Casi Angeles

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
Ако сака некој од песните од ангели нека ми пише пп која ја сака ке му ја пратам:):)
иначе серијата га гледам интересна ми е ама нешто тии последните епизоди ссе исто па исто..

Мене искрено во последно време,не знам што ми е...ама од што ми е досадно,почнав да си ја пратам серијава околу 2 сабајле кога има реприза.

Не е нешто посебно серијава,ама па кога нема ништо друго интересно,може да пројде.:)

Ја гледам кога ќе ја начекам, додека бев у Охрид на одмор се загледав малце и си продолжив. :)

Како ја гледате оваа серија? Ем глупа, ем глумците се ружни (Со исклучок на Сабрина што глумеше во Млади Бунтовници):vozbud:

Која беше Сабрина? Малвина оваа што ја глуми?
Инаку серијава е премногу нереална. Им дават дом ко за богаташи, а не можат да им дадат убави алишта, па си шијат сами секакви глупости. Ма ај упм. Сикрет рум ќе откриват та не знам што. Тој Могли глупчо над глупаците. Малвина, ретардос шо треба да биде во лудница, да се лечи. Како може толку глупаво суштество да постои? Ама сериозно?.... И драматичните сцени им се такви трагедии. Инаку имам изгледано покрај сестра ми онака сцени. Ама не е доволна за да седам да ја чекам на телевизор. Случајно ако ми се погоди да немам ништо подобро да правам по дома(мноогу ретко :) ), ја гледам.... и така....

Почнав сега скоро да ги гледам ама не сум од тие што не испуштаат епизода ги гледам оти нема што да правам тепам време само:)иначе не е толку лош филмот сличен е на Млади Бунтовници

Да, сличен со Млади бунтовници, а Млади бунтовници е исто срање, ама различно пакување.

Да, сличен со Млади бунтовници, а Млади бунтовници е исто срање, ама различно пакување.

Epa da bese tolkavo sranje, nemase cela teen populacija da ja gleda serijata!Mora da se priznae deka bese popularna, i deka i onie koi velea deka ne ja gledaat, znaea koi se Mia, Marizza, Manuel, Pablo, Viko....

Ја вчера загледав една епизода од чудово и така вештачки ми глумат толку лошо некако ми е направено ... што знам :) Вкусови си се вкусови.

Epa da bese tolkavo sranje, nemase cela teen populacija da ja gleda serijata!Mora da se priznae deka bese popularna, i deka i onie koi velea deka ne ja gledaat, znaea koi se Mia, Marizza, Manuel, Pablo, Viko....
Девојче, затоа тин популацијата денес ни е сјебана до максимум. Затоа на вести секој 3 ден има: "Избегала од дома со момчето, родителите шокирани" или па "Ново силување во Велешко, полицијата е во потрага по сторителите"

Од кај па ти виде дека цела теен популација ја гледа. Ние знаевме кои се Миа, Пабло итн., па затоа не ја гледаме оваа серија, затоа што е глупа копија од Млади Бунтовници...

Девојче, затоа тин популацијата денес ни е сјебана до максимум. Затоа на вести секој 3 ден има: "Избегала од дома со момчето, родителите шокирани" или па "Ново силување во Велешко, полицијата е во потрага по сторителите"
Yea right,гледањето на серии е виновно за таквите феномени

Почнувајки од 3минутотражниот саундтрак па се до крајот на епизодата :pov:
Дефинитивно ја имам гледано кога очајно ги вртам програмите низ ТВ и чекајки нешто добро да се појави , но не се појавува. (ретко ги вртам програмите на ТВ)
Исто така имам видено 2 сцени коа за малку не ме натерале да го треснам далинското од телевизорот
сцена 1 : ја седнуваат оваа Село (или како и да е) на стол ( претходно успиена од апчиња) и и даваат телефон в рака и ја снимаат , па снимката му ја покажуваат на другиот главен лик демек оваа правила тајни повици :pos2:
сцена 2 : хелихоптери пуштаат бомби одозгора , војници пукаат , а 3ца ( не ги знам кои ) се кријат под засолниште и никако да ги погодат :jaj:
па да бидам искрен цртаните филмови на Cartoon Network повеќе ми се допаѓаат.:nesvest:

Имам гледано 2 епизоди и сметам дека е најглупата серија што може да се преновира по тв каналите во Македонија:jaj:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom