Californication

Добар почеток на 6та сезона, ми недостигаше Хенк and all his bulshit:)))

Кај можам да ја гледам? Порано ја гледав на нет на една американска страна, но не се сеќавам на која...

Кај можам да ја гледам? Порано ја гледав на нет на една американска страна, но не се сеќавам на која...
Јас ги симињам од eztv.it таму ги има сите можни серии со добар квалитет :) А инаку можеш и на замунда да ја најдеш :)

Кога ќе помислиш дека го допрел дното он те демантира и оди уште подлабоко каков лик:pos:Чарли не е Чарли ако не направи некоја глупост. :ROFLMAO: Ветува првава епизода.

Worst intervention ever:icon_mrgr:

Мене ми требаа неколку минути да скопчам што беше уствари Happy Endings... :cenzura: Изгледа Дејвид Дуковни серијава си ја претвори во автобиографија :D

Шаблон прва епизода, нов богат ексцентрик со кој Хенк ќе работи, е сега дали ќе се врати на алкохолизмот и дрогите ќе видиме. Ако не се врати good for him, ако се врати, good for us, инаку не е интересен ако не пија, шмрка и прави глупости. :D

Многу одлепена серија,ги изгледав сите епизоди во една недела,Хенк идол ми стана :D
Сепак рокеров Атикус што Хенк треба да соработува со него не ми е фаца како RZA(Самурај Апокалипс),но ОК :)

Каков муабет свртеа,:pos:

Neka postira nekoj muabetot koa bese so grupata..
PRSNAV!

Бека плукната на татко и, Чарли хомо, сцената со Хенк во креветот и типката.. лелеле:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom