Бугарија ќе трупа војска кон Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Sakash da kazesh deka vashata armija vo kostumi VERSACE e oblechena ili shto?Mislish deka ste vo NATO i koj znae kolku ste jaki,pushtivte 2-3 vojnika vo Afganistan i si mislite deka svetot go odbranivte od teroristite a vie ste tie istite bidejki i go lizete gazot na Amerika,do vcera go lizevte gazot na Rusija,daj veke prestanete so lizenje :pos2::pos2::pos2::pos2:
Ti versace kade si vijdal be, evnuh. I za armia ne govori 4e 20 voinika imate vie, vdignaha se albancite i vi naglasiha. Tapi FYROM- ci 6te si ostanete.:toe:

каква бугарска војска бе?? јас не знам што ќе им е..ионака сите војни ги имаат загубено, шо фајде од таква војска???????

vesti-bugari.JPG

ауууу....немој не ме радуј работава...кои се овие мекуши бе:??? полузаспани,се смеат...у војска се знае, ред и дисцпилина треба...мексикански шешири носат:pos2:

па на овие 5тина од нашите ВОЛЦИ да им пуштиме ке се разбегаат на 10 различни страни....

де бе шо......некаги човеците,нека лафат само,они за ова зимат плата,а кој е глуп незнам.Со налудничави идеи се мотат туа по форумот,ако имат попаметна работа там дома у Татарстан,ке си глеат фамилиите или си лечат комплекси.........
п.с.до сите блгарчета на форумот одете малку на подфорум Љубов и Секс,релаксирајте се малку.......ако не па можете да го:drk:,после дојте со ладни глави да се лафе

Турче, прво научи каков е етногенезиса на турскиот народ, после говори дека бугарите били татари. Знаеш нешто повеке за огузите татарче?

Веке писах во една друга тема - во Бугариjа татари има - неколку села преселници во Добруджа от Крим после 1827г. и после Кримската воjна. Порано са били повеке, но сега са асимилирани от . . . турците. Истите като тех са. Со тех им е лесно, со нас бугарите немат ништо заедничко.

Smrden jas toa ne go osporuvam,znam deka etnogenezata na turskiot narod se tatari, sakam da kazam deka vie ste Bugari+Tatari=Turski kopilinja:toe:

:pos2::pos2::pos2:
слушнавте ли најнови вести :vozbud:

Бил казнет оти поминал на црвено ... погодете зошто ... не затоа шо поминал на црвено туку затоа шо бил бугар :pos2:
Бил казнет затоа шо фрлил ѓубре на недозволливо место ... не затоа шо го фрлил ѓубрето туку .. да веќе погодувате ... затоа шо бил бугар :pos2:

штета оваа у штип денеска ја осудија на 12г затоа шо го уби и искасапи мажот и .. ако беше „бугарка“ може ќе ја бранеа и нејзе :pos2:

кои татарски будалештини ...
после овие ситуации не ме чуди изреката „бугарија - ЕУ клозет :)

едит: ја згрешив темата ама нема веза :)

:pos2::pos2::pos2:
слушнавте ли најнови вести :vozbud:

Бил казнет оти поминал на црвено ... погодете зошто ... не затоа шо поминал на црвено туку затоа шо бил бугар :pos2:
Бил казнет затоа шо фрлил ѓубре на недозволливо место ... не затоа шо го фрлил ѓубрето туку .. да веќе погодувате ... затоа шо бил бугар :pos2:

штета оваа у штип денеска ја осудија на 12г затоа шо го уби и искасапи мажот и .. ако беше „бугарка“ може ќе ја бранеа и нејзе :pos2:

кои татарски будалештини ...
после овие ситуации не ме чуди изреката „бугарија - ЕУ клозет :)
Mi idese da se frlam od prozor:)

Зора на слободата ти сакаш да кажеш дека бугарскиот српскиот рускиот хрватскиот се се македонски дијалекти затоа што се слични ? Ако не си учел ова се словенски јазици и затоа се слични. Срамота е да незнаеш такви банални работи.

Зора на слободата ти сакаш да кажеш дека бугарскиот српскиот рускиот хрватскиот се се македонски дијалекти затоа што се слични ? Ако не си учел ова се словенски јазици и затоа се слични. Срамота е да незнаеш такви банални работи.

Се е тоа Made in Macedonia :)

А целокупниот словенизам и словенството потекнува од Македонија, кога ќе видиш... и не се банални работи.
Впатем што мислиш зашто сите сакаат Македонија да ја нема?

а ако не си учел се тоа има ист корен :toe:

„Ваквите активности и барања имаат внатрешно политички цели во интерес на бугарската кауза и веројатно, тоа се прави со цел да се потроши ставката од буџетот за одбраната", објаснуваат извори кои сакаа да останат анонимни. За нив, тоа се прави за да се потрошат парите, но без суштинска трансформација на одбраната во Бугарија, туку со прерапосредување на армијата". Во прилог на ова оди и текстот објавен во бугарски „Монитор" во кој се наведува дека „засега не се знае точната сума која што би била потрошена за евентуално дислоцирање на воените сили на западните бугарски граници, „но, поради оваа иницијатива, веројатно ќе потрошат стотици милиони левови".
добро бе некој го читна овој дел??????

МИ мириса на тендерите на гвујо и тој филм за џабе ли бугарија го јадеше стапот у еу и изгуби пристап кон милиони евра ??
Дај не се палете бугарчета ве тртат вашиве политичари ја користат истата рецепта на бато гвујо

А целокупниот словенизам и словенството потекнува од Македонија, кога ќе видиш... и не се банални работи.
Впатем што мислиш зашто сите сакаат Македонија да ја нема?
Одавна знаеме дека Македониja е центарот на свето. Какви ти древни египтjани, гр'ци, перси и шумери... :toe: Ништо че државата и jазикот на тоа велик народ се создадени во 20ти век.:pipi:

Одавна знаеме дека Македониja е центарот на свето. Какви ти древни египтjани, гр'ци, перси и шумери... :toe: Ништо че државата и jазикот на тоа велик народ се создадени во 20ти век.:pipi:
a blgarija vo 19 vek. tuuuuuuuuu za malku pred nami:))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom