Call of Duty 4: Modern Warfare

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
и ја порано играф на гарена топев :) али сеа послабо.бај д веј, може да се напраи мноогу скор не ми текнува порано праев по неколку ињади али тоа беше на време играта а мапата не ми текнува како се викаше знам беше прекратка само со контињери у неа :)

и ја порано играф на гарена топев :) али сеа послабо.бај д веј, може да се напраи мноогу скор не ми текнува порано праев по неколку ињади али тоа беше на време играта а мапата не ми текнува како се викаше знам беше прекратка само со контињери у неа :)
Shipment. :)

Еве нешто поново од мене...

Мозоцине, што викаат охриѓани :tv:

Aj nekoj ako moze da mi pise CD KEY za COD 4.
Blagodaram odnapred. Ako moze pobrzo

покасно ја земав играта од другиве...вие сте ја свртеле,

ја стигнав до таа мисијата со снајперистот шо идеш,треба да убиеш еден човек, и после дур стигне хеликоптерот, да издржиш под нападите некоја минута...неможам да издржам,многу се.играм не на најтешкото,тоа пред него:vozbud::violent1::violent1:

Еве и од мене нешо:

cod4mp20090207014655.png

покасно ја земав играта од другиве...вие сте ја свртеле,

ја стигнав до таа мисијата со снајперистот шо идеш,треба да убиеш еден човек, и после дур стигне хеликоптерот, да издржиш под нападите некоја минута...неможам да издржам,многу се.играм не на најтешкото,тоа пред него:vozbud::violent1::violent1:

ја пројдов некако...по 20ти пат пробав,и пројдов у пм..хехехе

Таа е најтешка од сите.Инаку одкога ја изиграв COD UO видов дека многу делови од неа се копирани и ставени во MW.Како например капетан Прајс го има и во UO и во MW и изгледа исто ама баш исто.После во UO треба да уништиш германска хидроцентрала а во MW треба да ги спречиш нуклеарките да се исфрлат али исто е се осеќа дека е исто.И после во UO и МW откога ќе уништиш хидроцентралата/нуклеарките треба да бегаш со камион.

Играва ја ОБОЖАВАМ !!! Модерно време многу појак gameplay од претходните делови...

Ми треба за Xfire Challange. / For Xfire Challange.

Attachments

• 17ebee159afdbd7f0190bca47c0f454e593ab3e1.jpg
    17ebee159afdbd7f0190bca47c0f454e593ab3e1.jpg
    26,8 KB · Прегледи: 9

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom