Call of Duty 4: Modern Warfare

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
знам ама на гарена ми бара KeyCode

pa izgleda nemas pisano key ili ko ce probas da vlezis na serveri ako ti dava key code in use togas pisi drug key vo multipayer options
i ako imas problem so punkbuster probaj na serveri bez pb ili kazi ce ti pisam nekoi dobri serveri :wink:

луѓе ај некој нека прати линк од кај да се симне punkbuster дека барам, ама неможам да го најдам....

луѓе ај некој нека прати линк од кај да се симне punkbuster дека барам, ама неможам да го најдам....

Ако ја имаш COD4 или COD5, таму имаш.

Ако ја имаш COD4 или COD5, таму имаш.

кога се инсталираше праша дали сакам да инсталира punkbuster, и јас кликнав да се инсталира, па кога заврши инсталацијата со cod не се инсталираше ништо повеќе :toe:

кога се инсталираше праша дали сакам да инсталира punkbuster, и јас кликнав да се инсталира, па кога заврши инсталацијата со cod не се инсталираше ништо повеќе :toe:

Влези во CD-то и побарај го. И види во Add/Remove дали веќе го имаш.

игра некој онлајн на ГГЦ или GameRanger

Ја инсталирав играва сега. Сингл плејр игра без проблеми, го копирав кракот. Али мулти нејќе да игра. Не се отвора. Чаре?

Ја инсталирав играва сега. Сингл плејр игра без проблеми, го копирав кракот. Али мулти нејќе да игра. Не се отвора. Чаре?
Пробај со друг крак.Побарај на торент (мининова,де пајрат бај,замунда).

Пробав секако. Не сака да се отвори. Друго решение?

capturedk.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom