Britney Spears

С

Сатори

Гостин
Абе...не може да се остави женава на мира, значи секој би пукнал под таков притисок.
А децата ако му ги дадат на Кевин...:tapp:

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
Абе виде дека пропајге и сеа не знае што да направи за да ги привлече медиумите и да е главна тема и ај ке си ја бричам главата.хахах
Абе шо и да прави нејната кариера како пејач ЗАВРШИ.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Ja mislm decata da i gi dade na Angelina i Bred da gi cuvaat :)

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Оваа кокошкава немала друга работа, па да се привлече внимание ќе се шиша ќелава ... Не ми е јасно оти сите толку креваат галама околу ова ... Коса расте, памет не ... Оваа никад го немала, па не верувам и дека ќе го има, така да не ме изнанадува ништо од Бритни ... И уште демек се ишишала така оти несакала да биде привлечна за машките оти многу ја повредиле ... како не бе ... (со сета должна почит кон госпожава што незнам веќе што ќе направи за да привлече внимание) :smir:

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Абе колку и да трагам по популарност (а веќе сум мегапопуларна колку неа) не би се истрижала лустер заради то... Беајте бе, сериозно е нешо. не е за смеење.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Абе со се чудите пак можда со скинери се имат задружено :toe:

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Луѓе,дали се што ќе направи Бритни мислите дека ќе го направи поради слава,вие дали сте воопшто нормални :uvo:...мислам да сте читале доволно за да разберете како и е на неа а вие си тропате ли си тропате,всушност,не ни се замарате дали некој напишал нешто поразлично од вас и дали доколку вие ако сте болни од рак ќе се ишишате и нема да кажете на вашето одделение и размислете малку,убаво ќе ви биде сите да ви викат,таа нема мозок,прави се за да привлече внимание а колку е само смотана...не знам...не знам зошто коментирам на темава кога гледам дека никој не ги чита претходните постови туку првиот пост на кој јасно се гледа глупачата Бритни као се истрижела за да привлече внимание :zver: Многу благодарност до сите вам кои и помагате да се излечи со тоа што ја нарекувате без мозок.Да ви кажам подобро е да чувствувате жал кон неа отколку да се каже дека имате мислење каде што ја исмевате Бритни.Јас на пример мислам дека по разводот и по секакви лоши работи што и се случија сигурен сум дека многу од вас лошо ќе го претрпеа,но ете Бритни немала сила сето тоа да го издржи и се фрлила на дрога,алкохол...ама нееее...тоа го прави за да привлече внимание,не за друго..и од тие парите и се прелеал мозокот и затоа се стрижила лустер,ама не...чекај,нејзиниот прекрасен маж кој толку многу ги сакаше бебињата и неа(иако никогаш не беше се прибрал дома)ја тужел дека таа ја стрижела косата за да не се познае дека се дрогирала(а каде го дознавте ова?Абе во еден магазин....(све е точно у магазинот))...И за крај што да ви кажам,ако според вашите проценки треба да и се тргнат бебињата на Бритни од неа,бебињата би останале на скапоцениот клошар Кевин...мултиталентот...Инаку,верувам дека ќе се врати наскоро(за една-две години) на сцената по се ова што се случи,бар во музиката мислам дека сеуште има надеж(верувам дека со косата не и паднал и гласот,не и паднале танчарските способности и не и се изгубиле вистинските обожаватели кои секогаш ќе ја охрабруваат)

N

NeMiRnA

Гостин
Aj be pa vie ste se zagrzile za Britni,nejziniot brak i nejzinite deca,ko da ke vi isprati milion dolari za vasata zagrizenost,so saka neka prai,ovie poznative luge ne da mi se odvratni so ovie nivni hirovi,sakam da slusam dobra muzika i da izgleam dobar film,a da im se pritresuvam za toa so si praat u privaten zivot,pa i ne bas...kako i ona nagradite so im gi davaat...svasta...

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
СпаЈдеР напиша:
Дали мислиш дека Кевин Федерлајн е посоодветен родител од Бритни?
Не,ама затоа постои посвојување.:uvo:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Не е ни првата а ни последната позната личност што попушта под притисокот.Сетете се на Дру Баримор каква беше пред некоја година па успеа да се врати во колосек и да и продолжи кариерата.Не е лесно уште од пубертет да си центар на внимание и сите да те следат во секој чекор.

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Баш вчера гледав еден нејзин спот, ама од пред... Не знам точно колку години, битно кога беше уште девојче, и изгледаше нормално, и беше сипатична, и сите ја сакаа. Мислам, кој не ги слушал Crazy, Hit me baby one more time, или Ops I did it again... Барем тие што се` уште не знаеа за ништо друго, Бритни беше првото нешто со кое се почнуваше... Ако добро се сеќавам. После кога ќе научиш веќе... Да разликувш што е музика, што ти се допаѓа а што не... Нема веќе Бритни!:glupaca:Ама како и да е, и денес за децата она е бр. 1. Не во моментов де. :nokti:
Она што подоцна и` се случуваше, првиот брак, па развод следниот ден, па вториот, па децата, па ја обвинуваа дека е лоша мајка па сега пак развод, и на крај ова со косата... Си сака внимание.
Не знам, ниту ја сакам, ниту ја слушам, ама во секој случај - жал ми е. Мислам дека ќе и` биде поарно... За некоја годинка. Можеби и порано, ама дека ќе се врати на сцената - верувам. У крај краева па нејзин живот е. :toe:

Едино децата ако и` ги соберат... :(

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Очигледно има тешки психолошки проблеми, немањето време да си го води својот „младалачки” живот по лабаво , со повеќе слободни журки каде што единствен што би ти замерил за тоа што го правиш би биле твоите родители, и наместо тоа идењето поретко на журки и тоа под силно обезбедување, внимавајќи на тоа да не направиш некоја грешка бидејќи музичката индустрија бара од тебе да бидеш пример слика за иделен тинејџер пред фановите, за да може да ти даде пари за да опстанеш е нешто многу повлијателно врз психата отколку парите кои ги имаш. Некои можат да се носат со ваквиоте притисок, бидејќи уште кога почнале јасно им било со што си имаат работа, ама има случаи како Мајкл Џексон или еве сега Бритни кои очигледно несвесни за начинот на живот кога си славен а тоа е моментот кога стануваш славен автоматски ја губиш приватноста.
Децата сега бидејќи имаат татако , колку и да е таткото клошар подобро да живеат кај психички стабилен татако отколку кај психичкии емоционално нестабилна мајка, се додека мајката не ги реши своите психолошки проблеми па после воколку таа им нуди поквалитетен живот поради нејзината економска моќ може пак да си ги земе децата.
Како и да е нормална работа, мормално е да славни личности да имаат психолошки проблеми , бидејќи не сите луѓе се емоционално и психички најстабилни и цврсти карактери, Тие што се многу постабилни и множата да се справат со таквите проблеми остануваат подолг период славни во позитивна смисла.
како и да е не е етички на човек со психички проблеми да му се фаќа сеир.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Цел живот мораше да глуми нешо шо не е(ви текнуе кога се промовираше ко девица па после си призна дека имала секс со Justin), славата почнаа да и бледее,стана одговорна за две деца, зема кретен за муж и ја фати паника...Големо чудо..Не е ни прва ни последна на која и се дешаваат вакви ствари..Не знам зашо толкава галама.
Пред некоја вечер ја гледав емисијата на Lary King у која собра цел куп врвни психијатри за да ја анализираат Britney и да и помогнат,пошо е нели ептен "страшно" за светот што Britney малку одлепила...Yeah,sure:tapp:
Место да се засекира за американските тинејџери кои у просек еднаш годишно прават масакр у средните школи, американската јавност "пати" за "кутрата" поп-принцеза.
Никој не вика дека е лесно да бидеш у фокусот на медиумите и јавноста, али затоа треба цурите ко Britney сами да си ги измерат силите, и кога ќе им стане неиздржливо да си се повлечат,а не да прават драми и да изигруваат жртви.

Kajgana Shop

На врв Bottom