Брука

• Креатор на темата Креатор на темата 123456
  • Време на започнување Време на започнување
Да ви ебам рчиштата и србиштава,КОСОВО-СРБИЈА,косово треба да пише,КОСОВО-||||||

Ете така баш ми е мило што Србите тоа ни го направиjа, да видите каков народ се...Исти се како и Грците!

Јас ќе цитирам еден коментар од наведениот форум:
-Usput mi smo jedna od retkih zemalja koja je BJRM priznali kao R.Makedonija,a oni su nama lepo vratili priznanjem KiM!

Немам повеќе за кажување.
:toe:
Реткост у пи**у матер

Еб*ти несозреаниот народ...хехехехе
бруки невидени се......можам да замислам како се осеќаат тие грци шо имаат малце памет (ако има такви) за потезиве како овој што ги прават нивните политичари и медиуми!

КОПУЦИ !

Повеќе од сигурно е дека се чувствуваат горди.Македонците за разлика од Грците се уште веруваат дека постои розовиот свет наречен Утопија, каде владее само добрината.Грците (напишав и ќе напишам повторно) одиграа многу попаметно од нас, додека ние во Полска ги навредувавме по трибините и пеевме песни за United Macedonia, они успеаа да ни го избришат името од табелата каде што се прикажува резултатот, што е многу попаметен потег од нашиов со навивачите.Секоја чест на навивачите, нека не ме разберат погрешно луѓето, ги ценам нивните патриотски пароли и песни, но сега не беше воопшто моментот за тоа, попаметно ќе беше да молчат и уште попаметно ќе беше ние да го направевме први оној потег што го направија Грците.Во овој случај ние испаднавме несозреаните и наивните (како и одсекогаш).

Нападот е најдобра одбрана.... да го запаметиме ова за почеток!
Знамето е екстравагантно и ова треба да биде најмалото во сите наши идни натпревари. Политика и спорт НЕ !! Ама спорт и НАЦИОНАЛНОСТ - СЕКОГАШ !
И тоа никогаш никој нема да ни го украде .... знамиња, викања и тапани ... а репрезентациите , тие нека бидат спремни за спортски дуел, нека не се замараат со политики и проблеми...нека играат! САМО ТАКА ЌЕ ОДИМЕ НАГОРЕ!
МА-КЕ-ДО-НИ-ЈА !!!!!! :oeoeoe:

Још ћемо се ми виђат. :)))
И пошто македонците се криви у случајов...
само кажете што треба за Македонија...
`ноги ќе искршам` да завршам работа :)
Да,да... и тоа ќе биде.

сВрбија...:pusk:
Се додека има сврбомани душичкава ми е исполнета :D

Заш не беше чкртната Грција кај нас?

И тугоо зар обичните навивачи ќе скандирааат геноцидни пароли? :vozbud:

Види вака да се договориме момци.
Политиката на Македонија (притоа официјална,за бруката да биде поголема :) ) е слична на траекторијата која што зад себе ја остава пијана кокошка,некоординирана и цик-цак крива,,па затоа сите кои што ја следат порано или покасно остануваат зачудени и носат иронични насмевки. (својствени на луѓе кои што верувале на пријател и останале изневерени).
У такво својство,
у моментов се и србите.
Многу јасно дека не останале воодушевени од постапката на официјалните македонски власти кои што признаа суверен дел на српската територија, и сега у доменот на пристојното и можното сигурен сум дека барем уште у 100 наврати ќе ги потсетат (буцнат) македонските власти (виновни за признавањето) и македонските гласачи (виновни за доаѓањето на соодветната гарнитура `признавачи`) дека згрешиле во изборот и дека пријателите не се менлива категорија и не може еднаш да бидеш пријател со едни а после со други.
(пошто нај на крај ќе останеш заборавен и оставен од сите).

Што се однесува до мене лично,
јас многу пати сум повторил и ќе повторам уште 1000 ако треба дека политиката на Македонија мора да биде во склад со оската север-југ на која што природно и традиционално припаѓа.
Не е цела среќа да бидеш член на таа `групација` ама за Македонија значи гол опстанок и постоење на државата и државноста, и има многу пречки во различни сфери кои што можат и мораат да се исправат.
Натамошното образложување би бил апсолутно непотребен реферат на повеќе од десет страни,кои што немам намера да ги пишувам у моментов.

Битниот дел е дека негодувањата од македонска страна се апсолутно непотребни и дури смешни,
затоа што следат од кога Македонија направи чекор со кој што у срце ги дирнала сите срби и државата Србија,
признавајќи го Косово.

Епа момци...
направивте штета..
сега е тражили сте гледајте.
И седете си заедно со профитерите од тој чин,
кои што несомнено се албанците.
(да потсетам, и нив ги збунуете оти прилично воинствена реторика имате а у исто време одигруете сосема различно по важни прашања :) )
haha aj be nebidi smesen:) i nese praj mutav .mnogu dobro znaes za srpskiot extremizam kon makedoncite. i nas makedoncite nesto ne udrilo u srce i toa mnoguuuuuuuuuu odamnaaaaaaaaaaaa, pred niv da gi udri:)

si bilo edno pleme dojdeno od sever tkn juzni sloveni .starosedlecite neznaejci kojse sto se kako dobri domakjini MAKEDONCITE im ponudile dom hrana se razbira i rabota.edno od togasnite primitivni alatki koj i den denes se koristi SRPOT,so koj se zneela pcenicata i dr.za volja na vistinata toa pleme od sever(juzni sloveni spored nekoj) se pokazale kako najdobri rabotnici na makedonskite nivi.taka vo megjuseben razgovor pomegju makedoncite i neznaejci kojse tie lugje znaejci deka se dobri rabotnici so SRP ,gi zavikale SRPI OD KOJ DENES PRIZLEGUVA TOLKU POZNATOTO SRP-STVO.lugje nekoj kese smee megjuta nee nitu malku smesno toa e notorna vistina .jas tvrdam deka tokmu nie makedoncite im go davame imeto srp-stvoto:):pos2:

Види вака да се договориме момци.
Политиката на Македонија (притоа официјална,за бруката да биде поголема :) ) е слична на траекторијата која што зад себе ја остава пијана кокошка,некоординирана и цик-цак крива,,па затоа сите кои што ја следат порано или покасно остануваат зачудени и носат иронични насмевки. (својствени на луѓе кои што верувале на пријател и останале изневерени).
У такво својство,
у моментов се и србите.
Многу јасно дека не останале воодушевени од постапката на официјалните македонски власти кои што признаа суверен дел на српската територија, и сега у доменот на пристојното и можното сигурен сум дека барем уште у 100 наврати ќе ги потсетат (буцнат) македонските власти (виновни за признавањето) и македонските гласачи (виновни за доаѓањето на соодветната гарнитура `признавачи`) дека згрешиле во изборот и дека пријателите не се менлива категорија и не може еднаш да бидеш пријател со едни а после со други.
(пошто нај на крај ќе останеш заборавен и оставен од сите).

Што се однесува до мене лично,
јас многу пати сум повторил и ќе повторам уште 1000 ако треба дека политиката на Македонија мора да биде во склад со оската север-југ на која што природно и традиционално припаѓа.
Не е цела среќа да бидеш член на таа `групација` ама за Македонија значи гол опстанок и постоење на државата и државноста, и има многу пречки во различни сфери кои што можат и мораат да се исправат.
Натамошното образложување би бил апсолутно непотребен реферат на повеќе од десет страни,кои што немам намера да ги пишувам у моментов.

Битниот дел е дека негодувањата од македонска страна се апсолутно непотребни и дури смешни,
затоа што следат од кога Македонија направи чекор со кој што у срце ги дирнала сите срби и државата Србија,
признавајќи го Косово.

Епа момци...
направивте штета..
сега е тражили сте гледајте.
И седете си заедно со профитерите од тој чин,
кои што несомнено се албанците.
(да потсетам, и нив ги збунуете оти прилично воинствена реторика имате а у исто време одигруете сосема различно по важни прашања :) )
и тебе не ти е лесно, кузнајт колку е тешко да си изрод од народот а да бараш тој народ да те есапи озбилно.

и тебе не ти е лесно, кузнајт колку е тешко да си изрод од народот а да бараш тој народ да те есапи озбилно.
Once upon a time
as they say 'fairy tales
chased the dream
to know the truth.

It 's sun, it' s star?
Who saw who know her.
Oh why, oh why
looks like a little heart closed?

Once upon a time
a passer angel
in bright shore
had written her name.

But if passed t 'breeze
Who saw who know her.
Oh why, oh why
it 's like a spark off?

Once upon a time
the fire and fight
I suppose the saw
as a red drop.

But get out before the summer
Who saw who know her.
Oh why, oh why
Either way in life go away.

п.с. Поточен превод...
нека ти даде оној cool.
Немаш ти проблем со мене,
о рогати створе.
Имаш со твоите `лидери`.
Кои што не знаат што сакаат прво и основно,
а не пак како да дојдат до него.

Сепак...
уживај у песната на Димитра Галани.
Дур може. :wink:

позната ни е србско-гејската оска......и нека не ни продават мадина.........мораме и ние да сме со некои па ете ти го Косово држава.......они уште кога игравме со нив за светско или европско не пишеа бјрм,па сеа тражили сте пулите..........после се чуделе оти не сме ги сакале многу............Македонија ке постои нека не се секират........поголема и помокна од сеа:smir:

позната ни е србско-гејската оска.....
Србинот на овој свет освен гркот,романецот и русинот,
нема други пријатели.
У таа `екипа` влегуеа и македонците.
(и како такви и ве признаа,независно што и те како трпеа укори од пријателите грци,ама на нив им беше срам да се прават `педери`.
:toe:
А вие...
вие им го признавте Косово.

се виде Русија кога не потпиша на тужбата колку ви е пријател :pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom