Call of Duty: Black Ops

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Treyarch мислам дека не им беа ни до колена на Infinity Ward...Останува да видиме ова ново продолжение дали ќе биде подобро од останатите.

Погледнете го интервјуво, има доста корисни работи. Head-от на Treyarch ни открива интересни работи во врска со gameplay-от. Инаку, да не го разбра некој што вика од 0:44-0:45 ?

Уште едно интересно видео за RC количката. Супер-интересен killstreak. Имено, играта ќе има и Prestige Edition и Hardened Edition. Овие изданија се повќе за оние фан-дечки, али не верувам дека некој би платил дупло повеќе и би земал специјално издание. Инаку, во Prestige Edition ја има вклучено количката заедно со remote controller (далечински управувач/предавател). Со Hardened Edition го добивате се ова и плус 4 нови co-op мапи кои не следуваат со обичното издание од играта, Black Ops Collector's Medal (со display case), а за XBOX и PS3 играчите можност за специјален аватар аутфит.

И за крај, долгоочекуваниот full multiplayer reveal беше објавен вчера. Адиктус вчера ги пиша линковите каде можеше да се следи преносот во живо од презентацијата:

Ќе има Call of Duty: Black Ops Multiplayer Reveal за неколку часа..
Како што знам, во 2 часот навечер (во Ју Ес енд Еј е презентацијата, и голема разлика на временски зони) ќе се оддржи, и ќе има live streaming од некои што ќе бидат присутни..
http://www.ustream.tv/channel/carbonfibah

http://www.justin.tv/gbjg/b/269293584?

http://wethegamerz.com/wtg-events/

http://www.ustream.tv/channel/We-The-Gamerz-Channel-3
Го жртвував сонот за да ја гледам, но сепак, не успеав во живо. Презентацијата требаше да почне точно во 03:00. ~20.000 луѓе САМО на болдираната страна чекаа да ја гледаат презентацијата. Како што и очекував, имаше некакви технички проблеми и преносот го поместија за 30 минути покасно. Потоа пак уклучив и stream-от работеше, али немаше пренос од презентацијата туку од нешто друго, од пред салата, најверојатно. Не сум и баш сигурен дека имало некаква презентација бидејќи следниот ден ме известија дека наводно немало никаков пренос. Мање битно, ете го линкот погоре, све е океј, го имаме видеото. Ќе се обидам да ги класифицирам gamemode-овите/perk-овите/карактеристиките што ги открија во видеото и воедно да им ја олеснам работата на оние што се послаби со англискиот.

На самиот почеток можеме да забележиме дека во менито има 2 многу интересни опции: „Character Customization“ и „Weapon Customization“. Значи, не само што ќе имаме слобода да креираме класи како во претходните CoD's туку ќе можеме визуелно да го менуваме изгледот на играчот и оружјата. Pretty cool. Следно, има „Theater“ опција во која, најверојатно ќе можете да ги гледате вашите снимени видеа. Исто така, ќе има и Emblem Editor.

Значи, од тоа што го открија во видеото, имаме 4 нови gamemode-ови - Wager. Сите се базирани на Free-For-All односно секој против секого. Дечките споменуваат дека ќе има cash како награда за добро одиграниот меч и подоцна со освоените пари од мечовите ќе можеш да си купуваш некакви работи за кои дечките, засега, ништо не откриваат. Ова би можело да биде некоја посебна камуфлажа, upgrade-увања на перкови и слично. Можеби грешам, можеби ќе се купува нешто сосема друго. Спомнуваат исто така дека на крајот од мечот, првите тројца на листата земаат пари за постигнатото. Оваа позиција се вика "In The Money". Дечките напоменаа дека доколку не си во „Топ 3“, или нешто губиш или не добиваш ништо. Ова го заклучив од коментарот што го додаде коментаторот дека доколку изгубел, ќе се врател повторно да игра за да си ги дополни парите што ги загубил преходно. Споменуваат исто така дека, штом убиеш некого, можеш да му ги земеш парите, или барем дел од нив. Не сум сигурен за ова. Е сега, не се знае и останува да видиме дали овој cash-based-gamemode ќе преовладува само во Wager мечовите или ќе следи и во нормалните gamemode-ови.

1. One in The Chamber
- Секој се spawn-ува со пиштол, и само пиштол. 1 куршум и 3 живота.
- Кога ќе убиеш некој (пиштолот е модофициран за one-shot-kill, hardcore, веројатно), треба да одиш и да им го земеш куршумот.
- Ако пукнеш и промашиш, и притоа ти се истроши муницијата, ти преостанува само melee attack-от.

2. Sticks and Stones
- Во овој gamemode играш со Crossbow (самострел), Balistic Knife и Tomahawk (веројатно некој вид на мала сеќира, претходно го имам негде сретнатно овој збор).
- Доколку го погодиш некој со секирчето, тој „банкротира“ односно останува без score (cash, во овие gamemode-ови).

3. Gun Game
- Мислам дека не постои некој што незнае како овој gamemode се одвива. На почеток, секој се spawn-ува со исто оруже (пиштол), и како се повеќе и повеќе напредува во играта, добива се подобри и подобри оружја.
- Кога играчот ќе го достигне максималниот score/cash предвиден за мечот (односно кога ќе ги пројде сите оружја), играта завршува.
- Ако те убијат со melee atack (нож), се враќаш еден левел (односно едно оружје) назад.
- Дечките што зборат викаат дека оваа идеа дошла директно од community (форумот), со што дечките од Treyarch им ја исполнија желбата на многу играчи (вклучувајќи ме и мене:))

4. Sharp Shooter
- Во овој gamemode играчите се spawn-уваат со random слектирано оруже и гледаат што повеќе да убијат со истото.
- По одредено време, сетот од оружја повторно се менуваат и секој играч добива рандом сет од оружја.
- Првиот што ќе го достигне score лимитот или cash лимитот победува.

Тоа би било тоа за новите gamemode-ови. Од она што можев да забележам во видеото, ќе ги има следниве оружја:

- Непознат вид на базука
- Повеќе видови на ракетни фрлачи (grenade launchers) - China Lake, M72 LAW.
- RPG
- Crossbow (самострел)
- Balistic Knife
- Grim Reaper (штета што видеото не дава можност да се види што оружје е ова, но по името изгледа дека е нешто epic :)).
- Dual (Akimbo) пиштолчиња. Најверојатно М9?
- SPAS
- Ithaca (исто како кај Grim Reaper-от, не сме во можност да забележиме за што оружје станува збор).
- Обичен M9 пиштол (Dual - Akimbo-то погоре ни дава до знаење дека овој перк will take place во Black Ops исто така).
- Успеав да забележам еден LMG. Не сум сигурен за каков модел станува збор.
- AUG HBAR (од Modern Warfare 2).
- Tomahawk (мала верзија на секира).
- Непознат вид на Shotgun (Нешто што малку наликува на овие Model 1887 од Modern Warfare 2).
- MP5K (исто така од Modern Warfare 2).
- Scorpion Dual Wield (оружја кои многу наликуваат на оние Dual G18 од Modern Warfare 2).
- Python Multipie Attachments (?). Самото име објаснува, али не сум сигурен за што станува збор бидејќи на видеото не покажаа никаква слика.
- Magnum (најверојатно .44 калибар)
- Makarov(?) Dual Wield (незнам зашто се спомнува и тука Макаров. Што се однесува до оружјата, оба се обични dual пиштолчиња.
- WA2000 (снајперот од Modern Warfare 2 ќе го имаме и тука :)).
- ТMP (не сум 100% сигурен дека ќе го има ова. Исто така се среќава во Modern Warfare 2).
- M14 (некој вид на semi-automatic riffle. Изгледа добро).
- Death Machine (епски Minigun. Самото име кажува се :)).
- М4 (старата добра „Емка“ од CoD 4 и MW2 takes place in Black Ops too :)).
- L96A1 (уште еден вид на снајпер, претходно го немаше во Modern Warfare 2. Изгледа супер).
- AK47 (:))

Тоа би било тоа за оружјата, што се однесува за perk-овите, успеав да ги забележам следниве:

- Lightweight
- Sleight of Hand
- Steady Aim
- Scavenger (и овде ќе го имаме Scavenger, само што нема да го ресетира/полни equipment-от (бомби, C4, итн)).
- Нема да ги има One Man Army и Commando од Modern Warfare 2
- Има гласини дека ќе има Juggernaut заедно со Cold-Blooded во форма на панцир кој го носи играчот.

Што се однесува до killstreak rewards, оваа би била нецелосната листа:

- UAV
- RC-XD
- Care Package
- Archangel
- Napalm Strike

За повќе информации околу играта (видеа, оружја, карактери, мапи, перкови, single player левели), посете ја ОВАА страна.

Eве како ќе изгледа менито за create a class, а тука се и повеќето kill streaks
A за многу нови монтажи од новите модови и ТДМ можете да видите на: http://www.gametrailers.com/

Погледнете го интервјуво, има доста корисни работи. Head-от на Treyarch ни открива интересни работи во врска со gameplay-от. Инаку, да не го разбра некој што вика од 0:44-0:45 ?

Уште едно интересно видео за RC количката. Супер-интересен killstreak. Имено, играта ќе има и Prestige Edition и Hardened Edition. Овие изданија се повќе за оние фан-дечки, али не верувам дека некој би платил дупло повеќе и би земал специјално издание. Инаку, во Prestige Edition ја има вклучено количката заедно со remote controller (далечински управувач/предавател). Со Hardened Edition го добивате се ова и плус 4 нови co-op мапи кои не следуваат со обичното издание од играта, Black Ops Collector's Medal (со display case), а за XBOX и PS3 играчите можност за специјален аватар аутфит.

И за крај, долгоочекуваниот full multiplayer reveal беше објавен вчера. Адиктус вчера ги пиша линковите каде можеше да се следи преносот во живо од презентацијата:

Го жртвував сонот за да ја гледам, но сепак, не успеав во живо. Презентацијата требаше да почне точно во 03:00. ~20.000 луѓе САМО на болдираната страна чекаа да ја гледаат презентацијата. Како што и очекував, имаше некакви технички проблеми и преносот го поместија за 30 минути покасно. Потоа пак уклучив и stream-от работеше, али немаше пренос од презентацијата туку од нешто друго, од пред салата, најверојатно. Не сум и баш сигурен дека имало некаква презентација бидејќи следниот ден ме известија дека наводно немало никаков пренос. Мање битно, ете го линкот погоре, све е океј, го имаме видеото. Ќе се обидам да ги класифицирам gamemode-овите/perk-овите/карактеристиките што ги открија во видеото и воедно да им ја олеснам работата на оние што се послаби со англискиот.

На самиот почеток можеме да забележиме дека во менито има 2 многу интересни опции: „Character Customization“ и „Weapon Customization“. Значи, не само што ќе имаме слобода да креираме класи како во претходните CoD's туку ќе можеме визуелно да го менуваме изгледот на играчот и оружјата. Pretty cool. Следно, има „Theater“ опција во која, најверојатно ќе можете да ги гледате вашите снимени видеа. Исто така, ќе има и Emblem Editor.

Значи, од тоа што го открија во видеото, имаме 4 нови gamemode-ови - Wager. Сите се базирани на Free-For-All односно секој против секого. Дечките споменуваат дека ќе има cash како награда за добро одиграниот меч и подоцна со освоените пари од мечовите ќе можеш да си купуваш некакви работи за кои дечките, засега, ништо не откриваат. Ова би можело да биде некоја посебна камуфлажа, upgrade-увања на перкови и слично. Можеби грешам, можеби ќе се купува нешто сосема друго. Спомнуваат исто така дека на крајот од мечот, првите тројца на листата земаат пари за постигнатото. Оваа позиција се вика "In The Money". Дечките напоменаа дека доколку не си во „Топ 3“, или нешто губиш или не добиваш ништо. Ова го заклучив од коментарот што го додаде коментаторот дека доколку изгубел, ќе се врател повторно да игра за да си ги дополни парите што ги загубил преходно. Споменуваат исто така дека, штом убиеш некого, можеш да му ги земеш парите, или барем дел од нив. Не сум сигурен за ова. Е сега, не се знае и останува да видиме дали овој cash-based-gamemode ќе преовладува само во Wager мечовите или ќе следи и во нормалните gamemode-ови.

1. One in The Chamber
- Секој се spawn-ува со пиштол, и само пиштол. 1 куршум и 3 живота.
- Кога ќе убиеш некој (пиштолот е модофициран за one-shot-kill, hardcore, веројатно), треба да одиш и да им го земеш куршумот.
- Ако пукнеш и промашиш, и притоа ти се истроши муницијата, ти преостанува само melee attack-от.

2. Sticks and Stones
- Во овој gamemode играш со Crossbow (самострел), Balistic Knife и Tomahawk (веројатно некој вид на мала сеќира, претходно го имам негде сретнатно овој збор).
- Доколку го погодиш некој со секирчето, тој „банкротира“ односно останува без score (cash, во овие gamemode-ови).

3. Gun Game
- Мислам дека не постои некој што незнае како овој gamemode се одвива. На почеток, секој се spawn-ува со исто оруже (пиштол), и како се повеќе и повеќе напредува во играта, добива се подобри и подобри оружја.
- Кога играчот ќе го достигне максималниот score/cash предвиден за мечот (односно кога ќе ги пројде сите оружја), играта завршува.
- Ако те убијат со melee atack (нож), се враќаш еден левел (односно едно оружје) назад.
- Дечките што зборат викаат дека оваа идеа дошла директно од community (форумот), со што дечките од Treyarch им ја исполнија желбата на многу играчи (вклучувајќи ме и мене:))

4. Sharp Shooter
- Во овој gamemode играчите се spawn-уваат со random слектирано оруже и гледаат што повеќе да убијат со истото.
- По одредено време, сетот од оружја повторно се менуваат и секој играч добива рандом сет од оружја.
- Првиот што ќе го достигне score лимитот или cash лимитот победува.

Тоа би било тоа за новите gamemode-ови. Од она што можев да забележам во видеото, ќе ги има следниве оружја:

- Непознат вид на базука
- Повеќе видови на ракетни фрлачи (grenade launchers) - China Lake, M72 LAW.
- RPG
- Crossbow (самострел)
- Balistic Knife
- Grim Reaper (штета што видеото не дава можност да се види што оружје е ова, но по името изгледа дека е нешто epic :)).
- Dual (Akimbo) пиштолчиња. Најверојатно М9?
- SPAS
- Ithaca (исто како кај Grim Reaper-от, не сме во можност да забележиме за што оружје станува збор).
- Обичен M9 пиштол (Dual - Akimbo-то погоре ни дава до знаење дека овој перк will take place во Black Ops исто така).
- Успеав да забележам еден LMG. Не сум сигурен за каков модел станува збор.
- AUG HBAR (од Modern Warfare 2).
- Tomahawk (мала верзија на секира).
- Непознат вид на Shotgun (Нешто што малку наликува на овие Model 1887 од Modern Warfare 2).
- MP5K (исто така од Modern Warfare 2).
- Scorpion Dual Wield (оружја кои многу наликуваат на оние Dual G18 од Modern Warfare 2).
- Python Multipie Attachments (?). Самото име објаснува, али не сум сигурен за што станува збор бидејќи на видеото не покажаа никаква слика.
- Magnum (најверојатно .44 калибар)
- Makarov(?) Dual Wield (незнам зашто се спомнува и тука Макаров. Што се однесува до оружјата, оба се обични dual пиштолчиња.
- WA2000 (снајперот од Modern Warfare 2 ќе го имаме и тука :)).
- ТMP (не сум 100% сигурен дека ќе го има ова. Исто така се среќава во Modern Warfare 2).
- M14 (некој вид на semi-automatic riffle. Изгледа добро).
- Death Machine (епски Minigun. Самото име кажува се :)).
- М4 (старата добра „Емка“ од CoD 4 и MW2 takes place in Black Ops too :)).
- L96A1 (уште еден вид на снајпер, претходно го немаше во Modern Warfare 2. Изгледа супер).
- AK47 (:))

Тоа би било тоа за оружјата, што се однесува за perk-овите, успеав да ги забележам следниве:

- Lightweight
- Sleight of Hand
- Steady Aim
- Scavenger (и овде ќе го имаме Scavenger, само што нема да го ресетира/полни equipment-от (бомби, C4, итн)).
- Нема да ги има One Man Army и Commando од Modern Warfare 2
- Има гласини дека ќе има Juggernaut заедно со Cold-Blooded во форма на панцир кој го носи играчот.

Што се однесува до killstreak rewards, оваа би била нецелосната листа:

- UAV
- RC-XD
- Care Package
- Archangel
- Napalm Strike

За повќе информации околу играта (видеа, оружја, карактери, мапи, перкови, single player левели), посете ја ОВАА страна.

М14 е M21 EBR :wink:

Тоа Makarov пиштолче го имаше во Far Cry 2 колку што се сеќавам...... не е којзнае што, мислам дека М9 е болји. Да не знаете дали ќе има М1911?:)

Има доста нови gameplay видеа од играва.. Откриваат многу работи (оружја, killstreaks итн). Ќе се обидам да ги извлечам најбитните ствари од видеата, бидејќи, видеата веќе не се достапни, на крај ќе напишам зашто. Ако се вратат подоцна, ќе ги постнам линковите тука.

1. Black Ops Gameplay/Commentary Part 1

- Перкот Marathon нема да има unlimited sprint како во Modern Warfare 2, туку ќе биде нешто како Extreme Conditioning во CoD4, или ќе можете да трчате спринт подолго време.
- Stopping Power нема да го има, односно оружјата ќе си останат на своето default damage и најверојатно тоа нема да биде променливо.
- Има и Flamethrower, али се става како attachment.
- FAMAS-от е automatic, а не 3-round-burst како во Modern Warfare 2.
- RC-XD количката има неограничено време на возење и можете да се возите низ цела мапа колку сакате додека не најдете жртва :)

2. Black Ops Gameplay/Commentary Part 2

- Има многу повеќе recoil за разлика од претходните CoD's. Според него, prone-от/dive биле тотално безкорисни бидејќи наводно играчот влагал во некоја анимација и додека таа заврши голема била веројатноста да те убијат.
- Има нов perk, Hardened се вика и неможев да заклучам која му е функцијата.
- Equipment-от (опремата) е поделена во три, категории, ке ги наречам -->
1. Lethal (Frag Grenade, Semtex, Tomahawk (наместо Throwing Knife)).
2. Tactical (Tactical Insertion, Claymore. Опрема за одбрана, повеќе).
3. Не го кажа името, рече само дека ја има онаа опрема (технологија) --> Mobile Camera, Motion Sensor, Radar Jammers ...

3. Black Ops Gameplay/Commentary Part 3

- Shotgun-ите се primary weapons. Вика дека не биле многу корисни, имал hitmarkers од не многу голема далечина, значи не се overpowered како во претходните CoD's.

4. Black Ops Gameplay/Commentary Wager Mode Part 1

- Значи, имаме потврда. XP-то е заменето со пари (currency). Подоцна со парите се купува се, ама баш се. Тоа што во претходните CoD's се отклучуваше со XP, сега е со пари. Killstreaks, Attachments, Camos, Emblems, па дури и Clan Tags :)

5. Black Ops Gameplay/Commentary Wager Mode Part 2

- Можеме да видиме дека батката игра Gun Game, и имам една забелешка за Bump - Action Shotgun-от, оној што наликува на Model 1887 од Modern Warfare 2. Ептен е лош, запазете само од колку range неможе да го убие непријателот.

Еве ја целосната листа на killstreak rewards. Се отклучуваат со пари (currency) заработени од мечовите.

• 3 – Spy Plane (нешто како UAV Recon во претходните CoD's. Ја открива позицијата на непријателот на радарот).
  • 3 – RCXD (remote control car bomb)
  • 4 – Counter Spy Plane (UAV Jammer, односно им го блокира радарот на непријателите за одредено време).
  • 4 – SAM Turret (нешто слично како Sentry Gun, али пука во авионите/хелихоптерите. Air Support. Лансира ракети).
  • 5 – Care Package (исто како во Modern Warfare 2, Care Package со рандом killstreak или ammo).
  • 5 – ARC Angel (remote-controlled missile that you shoot into the sky)
  • 5 – Napalm Strike (обичен Airstrike so напалм).
  • 6 – Sentry Gun (обичен Sentry Gun кој може да се преместува од место во место).
  • 6 – Mortar Team (изберете 3 места на мапата каде да ги лансира „ракетките“)
  • 7 – Attack Helicopter (самото име објаснува).
  • 7 – Valkyrie Rockets (нешто слично на Predator Missile од Modern Warfare 2, само што може да се контролира. Слика 1. Слика 2).
  • 8 – Blackbird (најверојатно некој вид на Airstrike).
  • 8 – Rolling Thunder (нешто слично како Airstrike, најверојатно).
  • 9 – Chopper Gunner (добро познатиот Chopper Gunner од Modern Warfare 2 го имаме и овде. 9 kills, yay! :))
  • 11 – Attack Dogs (неверојатно, но со овој killstreak играчот пушта одреден број на кучиња кој ги напаѓаат противничките играчи за одредено време).
  • 11 – Gunship (нешто слично на Chopper Gunner-от). Ќе ставам видео во продолжение, ќе можете да го забележите таму.

Иако не можете да ги разгледате видеата повеќе, можеби се прашувате како батката успеал да ја игра Black Ops 2 месеца пред излегувањето. Како? Едноставно. Machinima го поканиле да ја тестира играта и заедно со други дечки и со, најверојатно, вработени од Treyarch се пуцал 2 саати, и можел да снима видеа за околу 15 минути. Зашто сега се недостапни видеата, не знам.

Исто така ја имам и целосната листа на перкови, иако за некои не сум сигурен што прават.

- Tier One Perks: Lightweight. Scavenger. Ghost. Flak Jacket. Hardline
- Tier Two Perks: Hardened. Scout. Steady Aim. Sleight of Hand. Warlord.
- Tier Three Perks: Marathon. Ninja. Second Chance. Hacker. Tactical Mask

И, за крај најдоброто :)
Не успеав да направам скриншот бидејќи ги избришаа/ги направија приватни видеата пред ~30 минути.
Кога батката го изгаси мечот и отиде во менито, видов опција за додавање на џоистик за.....

....... SPLITSCREEN!

Им текна? Looks like they did it. Friggen finally? :)

--- надополнето ---

Тоа Makarov пиштолче го имаше во Far Cry 2 колку што се сеќавам...... не е којзнае што, мислам дека М9 е болји. Да не знаете дали ќе има М1911?:)
М1911 беше прифатено од Америка во 1911 година, по што е добиено и името :)
Меѓу другото, се користеше и во Виетнамската војна. Single-fire, Semi-Automatic пиштолче е. Го имаше во претходната, World at War. Најверојатно ќе го има и во Black Ops. 99% :)
Ќе биде lower-level unlock.

Толку долги постови а за најважното ич :) За каков сплит скрин зборуваш бидејќи во последните три имаше сплит скрин но офлине, а ако е онлине е тогаш е ЛУДООО !!

Толку долги постови а за најважното ич :) За каков сплит скрин зборуваш бидејќи во последните три имаше сплит скрин но офлине, а ако е онлине е тогаш е ЛУДООО !!
За кое најважно? И да, сплитскрин онлајн, само немам претстава како би изгледало тоа.

Под најважно мислев за спли скрин :) Утре и правам пре ордер ако има онлине сплит скрин :):):)
Исто би било како на Resistance 2 веројатно, или можеби сплит скрин би имал само combat training модот.

Под најважно мислев за спли скрин :) Утре и правам пре ордер ако има онлине сплит скрин :):):)
Исто би било како на Resistance 2 веројатно, или можеби сплит скрин би имал само combat training модот.
Split Screen-от е далеку од најважно.. Има многу други работи што се поважни. А и цело инфо што беше за сплит скринот, го пишав. Дури и батката несакајќи ја откри оваа опција кога отиде во менито после партијата. Можеби Treyarch го чуваа ова како изненадување и поради тоа не даваа никакво инфо. А за да го забележиш ова, треба да го гледаш видеото во HD, па да паузираш на 1-2 секунди, па да го приметиш дека е со ситни букви напишано... Тоа ми е зборот.
Еве ја и дискусијата за split-screen-от.

--------------------------------

Еве линк од Wager трејлерот што беше толку очекуван. Излезе пред ден-два.

Овде се наоѓа таканаречената тема "Everything We Know So Far". Можете да прочитате се поврзано со Black Ops што е откриено до сега.

И да, до сега, со се што Treyarch ни прикажаа, дефинитивно ги заслужија нашите 2700 денари, ако не и повеќе. До крајов на месецот и правам pre-order, дефинитивно. Ако некој сака повеќе инфо во врска со pre-order-ите, нека ми пише на профил.

Aбе далеку од најважно е за пц, ама нема ништо поубаво да си седнеш со другар на ПС3 и да кинете заедно онлине како што беше на RESISTANCE 2 :) А колку пари е за ПЦ ? За ПС3 најевтино до сега 45фунти најдов.

Aбе далеку од најважно е за пц, ама нема ништо поубаво да си седнеш со другар на ПС3 и да кинете заедно онлине како што беше на RESISTANCE 2 :) А колку пари е за ПЦ ? За ПС3 најевтино до сега 45фунти најдов.
За PC ја имаш на www.sendit.com за 42 евра (2700 денари) на pre-order. Ако ја нарачаш пред 5 ноември, ти стига на денот на излегување, 9ти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom