Call of Duty: Black Ops 2

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
дечки дај бе игра ли некој black ops 2 на пс3 ??? ајде ако има некој таков нека ме add мојот онлине ID e rapinot123

После втората мисија кога се јава коњ тука ми дава само една слика се слуша дека играта си трае но не се менува и ми се спушти играта и нејќе да се врати пак, некој да го реши ова?

После втората мисија кога се јава коњ тука ми дава само една слика се слуша дека играта си трае но не се менува и ми се спушти играта и нејќе да се врати пак, некој да го реши ова?
Лош крак или симни си друга.

Луге имам еден проблем,ја исталирав играта,копирав крак и коа ја пуштам на исто место се укочува играта,а воедно и целиот компјутер.Да не имал некој ваков проблем?Инаку Скидроу е. :)

Давајте помош.. Ја инсталирам играва и коа ја кракувам фајот што е buddha.dll ми го појавува како тројанец и неможам да ја кракувам!

Одлична е, многу јака приказна има, ја превртев за 2 дена на ветеран, и сеа нема шо да играм...

Има некој доста добар на мулти за да играме party пошто ми се смачи од нубовине.

Ја приклучив на Intel HD 3000 но не можам да добијам звук и го вратив времето како што пишува,знае некој да ми помогне.

Јас сакам секс....анибади хиер вана плеј ? :D

Како може да ја играм Call of Duty 4 онлајн? Порано ја играв преку Garena ама сега кога пробав изгледа не работи веќе таа програма. Дали има некоја слична програма за онлајн играње?

Како може да ја играм Call of Duty 4 онлајн? Порано ја играв преку Garena ама сега кога пробав изгледа не работи веќе таа програма. Дали има некоја слична програма за онлајн играње?

instaliraj patchovi 1.6 i 1.7 i baraj serveri na gamertacker.com. pisues u konzola connect i ip od serverot kako na kanter i cepas (y)

Пробав така ама кога сакам јас да направам мој сервер јас да сум host со мапа која јас ја сакам не може,ми излегува тоа конзолата и така стои,што треба да направам дали знаеш?

Пробав така ама кога сакам јас да направам мој сервер јас да сум host со мапа која јас ја сакам не може,ми излегува тоа конзолата и така стои,што треба да направам дали знаеш?
Епа така треба, пак пушти ја Call of Duty 4 MP и дај го IP-то на другари и пукајте се :)

ova e samo za dedicated serveri, najdi nekoj prazen i pukajte se

Ама не мислев само со луѓе што ги знам,порано на Гарена си правев сервер и ми се уклучуваа луге од секаде. Така не може??? А дали има нешто слично како Гарена?
Кога правев сервер преку Гарена одма си почнуваше играта и бев сам дури не влезеа други играчи за кратко време. А сега пробав и не ја отвора играта туку излегува од неа и на десктоп се појавува таа конзолата и незнам што да правам со неа за да ми се отвори играта

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom