Call of Duty 4: Modern Warfare

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Оти Cod 4 на Vista оперативен систем ми појавува некоја греска и ми бара DX9.
Кога ке му доставам на Vista-та усте DX9 игра ??? А другиве игри се таман.
Некоја тактика за ова.

Да не знае некој како се монтира Barret 50 cal. исто како и на мисијата што треба да го убиеш на Закаев. Кога играв некни случајно еден другар го направи тоа но не знаеше како. Ај плс кој знае нека ми пише. Поззз

imam nekoj problem so igrava singleplayer raboti se kako so treba ama multiplayer ne se pusta voopsto igrata probav ja preinstalirav ama dzabe pak ne raboti ako znaj nekoj so e problemov neka pisi.

Некоја тактика за ова.

Играта има само Dx9 подршка така да мора да имаш и Dx9 на Вистата

imam nekoj problem so igrava singleplayer raboti se kako so treba ama multiplayer ne se pusta voopsto igrata probav ja preinstalirav ama dzabe pak ne raboti ako znaj nekoj so e problemov neka pisi.

Некоја тактика за ова.

Знам дека ќе ви звучи доста смешно али истиве проблеми ги имав и јас и ги решив со тоа што покрај слушалките го уклучив и микрофонот. Имено според форумот на Infinity Ward со најновиот patch се јавува потреба од постојано вклучен микрофон во звучната картица.
Пробајте па кажете дали ви успеало.:salut:

Да не знае некој како се монтира Barret 50 cal. исто како и на мисијата што треба да го убиеш на Закаев. Кога играв некни случајно еден другар го направи тоа но не знаеше како. Ај плс кој знае нека ми пише. Поззз
Ти пишува таму мислам, на action button мислам беше:toe:

mozi da mi kazi nekoj kako da napravam sopstven server preku internet na call of duty united offensive .... fala od napred

Супер игрица.Ја свртев пред 5 минути.Не ја разбрав приказната ама ич?Јас го скинав Закаев во Чернобил?И дали може со пиратска игра да се игра онлајн?

Ne go skina mu ja skina rakata.

I da moze ali ne me prasuvaj kako :nesvest:

Супер игрица.Ја свртев пред 5 минути.Не ја разбрав приказната ама ич?Јас го скинав Закаев во Чернобил?И дали може со пиратска игра да се игра онлајн?

Не го убиваш тогаш Закаев...Му ја кинеш раката и на крајот на играта го убиваш..

сношти ја игравме другарите 5ката во мрежа:vozbud::vozbud::vozbud:

колку е само мокна:vozbud::vozbud::vozbud::salut:

Имаш тема за World at War.Туку како да ја играм 4-кава онлајн?

Туку шо игра е United ofansive тројаката ли е?

Помош бре како да аднам сервер?

Кој е за да направиме КГН COD4 турнир?

Имаш тема за World at War.Туку како да ја играм 4-кава онлајн?

Туку шо игра е United ofansive тројаката ли е?

Помош бре како да аднам сервер?

Кој е за да направиме КГН COD4 турнир?

На гарена има CoD4 брат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom