Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
Ја свртев и јас. И како што гледам - најлошиот крај сум го направил. А, на само тој го нема Џими Кимел! Баксуз...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само кај мене ли неќе.
- Све пробав. И со 7-ца и со 8-ца... па со еден тон кракови. Дато време ...... НЕЌЕ.
- Ве молам ми се пукаПодајте линкови со кракови на ПП.....
![]()
GeForce GT 440GT 1GB DDR3 ....Каква графичка имаш, ако ти е dx9 како мојата неможеш да ја играш
Крако не ти го бива.GeForce GT 440GT 1GB DDR3 ....
Само што испадна Call of Duty: Black Ops II Update 1 and 2 [SKIDROW]Крако не ти го бива.
На нВидиа 8600 ГТ м тргнува без проблеми.
Симнав и стаив и ми вика XINPUT1_3.dll is missing from your computer кога пробувам да стартувам.На линкот ти е кракот кој ти треба, само овој треба да го спуштиш.
Прегледај го приврзокот 53176
Дали го рестартира компјутерот откако ја инсталира COD и кракот? Пробај со рестарт бидејќи XINPUT1_3.dll е дел од DirectX. A ако не успее и со рестарт супшти го фајлот од некоја проверена страна за такви работи или инсталирај го DirectX од некоја друга игра или програма кај COD.Симнав и стаив и ми вика XINPUT1_3.dll is missing from your computer кога пробувам да стартувам.
Средив со кракот симнав Auslogics registry cleaner попраив тоа и инсталирав апдејтот и без проблем сега ја палам али нема звук во играта, пуштен ми е скоро на максимум вака али кога ќе ја упалам немам звук.Дали го рестартира компјутерот откако ја инсталира COD и кракот? Пробај со рестарт бидејќи XINPUT1_3.dll е дел од DirectX. A ако не успее и со рестарт супшти го фајлот од некоја проверена страна за такви работи или инсталирај го DirectX од некоја друга игра или програма кај COD.