Call of Duty: Black Ops

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Да, лол, и мене од ова ми е страв :) Само да не ја заебат како шо беше во BF: BC2. Плус, погледни на 6-тата слика, некако ми крадат елементи од BF, во која CoD до сега си видел да се вози хели? :)) Ми мириса на бед :)) Само да не ја играм оваа како што ја играв BC2 со подзатворени(закосени) очи, пошо играта просто ослепуваше на тие мисиите на снегот и во скршениот брод :)))
Дури сеа те читам и затоа сеа ке ти пишам:)Во MW 2 има возење хели коа го бркаш на крај брклестиот со чамец си ти а он е на хели:baeh:

Дури сеа те читам и затоа сеа ке ти пишам:)Во MW 2 има возење хели коа го бркаш на крај брклестиот со чамец си ти а он е на хели:baeh:
Тој е во хели.. Не си ти :)
Значи, гејмплејот не дозволува ти да управуваш со хелихоптер.. за разлика од Battlefield. :)

Во Black Ops последниот killstreak (11 kills) ќе возиш хели како во Battlefield.. Поточно ти ќе пукаш, хелихоптерот "сам" ќе вози. Најверојатно.

Тој е во хели.. Не си ти :)
Значи, гејмплејот не дозволува ти да управуваш со хелихоптер.. за разлика од Battlefield. :)

Во Black Ops последниот killstreak (11 kills) ќе возиш хели како во Battlefield.. Поточно ти ќе пукаш, хелихоптерот "сам" ќе вози. Најверојатно.
Ах не знаев дека е така мислев противникот е во хелито па треба да го бркаш/убиеш....И да највеќе од се што мрзам во игра е ја во хели друг да вози и најчесто те ставаат на машината и lock ти праат додека не ја извршиш мисијата па после од maschine gun-от стануваш и идеш даље ако го прават интересно ке е да може да паднеш од него да ти го уништатш и други работи по реална да ја направат...

Во наредните 2 дена се очекува да излезат и singleplayer footage и multiplayer footage.

За да бидете во тек за било какви информации во играта, за дискусија и многу повеќе, регистрирајте се на форумов -->

http://www.blackopsforum.com/

(Ако сакате, при регистрација, пишете ме дека сум ви го препорачал форумот (referrer), зиам поени од тоа. Никот ми е Ficiani). Фала многу.

Зашо бе ми е страв дека ќе се разочарате...

Едноставно MW и MW2 беа врв, а ова не е од MW тимот. 3ката (која не ни искочи на PC зашо беше шит) и 5ката (која беше копија на Pacific Assault) беа најслабите CoD во серијалот. И од treyarch.

Може ќе се оправат, ама бидете на штрек да не се разочарате. :)

Едноставно MW и MW2 беа врв, а ова не е од MW тимот. 3ката (која не ни искочи на PC зашо беше шит) и 5ката (која беше копија на Pacific Assault) беа најслабите CoD во серијалот. И од treyarch.

Зар ОВА да те разочара? Прочитај ја темата :)

зашто бе 5ката те разочара, мене ми беше супер, една од најдобрите акции што сум ги играл

3ката ја немам играно меѓутоа 5-ката беше солида игра.Не дека беше нешто уау меѓутоа беше на ниво.

Досега сите верзии на COD се одлични 9.0 само 5-ката нешто 8.0 :) - Како можеше да ја извадат 5-ката среде модерна војна........

А за оваа Black Ops нешто не ме фака окце овака на клипчиња, ама ке видиме ке дојде 09.11.2010

Досега сите верзии на COD се одлични 9.0 само 5-ката нешто 8.0 :) - Како можеше да ја извадат 5-ката среде модерна војна........

А за оваа Black Ops нешто не ме фака окце овака на клипчиња, ама ке видиме ке дојде 09.11.2010

Не си глеал доволно клипови :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom