една обична телевизиска фекалија.

epa zasto ne e ubava i zsto ne xznaat da glumat, zatoa site MLADI Ja gledaat, a tie sto predvreme ostarele, neka ne ja gleaat, ne mozam i drugo da im preporacam
ANGELI e super, preubava serija!!!! terba da se sledi, a ne od 1 epizoda da se sudi

Е добро де ќе следиме ама што има поучно во таа серија? Јас не видов ништо поучно... :toe:

Ај нешто едукативно кажете па може ќе се вратиме по нашиот пат иако предвреме сме остареле...

Мене ме интересират Дијаманте колку години имат... Иначе ако планирате самоубиство најлош начин е да ја гледате серијава!:tapp:

imam 18 godini, pa serijava ja sakam najmnogu, i site moi srugari i drugarki ja gledaat, a normalno deka iu oni u pocetokot kogane ja gledaa, a videle edna scena KAZUVAA deka serijata e detska i debilna!!!
a za poucni raboti, ima, primer za sonistata na decata, deka sekoe dete zasluzuva da ima sonista i da go sledi patoto do nivno ostvaruvanje, a vo serijata toa e dadeno direktno so BARTO koj goi maltretira i eksloatira decata i indirektno so nadzeta vo naoganje na ostrovot na sonistata
se nadevam deka me sfativte, i ne zboram na prazno za ova, pokraj ova, serijata me smee neverojatno tokmu poradi GLUPOSTITE koi postojano se slucuvaat

И Гоце Делчев ако го знаеш уште на времето кој бил дете имал соништа и се стремел кон нивно остварување... кога воопшто не ни постоеле шпански серии...
Не ми изгледа многу поучно ова...друго нешто...

imam 18 godini, pa serijava ja sakam najmnogu, i site moi srugari i drugarki ja gledaat, a normalno deka iu oni u pocetokot kogane ja gledaa, a videle edna scena KAZUVAA deka serijata e detska i debilna!!!
a za poucni raboti, ima, primer za sonistata na decata, deka sekoe dete zasluzuva da ima sonista i da go sledi patoto do nivno ostvaruvanje, a vo serijata toa e dadeno direktno so BARTO koj goi maltretira i eksloatira decata i indirektno so nadzeta vo naoganje na ostrovot na sonistata
se nadevam deka me sfativte, i ne zboram na prazno za ova, pokraj ova, serijata me smee neverojatno tokmu poradi GLUPOSTITE koi postojano se slucuvaat
Ма дај те молам од оваа серија да научиш нешто?
Само глупости... срање како и сите останати серии од овој тип. Ама сепак имаат добра гледаност.
Серијава е само губење време, од неа нема ништо да добиеш ниту да научиш, само очи можеш да поквариш.
И во последна епизода сите ќе се смират ќе прават свадби, оние злобните во затвор ќе плачат... Ништо посебно нема во серијава.

Ја имав таа среќа сабајлево да се разбудам со уклучен телевизор, на А1, и конечно да фатам епизода од серијава.

Очајно. Бедна глума, аматери од актери, мислиш од нива ги собрале. Алогична костимографија + сценарио нула. Мислам, саат време гледав глупи деца во вреќи како се бркаат по канализација. Ѓубре.

Добивам нагони. :pipi:

Море дете, 18 години си се сторил и уште со вакви мизерикордични изговори?
Прво, нема поента серијата. А штом нема поента значи дека е типично тинејџерско срање шо ги брка тинејџерите од реалноста и ги мотивира да пишат постови ко горенаведениот.

Ова болдираново не ми е јасно,
На 18 години се сметаш за дете? На мојот 13 годишен брат серијава му е срање, неможам да те замислам пак тебе.

Ова болдираново не ми е јасно,
На 18 години се сметаш за дете? На мојот 13 годишен брат серијава му е срање, неможам да те замислам пак тебе.

Абе остај ја .. лалола ја сака она ... ке помогнела со се лалола.. уживајте не се замарајте со неа:kafe:

е добро де не ги критикувајте лугето толку..секој си има различен вкус:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom