Call of Duty: Black Ops

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Да се надевам дека процесорот нема да ме заебава.И на некој игри кој барале повеќе процесор ми терало да се надевам и тука ќе биде исто.

Од неофицијални и непотврдени извори слушнав дека верзијата за XBOX 360 од играва се појавила по црните канали.

ЈАс како шо виде на замунда само за Xbox ја има..

Вака сега, за да се разбереме:

1. Да, само за Xbox360 ја има на торентите.
2. Не, не се знае кога ќе излезе за PC или PS3 по торентиве.
2. И НЕ, НЕ Е ДОЗВОЛЕНО побарувања на торенти и слични работи на темава, барање на истите може да доведе до бан.

Да се надеваме дека сите ќе ја пробаме наскоро. :)

Јас ќе ви кажам за 2 часа каква е, мислам пто бе каква е очекувајте да биде најдобрата од цел серијал.

Вака сега, за да се разбереме:

1. Да, само за Xbox360 ја има на торентите.
2. Не, не се знае кога ќе излезе за PC или PS3 по торентиве.
2. И НЕ, НЕ Е ДОЗВОЛЕНО побарувања на торенти и слични работи на темава, барање на истите може да доведе до бан.

Да се надеваме дека сите ќе ја пробаме наскоро. :)

Најдов икс бокс, дај торент тука, не примам ПП или титки :)

Ја има и за пц, незнам каде ама точно. Очекувајте за некој час да ја има насекаде. Спремајтеси 12 гига за донлоад барем така викаат :)

Имам ПС3 и имам добар ПЦ за играва, но си го накрчив гадно што му направив UPDATE на ПС3 и нема Jailbrake за 3.5 така да опцијата дека ке ја играм играва пиратски на ПС3 згасна, затоа чекаме на ПС верзијата за која се надевам дека нема да ми прави проблеми со конфигурацијата што ја поседувам.MW 2 ми идеше одлично на повекето работи High така да очекувам и оваа да биде добро оптимизирана. Гушки ,Бацки и ако ја начекате PC верзијата на Net не бидете цигани да не пишете,, ова за Мац се однесува конкретно :pos:

Добро бе што се лајно торентиве брзина катастрофа...

--- надополнето ---

Поминав 2 мисии, графиката е далеку подобра од MW2 и е прекрасна. Ги пробав зомбите, овај пат се стварно зомби и е некако морничаво и страшно :). Не откривам ништо од приказна утре да допуцам како што треба па ќе кажам некој збор појќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom