Call of Duty: Black Ops

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Epa super togash.Jas mislev da ne kasni povekje.Ako ne ti e problem "hard copy" ili digital version...si mozel od steam da ja naracash i da si ja simnesh odma na samiot den koga iskaca.

Epa super togash.Jas mislev da ne kasni povekje.Ako ne ti e problem "hard copy" ili digital version...si mozel od steam da ja naracash i da si ja simnesh odma na samiot den koga iskaca.

Друже, на Steam е 60 евра, а да давам 60 евра само за код без опаковка, не бива.

Ти ибам играта......џабе радост и исчекување да ја симнам......ене ја седи на ХДД неинсталирана.....ај ќе почекаме уште некој ден додека ја направат ,,Free’’:vozbud:

Ти ибам играта......џабе радост и исчекување да ја симнам......ене ја седи на ХДД неинсталирана.....ај ќе почекаме уште некој ден додека ја направат ,,Free’’:vozbud:

Како мислиш?

Иначе...

:(

Како мислиш?

Иначе...

:(

Кој сеЉјак еј, ги тера да направат канцел заради едно глупо јаболоко. Многу мразам такви како него, застанал како некоја будала и наместо да ја гледа УБАВИНАТА на една игра тој бара грешки!!!! Па нормално дека има во секоја игра.

Кој сеЉјак еј, ги тера да направат канцел заради едно глупо јаболоко. Многу мразам такви како него, застанал како некоја будала и наместо да ја гледа УБАВИНАТА на една игра тој бара грешки!!!! Па нормално дека има во секоја игра.
Друже, сарказам користи човекот :)

Сигурно е некој ретардиран човек штом нашол толку глупав BUG ,па за да се пофали (да ја докаже ретардираноста и идиотизмот) направил клип и го качил на YouTube!
Браво! :) :) :)

Другари, незнам зошто така го гледате човекот, мене ептен ми е смешно видеото. Ќе го цитирам нешто што вика во видеото.

" There's gonna be people putting Tactical Insertions over here. You were getting 10th Prestige lobby messages in Modern Warfare 2, and now you're gonna be getting floating apple lobby messages. This is the new one man army! This is the most overpowered thing in the game. It doesn't adhere to the law of gravity! My recommendation is, cancel your pre-orders!"

:pos2::pos2::pos2: Зар не го гледате сарказмот?

--- надополнето ---

Ова е помоќно и од нуклеарката на MW2.
:pos2::pos2::pos2:
Си приметил дека кокошките (ги има на некои мапи, во кафези, пример; Rundown), ги преживуваат нуклеарките а ние умираме? :pos2:

Јаделе тие floating apple на времето во виетнам кога биле и затоа.

нема игра шо нема буг ама тоа со јаболкото ме изнасмеа :pos2:

Штотуку што заврпив со играва, 9 од 10 крајно. Можеби и заслижува повеќе ама има некој работи ме нервираат многу.

^Ова 9/10 е за сингл плеер, така ?

Штотуку што заврпив со играва, 9 од 10 крајно. Можеби и заслижува повеќе ама има некој работи ме нервираат многу.
Дај кажи повеќе за играва, што не чинеше, дали е подобра од MW2 итн....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom