Californication

Флојдерка

Together we stand, Divided we fall..
Член од
7 април 2012
Мислења
336
Поени од реакции
340
Добар почеток на 6та сезона, ми недостигаше Хенк and all his bulshit:)))
Кај можам да ја гледам? Порано ја гледав на нет на една американска страна, но не се сеќавам на која...

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кај можам да ја гледам? Порано ја гледав на нет на една американска страна, но не се сеќавам на која...
Јас ги симињам од eztv.it таму ги има сите можни серии со добар квалитет :) А инаку можеш и на замунда да ја најдеш :)

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Кога ќе помислиш дека го допрел дното он те демантира и оди уште подлабоко каков лик:pos:Чарли не е Чарли ако не направи некоја глупост. :ROFLMAO: Ветува првава епизода.

Worst intervention ever:icon_mrgr:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.403
Поени од реакции
25.266
Мене ми требаа неколку минути да скопчам што беше уствари Happy Endings... :cenzura: Изгледа Дејвид Дуковни серијава си ја претвори во автобиографија :D

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.604
Поени од реакции
13.302
Шаблон прва епизода, нов богат ексцентрик со кој Хенк ќе работи, е сега дали ќе се врати на алкохолизмот и дрогите ќе видиме. Ако не се врати good for him, ако се врати, good for us, инаку не е интересен ако не пија, шмрка и прави глупости. :D

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Многу одлепена серија,ги изгледав сите епизоди во една недела,Хенк идол ми стана :D
Сепак рокеров Атикус што Хенк треба да соработува со него не ми е фаца како RZA(Самурај Апокалипс),но ОК :)

Каков муабет свртеа,:pos:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.677
Поени од реакции
34.161
Neka postira nekoj muabetot koa bese so grupata..
PRSNAV!

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Бека плукната на татко и, Чарли хомо, сцената со Хенк во креветот и типката.. лелеле:icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom