Бугарија ќе трупа војска кон Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Абе... и мен ме хваштат понекога бесните, ама тогава гледам да не пиша :vozbud:. Просто не искам да се караме, нали се знаем - ако седнем на една маса, на ракиjка или мастичка и не си говорим за политика или историjа, то тогава ште сме болни нешто ;-)

Между другото, БГ и МК немат какво да дельат. Малко требва да се уточним на спокоjствие за историjата и всичко ште е о.к.
Nedev,ti golem Bugarin si bil,a sto baras tuka so tvojot ucen,a nedoucen bugarski jazik.Mozebi si predvodnica za spas na Makedonija kako tvoite braka vo 41 koga dojdoa da ja "osloboduvaat"Makedonija.Site gi znaeme vasite nameri.Izvini asko ne sum vo pravo.

E, ти си от около два месеца тук и не си ме чел, но не можах да разбера какво имаш против моја б'лгарски. А това, че се опитвам да докарам македонскија вариант на кирилицата, това е друго. Иначе никак не ми пречи да си пиша на натурален т'рновски диалект :je:
Едно нешто не можах да разбера, ште ме извинјаваш. Ама какво знаеш за моите намеренија? Вјарно, преди време питах дали мога да си купја к'штичка с дворче, но јавно за так'в тип в'прос ште трјабва да си пот'рсја македонски адвокат, за да ми објасни като на нормален клиент :pos2:

Абе... и мен ме хваштат понекога бесните, ама тогава гледам да не пиша :vozbud:. Просто не искам да се караме, нали се знаем - ако седнем на една маса, на ракиjка или мастичка и не си говорим за политика или историjа, то тогава ште сме болни нешто ;-)

Между другото, БГ и МК немат какво да дельат. Малко требва да се уточним на спокоjствие за историjата и всичко ште е о.к.

Интернет дискусије не треба да схватамо озбиљно. Да неко прави мајмуна од себе, да се дере, псује и вређа то ретко видим у реалном животу, али зато могу сваки дан да видим на форумима.

А занимљиво, сви Бугари које сам ја упознао у реалном животу личе ми на тебе, добри људи, воле да причају и интересују се шта има ново код комшија. Знам да има свуда и добрих и лоших људи, али ето то је моје искуство. Значи да интернет дисусије, поготову на подфорумима политика и историја треба да узмемо са резервом.

Па навистина е много важно за МК,каква авиациja ке ja чува.Прво има држава за северен сосед както Косово и като Србиja.Второ има проблеми со Гр.Па относно НАТО,ако не видите коланот се затега.Само Косово и СР не са во НАТО.
Нормално е да се префрлат воjски според националните интереси на БГ.

samo tova ostava6e,Simeon da prati voiski kum MK granica i suvsem 6te ja zacapa rabotata.Izglejda ima dedovite si Velikobulgarski ambicii.Tozi Komunisti4eski Agent ako ne si ide v Madrid skoro,dobro niama da vidi BG!!

трупање на војска??? војска ли ги викате тие пичките што плачејки се вратија од ирак:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Еј пичко недоклатена, војска е това, војска дето се моли да не влезе в БјуРМ, че ште стане страшно, даже старите танкове дето ви подарихме/вместо да ги нарежем за старо желјазо/ нјама да ви помогнат. Много б'рзо забравјаш историјата, ама ние добре ја помним

Еј пичко недоклатена, војска е това, војска дето се моли да не влезе в БјуРМ, че ште стане страшно, даже старите танкове дето ви подарихме/вместо да ги нарежем за старо желјазо/ нјама да ви помогнат. Много б'рзо забравјаш историјата, ама ние добре ја помним
Баниран.

fala misticen nemozan da gi citam poeke,daj nekoj bugarski forum da gi malku zakacam da vidam za kolku vreme ke me baniraat i kako da go smenam fontot,imam fontovi u papka ama kako da gi stavam tuka:tapp:

Па навистина е много важно за МК,каква авиациja ке ja чува.Прво има држава за северен сосед както Косово и като Србиja.Второ има проблеми со Гр.Па относно НАТО,ако не видите коланот се затега.Само Косово и СР не са во НАТО.

Abe koi vojski........cuvajte ja ke vi treba koa ke ja unistat policijata mafijasive vasi.Ic be ama znaes IC ne ve stavaat na um tuka.PO 100 000 evra u sekoe vreme deka makedonija moze da izdrzi vojna so bugarija i da ne iizgubi.Otvori nova tem ai prajme muabet so fakti.

:pos2::pos2::pos2:Koj bugarite?Uste sega ke se iselam od doma strav mi e!!! Male Male MAle imaat tolku vojska so koja mozat da zgazat samo edno selo :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Kaj vo Bugarija vojska koga ostanaa samo penzionerite,so shto ke pukaat,so lastiki na kamenja ili?Da prdne nekoj pojako seta Bugarska vojska ke se razbega a ne Creshovoto topche da grmne :pos2::pos2:

fala misticen nemozan da gi citam poeke,daj nekoj bugarski forum da gi malku zakacam da vidam za kolku vreme ke me baniraat i kako da go smenam fontot,imam fontovi u papka ama kako da gi stavam tuka:tapp:

Не ти требаат фонтови од папка... Само стисни на : ALT & Shift и добиваш Кирилица... :smir:

пс. ако најдеш некој бугарски форум молим те кажи го тука, да одам и јас да видам за колку време ќе ме банираат... :helou:

Kaj vo Bugarija vojska koga ostanaa samo penzionerite,so shto ke pukaat,so lastiki na kamenja ili?Da prdne nekoj pojako seta Bugarska vojska ke se razbega a ne Creshovoto topche da grmne :pos2::pos2:
Определено е убаво да прочитате малце повеке.Само со митралези не се брани држава.
За разлика от вас ние имаме повеке авиациja,повеке воjска,повеке тенкове,повеке ПВО,за разлика от вас имаме ракети земja-земja(9k79-Точка У 21) Това каде ке трупаме воjска си е внатрешен проблем.Имаш нешто против?
Жив и здрав да си ми,па пак си помисли.

Определено е убаво да прочитате малце повеке.Само со митралези не се брани држава.
За разлика от вас ние имаме повеке авиациja,повеке воjска,повеке тенкове,повеке ПВО,за разлика от вас имаме ракети земja-земja(9k79-Точка У 21) Това каде ке трупаме воjска си е внатрешен проблем.Имаш нешто против?
Жив и здрав да си ми,па пак си помисли.
Eve ja vashata armija na delo :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

img.210552_t.jpg

610x.jpg

610x.jpg

img.210550_t.jpg

92840.jpg

Коj кум,коj сват,коj на булката брат?!Кога велим дека се е тенденциозно нема да се гневиш.Или ке се плуе по адрес на БГ или ништо нема да се каже.Това е реалността. Биди жив и здрав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom