Call of Duty: Black Ops

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување

интересно ќе биде, дефинитивно ќе биде најдобрата од цел серијал осеќам.

Лол, чек чек што пишува..... лееее ова ке биде најдобра игра ...... Јеееес

Кај го виде тоа. На лајв неможам да најдам ништо

Најверојатно е затворена бета.
На Bitgamer ја има за симнување, 1.19 гига е и ти треба Jtaged Xbox360 :)

This leaked beta is only usable on Xbox 360's that have been Jtag hacked, it is NOT possible to play the beta offline, or by system linking. This is an Xbox Live beta only and requires your Jtag to have a Keyvault that is not banned.

5677d1287327810-blackops-beta1.jpg.html

5678d1287327810-blackops-beta2.jpg.html

Ех да имаше времеснка машина кој ќе те одведе у иднината, па веднаш да се префрлев од 18 окт. во 9 или 10 ноември........ ама нема и ќе морам да чекам уште скоро 1 месец!!!!:toe:

Ех да имаше времеснка машина кој ќе те одведе у иднината, па веднаш да се префрлев од 18 окт. во 9 или 10 ноември........ ама нема и ќе морам да чекам уште скоро 1 месец!!!!:toe:
Пикни се во фрижидер за длабоко замрзнување и замрзни се и речи му на некој да те одмрзни кога ќе дојде 11 ноември.

Пикни се во фрижидер за длабоко замрзнување и замрзни се и речи му на некој да те одмрзни кога ќе дојде 11 ноември.

Имаш гледано South Park да видиш шо му се деси на Cartman, за ваква слична идеја? :pipi:

Aбе вие ќе ја играте сигурно порано. Околу 7-8, јас пак треба да чекам недела дена да ми стигне. Ама ќе се исплати чекањето ! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom