Call of Duty: Black Ops 2

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Kога ќе почне мисијата у Никарагва се укочува... Шо требе?
--- надополнето: 29 ноември 2012 во 02:44 ---
најдов...shadows - low = off

aјдеее кои глупости мисијава

Oti be hejter?
Fuckin Woods.
:D

Баш адреналинска мисија, башка заплети као. :rolleyes:

Oti be hejter?
Fuckin Woods.
:D

Баш адреналинска мисија, башка заплети као. :rolleyes:
aдреналинска :pos:
кољеш еден па друг па трет додека сите те решетаат од страна ама немаш гајле поради адреналинот :P па ај малку со шатган да не биде репетитивна мисијава нали па пак после ги кољеш он анд он анд он :tapp:
на кратко -
wLLDyo.gif

aдреналинска :pos:
кољеш еден па друг па трет додека сите те решетаат од страна ама немаш гајле поради адреналинот :P па ај малку со шатган да не биде репетитивна мисијава нали па пак после ги кољеш он анд он анд он :tapp:
на кратко -

De be, ne bev seriozen. :D
Posle dur turkas u seloto bese barem ok, konstantna akcija sto indikatorot za bombi ne go zabelezuev, 5 pati uginav. :D

Ja u princip hejtam cod, ali sabota.. :D
Ke te vikam Dzozefina odsega natamu. :D

Ke te vikam Dzozefina odsega natamu. :D

најде кој :свиркам:
ај кажи Танглед колку пати го имаш гледано и(ли) тие ''флафи пингвинчињата такви меки'' *:pos::icon_lol:

*види филмски каталог за тапчовци стр. 2

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Конечно и јас да ја заиграм играва инаку незнаев како да ја крстам оваа мисија па ја кртив вака ако се вика поинаку поправете ме инаку еве нешто од мене :)

Black ops 2 топ си е играта според мене,имате многу пукање интересна е добра е да се проба :)

Добра игрица.Само многу брзо се вртат мисиите за 1 ден и толку!

Znaci za XP ne ja biduva a .... a jas ja svaliv u kurac sega ke moram win7 da stavam
--- надополнето: 9 декември 2012 во 23:51 ---
nema sansi za xp ili....

Супер игра само некогаш знае да ми прави проблем со тоа што кога ќе умрам од граната ми се гаси играта- .exe stopped working -.-

Можам да ја играм само на default резолуција, 800х600, не можам никако да сменам друга, ми се појавува само црн прозор и ништо друго.. Некој да не имал ваков проблем ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom