Casi Angeles

• Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Еднаш се досадував и викам ај да видам шо серија е ова ... гледав 20тина и никаков впечаток не ми остави.
Кога даваат вакви серии се ми изгледаат на благи копии на Млади бунтовници (е тоа гледав без да пропуштам :))

Али од друга страна да почнеш да гледаш секој ден се навлекуваш на серијата (која и да е) и ти станува интересна. Али жива среќа мислам шо не ја гледам оваа :smir:

Smoke_a_lot

НЕСОПИРЛИВ
Член од
16 март 2008
Мислења
707
Поени од реакции
63
ali bolje serijava nego ,,deneska vo irak zaginaa tollku i tolku , a tolku i tolku se povredeni,, mislam kade be alooooo
Па тоа е реалноста....

На темава,деца и дечки,абе играјте фудбал,кошарка,точаци,ролери што све нема денес....каков телевизор....телевизорот беше ин да го имаш кога се слушаше светско првенство на радио....а за серијава-баш сега ја има на А1(ваљда реприза)-живо срање,приказната е БАЈКА,глумците се кој од кој-аматери,чудни простории???:tapp:

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Серијава е жива глупост ама ич не ми се свиѓа. ТАПА. Поглупо нешто немам видено во живот! Неповрзани работи, дебилни ликови, глупа глума (дали е и глума прашање) и се останато.

Rosoner4e

GFK Tikves-Kavadarci
Член од
20 јануари 2008
Мислења
179
Поени од реакции
1
Абе цртаните филмови се поарни од ваа серија. Ептен е без врска.

Член од
12 април 2008
Мислења
240
Поени од реакции
7
Серијава е жива глупост ама ич не ми се свиѓа. ТАПА. Поглупо нешто немам видено во живот! Неповрзани работи, дебилни ликови, глупа глума (дали е и глума прашање) и се останато.
se slozuvam mnogu e debilna,ne mi se veruva deka nekoj ja gleda, odvratna e nemozam da ja podnesam.
Site sum gi gledal po malku:Rebelde Way,Corazones al limite,FM04,Codigo postal ali ova e neznam nadvor od sekoja postoecka kategorija!

Член од
4 април 2008
Мислења
251
Поени од реакции
15
Sakale da ja napravat serijata popularna kako sto bese Buntovnici, pa probale i da kopiraat, ama nisto rabota:baeh:

muhaha

The biggest MCR fan
Член од
11 јануари 2008
Мислења
83
Поени од реакции
0
Epa ne znam ne e do tolku losa serijata, ama nekako kako da objasnam ima glupi momenti na primer koga na nekoj ke mu se ispusti nesto i ke se izdade, odma drugiot prasuva "sto?" demek ne slusnal, a i da si glup ke svatis za sto se raboti. ne mozam da objasnam me faka nervoza LoL, gledajte i ke primetite.
I glupo e toa sto nema repriza. :icon_neut

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
Ја гледам заради цурата во главната улога. Волшебната Сијело.. mhmhmhmhmhmmhmh ! :)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.433
Поени од реакции
25.348
Epa ne znam ne e do tolku losa serijata, ama nekako kako da objasnam ima glupi momenti na primer koga na nekoj ke mu se ispusti nesto i ke se izdade, odma drugiot prasuva "sto?" demek ne slusnal, a i da si glup ke svatis za sto se raboti. ne mozam da objasnam me faka nervoza LoL, gledajte i ke primetite.
I glupo e toa sto nema repriza. :icon_neut
Како нема реприза бе ? Имат во 2 сабајле.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
ЛЕЛЕЕ АКО ИМАЛО ПОЛОША СЕРИЈА НА ОВА, НА ЧЕЛО ИСТО СО МЛАДИ БУНТОВНИЦИ ЈАС ЌЕ СЕ КРСТАМ СО ЛЕВА РАКА. :jaj:

Kajgana Shop

На врв Bottom