Call of Duty: Black Ops 2

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ја свртев и јас. И како што гледам - најлошиот крај сум го направил. А, на само тој го нема Џими Кимел! Баксуз...

Само кај мене ли неќе. :mad:
- Све пробав. И со 7-ца и со 8-ца... па со еден тон кракови. Дато време ...... НЕЌЕ.
- Ве молам ми се пука :) Подајте линкови со кракови на ПП..... :X3:

Синоќа ја завршив, искрено..најтапа Call of duty досега... играш две три минути, две три минути видеа гледаш, абе ако ми беше до филм филм ќе гледав, играта е прелесна, непотребно најзаебани моменти се оние со конзолашките финти, играта е деинсталирана и заборавена..

џабе толку фалби и удрија додека беше во најава... fuck .. Call of duty Black ops2..

Само кај мене ли неќе. :mad:
- Све пробав. И со 7-ца и со 8-ца... па со еден тон кракови. Дато време ...... НЕЌЕ.
- Ве молам ми се пука :) Подајте линкови со кракови на ПП..... :X3:

Каква графичка имаш, ако ти е dx9 како мојата неможеш да ја играш

Крако не ти го бива.
На нВидиа 8600 ГТ м тргнува без проблеми.
Само што испадна Call of Duty: Black Ops II Update 1 and 2 [SKIDROW] ;)
- Ја средив. ... Изиграв 2 мисии .... Можеле поарна да ја направат.
- Тешка е, и е многу чудна :unsure:

Ја симнувам торент од Замунда од Скидроу али гледам има и два апдејта. Треба и нив да ги симнам и инсталирам за да работи ко што треба или не?

Ја симнувам торент од Замунда од Скидроу али гледам има и два апдејта. Треба и нив да ги симнам и инсталирам за да работи ко што треба или не?
На линкот ти е кракот кој ти треба, само овој треба да го спуштиш.
Untitled.jpg

Симнав и стаив и ми вика XINPUT1_3.dll is missing from your computer кога пробувам да стартувам.
Дали го рестартира компјутерот откако ја инсталира COD и кракот? Пробај со рестарт бидејќи XINPUT1_3.dll е дел од DirectX. A ако не успее и со рестарт супшти го фајлот од некоја проверена страна за такви работи или инсталирај го DirectX од некоја друга игра или програма кај COD.

Дали го рестартира компјутерот откако ја инсталира COD и кракот? Пробај со рестарт бидејќи XINPUT1_3.dll е дел од DirectX. A ако не успее и со рестарт супшти го фајлот од некоја проверена страна за такви работи или инсталирај го DirectX од некоја друга игра или програма кај COD.
Средив со кракот симнав Auslogics registry cleaner попраив тоа и инсталирав апдејтот и без проблем сега ја палам али нема звук во играта, пуштен ми е скоро на максимум вака али кога ќе ја упалам немам звук.

Средив со кракот, за сите што имаат проблеми со кракот нека си инсталираат од ново играта и нека го инсталираат само новиот апдејт 1 и 2 од Скидроу и играта ќе работи без проблем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom