Call of Duty: Black Ops 2

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Коментаров на замунда од BLACK OPS 2 :pos:

301621-1112201281914pm.png

Некој има 60 мегабити, да ја спуштил и да каже која да ја спуштам ? Јас 15.3 гига ја спуштам, ќе видам дали ќе работи

Со 50-ка сум и ја стаив. Ама слабо иде некако.

Од замунда со 400 ми се симиња а 20mbit ми е .... споро вака ништо не праиме

А не знам ни зашо ја симињам коа сите COD игри после 4ката се СРАЊЕ НЕВИДЕНО СРАЊЕЕЕЕЕЕ ....све исто па исто да музат пари од франшизата само...педерчиња

Не работи на XP за тоа коментираа на замунда... иначе играта си работи. Кој најбрзо ке ја симне нека пушти скриншотс или видео.

Пред да ја изиграм ќе и дадам едно 3/10 оцена бидејќи очекувам дека ќе биде срање, па ќе видиме.Едвај чекам да видам како ја развиле приказната иако знам дека сите игри со тематика во иднината се срање, посебно кога станува збор за КОД,кое не е дораснато да го носи името на најголемата ФПС франшиза.Сепак очекувам пријатно да ме изненади само подолгите мисии кои беа најави и одлуката да можеш да извршиш како сакаш.

Не работи на XP за тоа коментираа на замунда... иначе играта си работи. Кој најбрзо ке ја симне нека пушти скриншотс или видео.
еве сега уште малку ќе снимам

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Не работела на XP ова она, не поддржувала DX9 - редно време беше!

Немора за секоја игра да повторуваме дека не е потребно да се пишува до кај ви е торентот и со која брзина ви се спушта.
Немора ни секој да праша која работи, која не. Кога ќе знае некој ќе постира.

Според коментарите на torrent leech никој не успеал да ја стартува, т.е. на сите им крашува. skidrow failed. again.

Според мене играва супер работи, да го процесирам видеото и го аплоудирам, за 30 мин ќе имате гемплеј, инаку верзијата од арена со skidrow крак

Според мене играва супер работи, да го процесирам видеото и го аплоудирам, за 30 мин ќе имате гемплеј, инаку верзијата од арена со skidrow крак
Информирај не кога ќе биде готово видеото.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom