Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
na koj sever igras, i dali istiot e so punkbuster?
Играм на гарена, на сервери овака слабо. Понекогаш се пуштам на KDS Kabelnet, ама реткоna koj sever igras, i dali istiot e so punkbuster?

али сеа послабо.бај д веј, може да се напраи мноогу скор не ми текнува порано праев по неколку ињади али тоа беше на време играта а мапата не ми текнува како се викаше знам беше прекратка само со контињери у неа 
Shipment.и ја порано играф на гарена топевали сеа послабо.бај д веј, може да се напраи мноогу скор не ми текнува порано праев по неколку ињади али тоа беше на време играта а мапата не ми текнува како се викаше знам беше прекратка само со контињери у неа
![]()

Aj nekoj ako moze da mi pise CD KEY za COD 4.
Blagodaram odnapred. Ako moze pobrzo
:violent1::violent1:покасно ја земав играта од другиве...вие сте ја свртеле,
ја стигнав до таа мисијата со снајперистот шо идеш,треба да убиеш еден човек, и после дур стигне хеликоптерот, да издржиш под нападите некоја минута...неможам да издржам,многу се.играм не на најтешкото,тоа пред него:violent1::violent1:
Woah nice, sega samo sto ja plesav na garena
jea:Симни си Xfire да те виде господ.Woah nice, sega samo sto ja plesav na garenajea: