Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И кај мене исто покажува. Да не треба некој крак или некое програмче како Хамачи?Играта е одлична...пред 1 месец ја завршив и единствена забелешка е тоа шо е премногу кратка...дали некој знае да ми каже како да ја играм на нет...кога ќе одберам било кој сервер кој шо е на листата ми пишува CD key allready in use...многу пати пробав на многу сервери и секогаш ми го пишува истото..никако неможам да влезам на некој сервер
А ке ни треба некој апдејт или пач за играта или не мора?
A нема како на други игри да ми бара цд кеј?? Знам на некои бара на некои неЗаборавив да кажам. Мислам дека треба пач сум заборавил, пробај да се конектираш, ке те извести самата игра кој пач ти треба.. нешто 1.6 и 1.7 беше но пред тоа 1.5 треба да го имаш. Не ме факај за зборај пробај конектирај се и види што ке ти "каже".
п.с Пачовите ги имаш на нет, само погуглај малце.
A нема како на други игри да ми бара цд кеј?? Знам на некои бара на некои не
овој сервер е од прилеп го најдов на gamemonitor.А да незнаете случајно од кој град е овој Македонски сервер:
http://www.gametracker.com/server_info/213.135.160.74:28960/
А иначе не можам да се конектирам пише нешто дека сум баниран
dokolku ja igras na multiplayer si imas custome class kade so dobivanje na cinovi ti se otvaraat dodatni moznosti koi cesto se povrzani so pimarnoto oruzje, od seto toa si izbiras kombinacija koja tebe ti e pogodna. sekako gi imas za dodatoci i perkovite na multipleer..vo dvizenje na sekoe oruzje metata na nisanot e zgolemena i e namalena preciznosta, so desen klik go podigas nisanot i fokusirasАКО МОЖЕ НЕКОЈ ДА МИ КАЖЕ ДАЛИ МОЖЕ ДА СЕ НАМЕСТИ ДА НЕ МИ СЕ ЗГОЛЕМУВА НИШАНОТ КОГА СЕ ДВИЖАМ И КОГА ПУКАМ И АКО МОЖЕ КАКО
aj malku jas so zadocnuvanje 90% ti treba 1.7 verzija, pac i krak za istoto, nov cd key i najcesto za poveketo slucai instaliran i updejtuvan punk busterА ке ни треба некој апдејт или пач за играта или не мора?