Californication

Плачев од смееење хахаха која будала е, а оваа па што се навлажни која наказа е мајкооо:pos:
Јас исто се смеев кога сонуваше дека ја прца оваа од негова лева страна а кога се разбуди ја гледа оваа наказата хахахахахах после оваа вика i want drugs!!!!! hank : well who doesn't hahaha :)

Ги изгледав првиве три епизоди наеднаш, третата онака потапа беше иако си имаше и таа свои моменти, ама првите две се умирав од смеење:pos:

На ниту една серија немам навлечено толку луге како на Californication :)
Ниту на еден лик што ја имам препорачано нема престанато да ја гледа :D
Тоа е,знае да ги задоволи сите вкусови,чил хумор без замарање.

Значи серијава е многу појака од TBBT, HIMYM и некои други таму... Тоа не ми беше јасно се до новата сезона, ја започнаа ептен јако и без милост. CHARLIE IS THE NEW GAYGENT IN TOWN! :))))

Значи серијава е многу појака од TBBT, HIMYM и некои други таму... Тоа не ми беше јасно се до новата сезона, ја започнаа ептен јако и без милост. CHARLIE IS THE NEW GAYGENT IN TOWN! :))))
какви серии се tbbt,himym? Во споредба со californication се второкласни :D

Исто така се и sit-coms, смешна споредба правите.

какви серии се tbbt,himym? Во споредба со californication се второкласни :D

Да бидеме реални на почетокот до кај 3-4 сезона беа ептен јаки, ама сега полека полека некако досадни ми стануваат. Се исто се дешава како во круг да се вртат. А Californication моментално ми e комедија на врвот.

Californication nemojs da sporedvis so HIMYM poso ne se isti vid na serii.. inace tuka taka mi se 2te vo top 5 omileni serii gi stavam (od komedija) a TBBT nemozam da gi podnesam mn mi e bezveze

6-та сезона може комотно да се преименува во Charliefornication си владее :pos:
Имаш торентче да фрлиш наваму бугариве ја немат стаено уште а ми се гледа хаха. мислев на 6тата епизода од чера.

Имаш торентче да фрлиш наваму бугариве ја немат стаено уште а ми се гледа хаха. мислев на 6тата епизода од чера.
Нема искочено нова епизода вчера, последна епизода е 5тата иначе која искочи ден после 4тата епизода и таа ја има на замунда за полесно да следиш кога изглегуваат нови епизоди регистрирај се на www.episodecalendar.com и таму имаш која е последна епизода и кога излегла

Нема искочено нова епизода вчера, последна епизода е 5тата иначе која искочи ден после 4тата епизода и таа ја има на замунда за полесно да следиш кога изглегуваат нови епизоди регистрирај се на www.episodecalendar.com и таму имаш која е последна епизода и кога излегла

Ima iskoceno I 6ta, ludnica e, malce ko da pocnaa da forsiraat, ama still funny.

Ima iskoceno I 6ta, ludnica e, malce ko da pocnaa da forsiraat, ama still funny.
прати линк
--- надополнето: 19 февруари 2013 во 09:40 ---
got it ја има кај бугарите
--- надополнето: 19 февруари 2013 во 10:25 ---
сцената во авионот, надреална ствар.. :pos:

Една добра, една тапа.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom