Бугарија ќе трупа војска кон Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
више мени ми личи на партиски чистки и мачкање очи не сум видела да посегне по тајкуните туку посега по постини риби ова е само за да добијат апри од фондовите
али преосеќам дека со ваква политка води кон гвујо стајл начин на водење на работите

Епа то тие сегашните уште не са почнали да работат, та да имат што да покриват. Така да мисленето дека владата сака да си изнесе проблемите надвор не е наместо во случаjот.

А каква политика ке водат - еб.али го, ке видиме. Гледам дека ного македонци са се притеснили што ке правиме со новата влада, благодарни сме ви за солидарноста :)

До Пловдив

Епа то тие сегашните уште не са почнали да работат, та да имат што да покриват. Така да мисленето дека владата сака да си изнесе проблемите надвор не е наместо во случаjот.
А каква политика ке водат - еб.али го, ке видиме. Гледам дека ного македонци са се притеснили што ке правиме со новата влада, благодарни сме ви за солидарноста :)

Ти вервам на тебе, батка, за то шо става во Бугариjа :-))) :
http://www.skat.bg/videos/zf/zf_09-05-31.wmv

Бугариве пак се трудат да бидат во центар на внимание
:vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
и јас мислам така очајно се обидуваат да си го кренат рејтингот :salut:

џабе им е толку војска кога им треба стратег за таа војска а јас мислам дека бугарите не се толку паметни за тоа како треба да се нападне МАКЕДОНИЈА а доколку згрешат во нивниот напад мислам дека затоа време и за таа грешка ние ке бидеме у центарот на нивната блгариа и ке ги заробиме на нивни терен после следува :tapp:

абе недев што трескаш бре човек не само ти и мн други бугари која историја ја имате вие бре луѓе никоја немате ниту пола историја од македонската згора на тоа и старите македонски песни ни ги кредете па јас шо се 4удам кога знам дека вие немате толку памет да напишете една песна а слушнав дека бугарите тврдат дека на никола тесла татко му бил бугарин со кое право вие си стварате лажна историја на некој начин само напред во надоградбата на вашата најнова историја али незнам некој дали ке ве разбере :salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom