Бугарија ќе трупа војска кон Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Не е дозволено (за јазикот). Ги толерираме понекогаш, но кога забегуваат добиваат бан. Инаку доаѓаат со по сто ника.

Ок, фала за одговорот чисто онака ме интересираше пошто гледам дека има на форумов некој "типци" што се занесуваат многу... Инаку знам дека и на вас не ви е лесно бидејќи нема начин на кој може да се забрани да не се зачленуваат на форумов...:toe:

Бреj голем специалист си бре. Aj докажи, дека се од времето на Баj Тошо. Штото jас мога одма да ти докажа дека се нови.

Maleee,se isplashih od vashta armija,kolenata mi se tresat!!!!

Maleee,se isplashih od vashta armija,kolenata mi se tresat!!!!

Поентата беше, че постираш невистини. Односно твоето плашенье, не мора да се плашиш од нашата армиjа, ама требе од една друга. Сети се коjа.:smir:

Поентата беше, че постираш невистини. Односно твоето плашенье, не мора да се плашиш од нашата армиjа, ама требе од една друга. Сети се коjа.:smir:

Ne znam od koja armija da se plasham?Znam samo edna armija,taa e vashata armiija na kurvi,se plasham samo od AIDS ili po vasho SPIN :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Каде виде дека е бугарската армиja?Герб нема униформите са различни от тези на бугарската армиja.
Да ти дам пари да идиш да се сликаш?:smir:
Sakash da kazesh deka vashata armija vo kostumi VERSACE e oblechena ili shto?Mislish deka ste vo NATO i koj znae kolku ste jaki,pushtivte 2-3 vojnika vo Afganistan i si mislite deka svetot go odbranivte od teroristite a vie ste tie istite bidejki i go lizete gazot na Amerika,do vcera go lizevte gazot na Rusija,daj veke prestanete so lizenje :pos2::pos2::pos2::pos2:

Ne znam od koja armija da se plasham?Znam samo edna armija,taa e vashata armiija na kurvi,se plasham samo od AIDS ili po vasho SPIN :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Интересно зашто одиш по "татарки"?Немаш македонки или не можеш да вкараш македонка во леглото си?Или нема шо да види во леглото?:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Убаво е да ми отговориш на прашането,откаде виде дека сликите са на бугарски военни?Униформите не са бугарски,нема герб,нема ништо.
Македонска армиja со бугарски тенкове - T55
mac0230.jpg

Интересно зашто вашите военни ги праштата во нашата академиja да се учат?
Биди ми жив и здрав

KOJ KAMEN BE...SEKOJ 3ti BG E MAKEDONEC !!! :helou::helou::helou:

Ne znam zosto Bratqta nejkat dasi PRIZNAAT..deka 1000% e taka !

КАЈГАНА е нај масовен МАКЕДОНСКИ форум. Зошто модераторите и администраторите дозволуваат да се пишува на бугарски јазик. Сите постови што се на друг јазик треба да се бришат.

Незнам денес што се спомнуваат некакви армии.Бугарија може да трупа колку сака, Грчкиве пички можат и газ да дадат за оружје,итн итн.Што вредеше Српската воена надмоќ?Денес има една армија.Сеа за сеа НАТО и Американците,а за понатаму ќе видиме.Прават што ќе им прдне на таквоото.Заканите за некакви напади денес се ништо.

КАЈГАНА е нај масовен МАКЕДОНСКИ форум. Зошто модераторите и администраторите дозволуваат да се пишува на бугарски јазик. Сите постови што се на друг јазик треба да се бришат.
Да и јас на тоа укажував неколку пати и ми беа бришани постовите.Ако веќе се дозволува на Бугарски нека се направи исклучок и нека се дозвол и на Српски.Мислам дека ќе биде поинтересно.

Во македонски јазик спаѓат и неговите дијалекти.

Колку Сме толку сме, ТОКМУ СМЕ!
3th Sniperist in World!
4th Special Force in World!
One of the finest soldiers in Iraq!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom