Call of Duty 4: Modern Warfare

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
незнам дали е на место прашањево али сакам брз одговор ... ако може се разбира

Ја инсталирав играва и само што сакав да ја пуштам ми вика дека не била соодветно изгасена и дали да ја пуштам во safe mode :D yes or no нејке ни тоа ни тоа ве молам помагајте ако мозе по пп ...... fala odnapred

Ништо страшно.Стисни си НО.Тоа е кога играш и ќе ти се рестартира компјутерот ќе ти се изгасе.Ништо страшно.

Ке игра некој на Garena FPS Купот?
Организаторот/Админот(или како да го кажам) е македонец, има веќе една македонска екипа пријавено, најверојатно ке има уште една...

а мора ли да ја имам опигинал играта па да играм преку воа?

уфф...нз..мислам дека нема везе...мада не ме фаќај за збор...али најчесто игрите шо се поддржани од xfire се steam или бесплатни mmo...така да ако е мултиплер nosteam, нема да ти ја најде xfire-от...

a eve i na garenava probav, i neso pa nemozam da se povrzam
mi vika
Server is a different version 1.7

sea veke toa ne mi go pokazue ama mi bara punk buster li neznam so
de kazete kako da si simnam

sea veke toa ne mi go pokazue ama mi bara punk buster li neznam so
de kazete kako da si simnam
Ти оде сосе игра.Ти го дава како додатна апликација.Најди го во ЦД-то само панк бастер.еxe и инсталирај го.

ауу ништо тогаш, играта ми стоеше на компјутер уше коа го купив

уфф...нз..мислам дека нема везе...мада не ме фаќај за збор...али најчесто игрите шо се поддржани од xfire се steam или бесплатни mmo...така да ако е мултиплер nosteam, нема да ти ја најде xfire-от...

Call of Duty 4 е детектирана од XFire без проблеми (види потпис)..
А и steam игрите можат да се детектираат, на пример CS 1.6 (google : cs nonsteam xfire )...

ауу ништо тогаш, играта ми стоеше на компјутер уше коа го купив

Пробуваш на гарена? 90% од серверите на гарена се без пункбустер, така да можеш да се конектираш без проблеми..
Јас често ги избегнувам тие сервери, бидејки те кикнуваат доколку сте 2 со ист cd-key итн..

Едит:
Да биде WCG (World Cyber Games) сега поинтересен, ајде гласајте за CoD4.
http://www.wcg.com/6th/poll/poll_PTT.asp

Call of Duty 4 е детектирана од XFire без проблеми (види потпис)..
А и steam игрите можат да се детектираат, на пример CS 1.6 (google : cs nonsteam xfire )...

Пробуваш на гарена? 90% од серверите на гарена се без пункбустер, така да можеш да се конектираш без проблеми..
Јас често ги избегнувам тие сервери, бидејки те кикнуваат доколку сте 2 со ист cd-key итн..

Едит:
Да биде WCG (World Cyber Games) сега поинтересен, ајде гласајте за CoD4.
http://www.wcg.com/6th/poll/poll_PTT.asp

знам ама на гарена ми бара KeyCode

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom