Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
Ќе биде можно да играме игра, а не да гледаме филм?
Нема шанси, не очекувам. Мислам дека ќе биде пак филмови со зборување и стискање V за да го удавиш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе биде можно да играме игра, а не да гледаме филм?
HahaЌе биде можно да играме игра, а не да гледаме филм?
Hahaabe singlplayer ke bide nesto sosema novo vo cod serijalite,treba da procitate na net so kako neznam bas da vi objasnam. Ke bide nesto kako po koj pat izberes po toj pat ke odis vo igrata i nekoj misii ako gi padnes nemozes pak da gi pravis tuku ides na drugi.
ej brat pojma neam ne sum igral toa , pobaraj na net razgledaj so e kako e.Како во Mass Effect?
Не баш.Како во Mass Effect?
Не баш.
Во Mass Effect имаше избор во секој дијалог, а тука нема да е толку често и тие изборите што ќе треба да ги направиш нема да имаат толку голем ефект врз приказната.
Еве еден пример од Е3 демото:
Го напаѓаат конвојот со кој се вози претседателката. Ти заедон со агентите од Тајната Служба треба да ја штитиш. Треба да избериш како.
1. Ќе одиш заедно со Тајната Служба во директна борба со напаѓачите додека ја носите претседателката низ автопатот.
2. Ќе седиш горе на автопатот и со снајпер ќе ги покриваш агентите дури ја носат неа до безбедно место.
Treyarch велат дека оние што се Special Ops мисиите ќе влијаат врз приказната повеќе отколку ваквите мали избори. Во тие мисиите можиш да играш како војник или робот ( си одираш на почетокот ) или како стратегија да играш. Тоа Overwatch го викаат и тие им даваш наредби шо да прават, по кој да пукаат, или ако е некој војник во опасност можиш да преземиш директна контрола врз него и ти да го контролираш, исто како на обичните мисии.
На пример, терористите што ќе те напднат на автопатот добиваја оужја од Сингапур ( мислам ). Пред таа мисија, ти можиш да извршиш напад врз црниот пазар таму и ако ти успее таа мисија, овие ќе имаат послаби оружја и слично. А, ако зафрикниш нешто и сите изумрат, не само шо ќе изгубиш војници, туку ќе и повеќе непријатели со подобра опрема на следната мисија.
Епа, тоа им била целта на тие од Treyarch. Имале посебен тим за мултиплеер и посебен тим кој работел на кампањата. Сакале кампањата да изгледа како на првата и втората СоD, значи барем над 10 саати.Интересно звучи и би требало да трае цела кампања повеќе од 3-4 саати вака![]()
Не е излезена искача на 30 ноември за еу, кога обично и ја кракуваат.Уште ја нема по торенти за пц?
Не е излезена искача на 30 ноември за еу, кога обично и ја кракуваат.
Штета што не го имам флешовано хбохот до сега 3 пати ќе ја изиграв. За хбох излезе од пред 1 недела
Не те бива во последно време, нигде те нема. Разочаран сум.![]()