Бугарски идол на А1

• Креатор на темата Креатор на темата Феномен
  • Време на започнување Време на започнување
Синоќа гледав прв пат. Имаше еден дечко со извондреден глас. Помина. Со кратка коса, Александар се викаше, со гитарчето. Бравоо како глас, се зачудив.

Aуууу,детето е закон,тука цела Бугарија(поточно Бугарките) уште отсега започнаа да паѓаат во несвест по него.

Видете го:http:

http://vbox7.com/play:16688f19

A,исто така и типкава од Гевгелија многу ми се бендиса,мнооогу моќен глас,браво за талентот: http://vbox7.com/play:6bec9a65

Луѓе,од Македонија се класираа во Мјузик Ајдл уште неколку таленти,побарајте на vbox7.com,сега немам време да ги пуштам и другите клипови.Сепак Македонците се закон,има голема надеж и шанси за успех за Македонија.:smir::wink:

П.С.Во првиот клип со нашиот талент Александар Тарабунов,само забележете каква е фацијалната експресија на Марија...Па,таа сакаше да го е*е.:vozbud:

Што ќе кажете за типот шо нема другари и шо ќе го избркаат од дома за 2 години, шо седи пред ПЦ, шо паднал у депресија пред 5-6 години итн?

Најголем талент на балканот бравос таков глас немам видено уште ќе ги надмине сите човек со светска слава:vozbud:

Или пак не?

Денес ја загледав репризата бе... ова крш е... кои фаци се појавуваат да пеат, што народ ќе беа :uvo:

Ауу тоа со сестра ми не пропуштаме! Вчера баш гледавме и се изнасмеавме! Лудаци се овие од жирито, ама и некои од учесниците:pos2:

Нај-идиоти:
1.Тој шо ке го избркаат од дома
2.То шо каснеше на работ
3.Тој шо пееше од Цеца

Ве молам кој знае да ми каже кога го даваат Идол на А1 или БТВ .......

Ве молам кој знае да ми каже кога го даваат Идол на А1 или БТВ .......

На а1 од кај 9 негде.

Инаку вчера кој од кој.Ова Блгарија полна е со неоткриени таленти.
Ѕвездите на вчерашното шоу беа.
-Тој што ги искрши забите
-Рајче како и да беше што го тапе и да не го примија цел ден ќе ги давеше
-Битлси
-Титаник(каква кореографија имаше и каков глас има типот)
Најсмешно како го пее.Виииииииииииииии.И тука жирито се згази од смеење.

некој да го најде тој со титаник шо му дуваат ветер и му плискаат вода хахахахахахах

леле кои глупости не ми се верува... немам зборови што да кажам за шоуто а уште помалце за кандидатите.. јас мислам дека треба да се направи една анкета за НАЈ ДЕБИЛЕН кандидат што се пријавил на тоа MusicIdol.... а највеќе што се нервирам коа го гледам ( ма да мн ретко гледам ) е кога ке почнат да се изживљаваат со кандидативе.. ко пред некое време.. доаѓа една и овој дебелиов и вика

ЗАШТО СИ ТОЛКУ ГРДА???
ПОГЛЕДНИ СЕ НА ШТО ЛИЧИШ???

мислам вакво нешто е веќе ептен претерано... се понашаат со нив ко да се стока а не луѓе... ако е добар пушти го ако не кажи му НЕ и крај... мислам ОК е до некаде заебанција ама ова е претеризам луѓе... ај бидете искрени и кажете што мислите за ова???

Последниов да не пееше македонска песна со бугарски зборови??
Нешто Бугарија цела да е. Секој да ја знае.. не е тоа Македонија цела да е. секој да ја знае ??? :tapp::tapp::tapp:

juri.jpg
thumb_600x450_31.jpg

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom