Call of Duty 4: Modern Warfare

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Денеска баш ја свртив, не е лоша игрицава воопшто. Ми се бендиса кога праев воздушен напад (да не се уништи црквата). Најубава стаза тоа ми беше. Само мака мачев да го фатам синот на Закаев во таа уличката!

Стварно The best action game ever. Јас ја играм веке подолго време може да се каже од изминатово лето и многу ми се допаѓа. Моментално сум 55 ранк т.е. Commander.

Играта е одлична...пред 1 месец ја завршив и единствена забелешка е тоа шо е премногу кратка...дали некој знае да ми каже како да ја играм на нет...кога ќе одберам било кој сервер кој шо е на листата ми пишува CD key allready in use...многу пати пробав на многу сервери и секогаш ми го пишува истото..никако неможам да влезам на некој сервер

Играта е одлична...пред 1 месец ја завршив и единствена забелешка е тоа шо е премногу кратка...дали некој знае да ми каже како да ја играм на нет...кога ќе одберам било кој сервер кој шо е на листата ми пишува CD key allready in use...многу пати пробав на многу сервери и секогаш ми го пишува истото..никако неможам да влезам на некој сервер
И кај мене исто покажува. Да не треба некој крак или некое програмче како Хамачи?

Повелете сервери, аднете и конект. Ке немате никакви проблеми. Можете да видите колку играчи има моментално, на која мапа се игра, кои се админи и уште неколку детали кои ке ви користат.

http://www.private-servers.info/callofduty4.html

А ке ни треба некој апдејт или пач за играта или не мора?

А ке ни треба некој апдејт или пач за играта или не мора?

Заборавив да кажам. Мислам дека треба пач сум заборавил, пробај да се конектираш, ке те извести самата игра кој пач ти треба.. нешто 1.6 и 1.7 беше но пред тоа 1.5 треба да го имаш. Не ме факај за зборај пробај конектирај се и види што ке ти "каже".

п.с Пачовите ги имаш на нет, само погуглај малце.

Заборавив да кажам. Мислам дека треба пач сум заборавил, пробај да се конектираш, ке те извести самата игра кој пач ти треба.. нешто 1.6 и 1.7 беше но пред тоа 1.5 треба да го имаш. Не ме факај за зборај пробај конектирај се и види што ке ти "каже".

п.с Пачовите ги имаш на нет, само погуглај малце.
A нема како на други игри да ми бара цд кеј?? Знам на некои бара на некои не

A нема како на други игри да ми бара цд кеј?? Знам на некои бара на некои не

Ништо не ти бара. Ти ги дадов серверите, пробај адни и стегни конект. Ке ти пишува кој пач ти треба, симни, инсталирај и реконект. Толку.

Ајде среќно пуцање :wink:

АКО МОЖЕ НЕКОЈ ДА МИ КАЖЕ ДАЛИ МОЖЕ ДА СЕ НАМЕСТИ ДА НЕ МИ СЕ ЗГОЛЕМУВА НИШАНОТ КОГА СЕ ДВИЖАМ И КОГА ПУКАМ И АКО МОЖЕ КАКО

АКО МОЖЕ НЕКОЈ ДА МИ КАЖЕ ДАЛИ МОЖЕ ДА СЕ НАМЕСТИ ДА НЕ МИ СЕ ЗГОЛЕМУВА НИШАНОТ КОГА СЕ ДВИЖАМ И КОГА ПУКАМ И АКО МОЖЕ КАКО
dokolku ja igras na multiplayer si imas custome class kade so dobivanje na cinovi ti se otvaraat dodatni moznosti koi cesto se povrzani so pimarnoto oruzje, od seto toa si izbiras kombinacija koja tebe ti e pogodna. sekako gi imas za dodatoci i perkovite na multipleer..vo dvizenje na sekoe oruzje metata na nisanot e zgolemena i e namalena preciznosta, so desen klik go podigas nisanot i fokusiras

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom