Skorp
That guy...
Epa super togash.Jas mislev da ne kasni povekje.Ako ne ti e problem "hard copy" ili digital version...si mozel od steam da ja naracash i da si ja simnesh odma na samiot den koga iskaca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Epa super togash.Jas mislev da ne kasni povekje.Ako ne ti e problem "hard copy" ili digital version...si mozel od steam da ja naracash i da si ja simnesh odma na samiot den koga iskaca.
Ти ибам играта......џабе радост и исчекување да ја симнам......ене ја седи на ХДД неинсталирана.....ај ќе почекаме уште некој ден додека ја направат ,,Free’’![]()
Како мислиш?
Иначе...
![]()
Друже, сарказам користи човекотКој сеЉјак еј, ги тера да направат канцел заради едно глупо јаболоко. Многу мразам такви како него, застанал како некоја будала и наместо да ја гледа УБАВИНАТА на една игра тој бара грешки!!!! Па нормално дека има во секоја игра.
Друже, сарказам користи човекот![]()
:pos2::pos2::pos2:Ова е помоќно и од нуклеарката на MW2.
Дај кажи повеќе за играва, што не чинеше, дали е подобра од MW2 итн....Штотуку што заврпив со играва, 9 од 10 крајно. Можеби и заслижува повеќе ама има некој работи ме нервираат многу.