Call of Duty: Black Ops

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
за teaser трејлерот сигурно збори, инаку лошо е тоа што Америка се некаде 7 часа порано од нас па тоа значи дека иако кај нас ќе дојде 19 Мај, кај нив ќе биде сеуште 18ти па после полноќ ќе го добиеме трејлерот :icon_lol:

Хех, епа шче почекаме до утре, заборавив на временска разлика ја. :uvo:

Искрено, мене ова не ми личи на лошо.

Уште стојам зад моето мислење дека ќе направат нешто добро. :smir:

За овој ти зборам.

Па тоа не е никаков трејлер, туку најава за финалниот. Ај сега погледни го финалниот.

едит - сега го погледнав, истиот енџин е, малку исполиран и со подобрена физика. Иначе од тоа што видов, мислам дека гејмплејот ќе биде мн. добар. Посебно ми се допаднаа сцените кадешто си gunner на воен хеликоптер и кадешто се улетуеш со јажиња и кршиш прозор.

Абе ова подобро од MW2 ќе биди.
Ќе видиме.

call-of-duty-black-ops-20100520032258798_640w.jpg

Од сега омилена стаза ми е хахахаха

Опа, нов трејлер има. Од вчера е, за мултиплеер.

количето
:icon_lol:

Ова е одлично.Само да не направат заебанции со мултиплеерот како MW2.

Го видов вчера, имаше само 300 и нешто viewovi, сеа има 100к.Иначе најомилен killstreak од овие шо ги видов, ми е тој со RC колицата.Само ако се лупнете негде одма/ја пукне некој, одма ќе експлодира.Играта искача на 11 септември, ние би требало да ја иаме во август :)

Го видов вчера, имаше само 300 и нешто viewovi, сеа има 100к.Иначе најомилен killstreak од овие шо ги видов, ми е тој со RC колицата.Само ако се лупнете негде одма/ја пукне некој, одма ќе експлодира.Играта искача на 11 септември, ние би требало да ја иаме во август :)

9 ноември. 9ката е ден 11ката месец. А ако ислези пиратски порано ќе биде недела дена и тоа само за Xbox360.

Оваа игра ќе има најголема рекламна кампања од страна на активишн досега. Сигурни се дека ќе го надминат успехот од мв2. Веќе на преордер се продадени пола милион копии.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom