Casi Angeles

• Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Ако сака некој од песните од ангели нека ми пише пп која ја сака ке му ја пратам:):)
иначе серијата га гледам интересна ми е ама нешто тии последните епизоди ссе исто па исто..

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Мене искрено во последно време,не знам што ми е...ама од што ми е досадно,почнав да си ја пратам серијава околу 2 сабајле кога има реприза.

Не е нешто посебно серијава,ама па кога нема ништо друго интересно,може да пројде.:)

Член од
22 август 2007
Мислења
550
Поени од реакции
16
Ја гледам кога ќе ја начекам, додека бев у Охрид на одмор се загледав малце и си продолжив. :)

Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
Како ја гледате оваа серија? Ем глупа, ем глумците се ружни (Со исклучок на Сабрина што глумеше во Млади Бунтовници):vozbud:

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Која беше Сабрина? Малвина оваа што ја глуми?
Инаку серијава е премногу нереална. Им дават дом ко за богаташи, а не можат да им дадат убави алишта, па си шијат сами секакви глупости. Ма ај упм. Сикрет рум ќе откриват та не знам што. Тој Могли глупчо над глупаците. Малвина, ретардос шо треба да биде во лудница, да се лечи. Како може толку глупаво суштество да постои? Ама сериозно?.... И драматичните сцени им се такви трагедии. Инаку имам изгледано покрај сестра ми онака сцени. Ама не е доволна за да седам да ја чекам на телевизор. Случајно ако ми се погоди да немам ништо подобро да правам по дома(мноогу ретко :) ), ја гледам.... и така....

ninanajna

Ice Girl
Член од
15 август 2008
Мислења
209
Поени од реакции
12
Почнав сега скоро да ги гледам ама не сум од тие што не испуштаат епизода ги гледам оти нема што да правам тепам време само:)иначе не е толку лош филмот сличен е на Млади Бунтовници

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Да, сличен со Млади бунтовници, а Млади бунтовници е исто срање, ама различно пакување.

Член од
3 јули 2008
Мислења
245
Поени од реакции
9
Да, сличен со Млади бунтовници, а Млади бунтовници е исто срање, ама различно пакување.
Epa da bese tolkavo sranje, nemase cela teen populacija da ja gleda serijata!Mora da se priznae deka bese popularna, i deka i onie koi velea deka ne ja gledaat, znaea koi se Mia, Marizza, Manuel, Pablo, Viko....

Член од
15 август 2008
Мислења
148
Поени од реакции
3
Ја вчера загледав една епизода од чудово и така вештачки ми глумат толку лошо некако ми е направено ... што знам :) Вкусови си се вкусови.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Epa da bese tolkavo sranje, nemase cela teen populacija da ja gleda serijata!Mora da se priznae deka bese popularna, i deka i onie koi velea deka ne ja gledaat, znaea koi se Mia, Marizza, Manuel, Pablo, Viko....
Девојче, затоа тин популацијата денес ни е сјебана до максимум. Затоа на вести секој 3 ден има: "Избегала од дома со момчето, родителите шокирани" или па "Ново силување во Велешко, полицијата е во потрага по сторителите"

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Од кај па ти виде дека цела теен популација ја гледа. Ние знаевме кои се Миа, Пабло итн., па затоа не ја гледаме оваа серија, затоа што е глупа копија од Млади Бунтовници...

Ј

јовица11

Гостин
Девојче, затоа тин популацијата денес ни е сјебана до максимум. Затоа на вести секој 3 ден има: "Избегала од дома со момчето, родителите шокирани" или па "Ново силување во Велешко, полицијата е во потрага по сторителите"
Yea right,гледањето на серии е виновно за таквите феномени

Член од
1 јули 2006
Мислења
853
Поени од реакции
84
Почнувајки од 3минутотражниот саундтрак па се до крајот на епизодата :pov:
Дефинитивно ја имам гледано кога очајно ги вртам програмите низ ТВ и чекајки нешто добро да се појави , но не се појавува. (ретко ги вртам програмите на ТВ)
Исто така имам видено 2 сцени коа за малку не ме натерале да го треснам далинското од телевизорот
сцена 1 : ја седнуваат оваа Село (или како и да е) на стол ( претходно успиена од апчиња) и и даваат телефон в рака и ја снимаат , па снимката му ја покажуваат на другиот главен лик демек оваа правила тајни повици :pos2:
сцена 2 : хелихоптери пуштаат бомби одозгора , војници пукаат , а 3ца ( не ги знам кои ) се кријат под засолниште и никако да ги погодат :jaj:
па да бидам искрен цртаните филмови на Cartoon Network повеќе ми се допаѓаат.:nesvest:

lidu6

искусен форумџија
Член од
8 јуни 2008
Мислења
181
Поени од реакции
8
Имам гледано 2 епизоди и сметам дека е најглупата серија што може да се преновира по тв каналите во Македонија:jaj:

Kajgana Shop

На врв Bottom